A este otazka. Ked nemam odporovy drot pod gripmy, ale vyhrevnu decku, pojde ta decka nahradit vyssie spominanou opravnou sadou, t.j. odporovym drotom?
Este som to nemal rozcesane, tak neviem, ci su tam tie drazky a hacik pre ten drot, a ci ten drot bude odporovo sediet s deckou
BMW R1200GSA r.2018
Touto sadou jsem to opravoval a funguje.Dokonce,kdyz jsem strihl drat v pulce,tak mel kolem 8 ohmu coz potrebujes,aby to can bus nevyhodnotil,jako chybu.Drazku v heftu jsem nemel,nebot jsem mel taky decku.Drazku jsem udelal malou rucni frezkou s milimetrovym kotouckem.Mam to uz druhou sezonu a topi paradne.
sudik napsal:
Touto sadou jsem to opravoval a funguje.Dokonce,kdyz jsem strihl drat v pulce,tak mel kolem 8 ohmu coz potrebujes,aby to can bus nevyhodnotil,jako chybu.Drazku v heftu jsem nemel,nebot jsem mel taky decku.Drazku jsem udelal malou rucni frezkou s milimetrovym kotouckem.Mam to uz druhou sezonu a topi paradne.
Presne toto som potreboval vediet. Sadu objednavam a nahradzujem decky drotom. Dakujem
BMW R1200GSA r.2018
Trochu to oživím dotazem, kvůli kterému není třeba zakládat nové téma.
Mé rukojeti jsou ošoupané, ale vyhřívají. Nové jsou celkem za nesmysl a na vlastnoruční opravu se moc necítím, abych nepřinesl více škody než užitku.
Padl3xx napsal:
Trochu to oživím dotazem, kvůli kterému není třeba zakládat nové téma.
Mé rukojeti jsou ošoupané, ale vyhřívají. Nové jsou celkem za nesmysl a na vlastnoruční opravu se moc necítím, abych nepřinesl více škody než užitku.
to je normální bužírka co se dělá na kabely...jen stačí oheň jak je vidět ze zapalovače a ono se to smrští...
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Tohle bych rád vyzkoušel, když to nebude vyhovovat lze to snadno naříznout a zahodit do recyklačního kontejneru.
Francis přiložený následující obrázek:
Tohle bych rád vyzkoušel, když to nebude vyhovovat lze to snadno naříznout a zahodit do recyklačního kontejneru.
Jediný co jsem si říkal, aby to ten výhřev neohřál natolik, aby se to deformovalo či shrnulo.
@servisak, ok, já se ozvu do zpráv, pokud bys mi to udělal, dá se to na počkání, nebo to zabere víc času? Že bych to spojil s vyresetovánim servisního intervalu, co mě bude čekat.
už jsem to psal, je to stejné jak na kabely. Třeba si dojděte do OBI, Baumax co já vím a koukněte se jak to je tlusté.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Tak jsem se v rámci zimní zábavy v dílně rozhodl vyměnit komplet gripy z důvodu vymačkání/opotřebení gumy(vyhřívání fungovalo-nicméně ty staré jsem se rozhodl renovovat výměnou gum -po odpreparování gumy (trochu jebačka s břitvou) je vidět rozdíl v novější verzi (levý grip) měněný už dříve z důvodu poruchy topení. Novější verze má menší avšak početnější body přivulkanizování gum.rukojeti což by mělo lépe odolat pohybu gumy po topné dečce a tíím její poškození tedy prodloužení životnosti. Ted mám jedno dilema a to co pouřít za lepidlo na fixaci gumy na grip - nějaké laky na nehty a pod mám obavu aby nenaleptaly tu dečku ,taky aby nezasychalo dřív než tam tu gumu ,,napajsruju" ve hře je ještě klasik Mamut . Máte někdo vyzkoušený nějaký způsob fixace či typ jak to přilepit? S další případnou obnovou už nepočítám tudíž to může být tzv.na furt.
kim přiložený následující obrázek:
Ahoj, možno by sa dal použiť čierny silikon od Wurth s predlženou dobou tuhnutia.
Drží fakt dobre. Nové gripy iba natláčaš /zohriate/ či si pomáhaš aj vzduchom?
Ak to ešte nemáš nahodené, mohol by si prosím odmerať hodnotu odporu obidvoch modelov rukovätí?
Inak, ked už dečka bude v stave, že jej oprava nebude mať význam, nešlo by to spraviť odporovým drótom?
Ja pouzivam prach sprosty lak na vlasy. Nastrikam i novou gumu i heft a nasunu zbytek co vytece utres nez zaschne je dost casu na urovnani a krasne drzi. Ale jsou tu urcite chytrehsi co ti.poradi lip
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tryskac napsal:
Ahoj, možno by sa dal použiť čierny silikon od Wurth s predlženou dobou tuhnutia.
Drží fakt dobre. Nové gripy iba natláčaš /zohriate/ či si pomáhaš aj vzduchom?
Ak to ešte nemáš nahodené, mohol by si prosím odmerať hodnotu odporu obidvoch modelov rukovätí?
Inak, ked už dečka bude v stave, že jej oprava nebude mať význam, nešlo by to spraviť odporovým drótom?
Zdarec- ty nový co jsem montoval na moto mají 9.5 Ohmu tyhle(původní) jsem taky měřil a je to obdobný +- pár desetin a jsou funkční (ty z fota) měnil jsem jen gumy
servisak napsal:
Ja pouzivam prach sprosty lak na vlasy. Nastrikam i novou gumu i heft a nasunu zbytek co vytece utres nez zaschne je dost casu na urovnani a krasne drzi. Ale jsou tu urcite chytrehsi co ti.poradi lip
Tak pokud to máš vyzkoušené a funguje to tak proč ne -koneckonců když to nevadí vlasům nemělo by to rozežírat ani izolaci
servisak napsal:
... chytřejší ... ale těžko zkušenější ... parafrázoval bych to asi takto ... jednou bych chtěl mít naježděno co máš ty nacouváno ...
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992