Milda_Km napsal:
Tak a Bohumil píše.....Ano budu tam,vsem podekuju za podporu a platim 3 sudy. Uz to mam v hlave namyšleny.verim ze ste me vy kamaradi udrzeli dostat se z toho...mel sem na mále kamarade sak vis...
Tak coooo? Ešte někdo uvažuje jestli pojede?? Zkuste i nějaký ty VIP, co Tome Touratech. Nepřijede se fananek nebo liška ožrat s dobrou partou lidí?
Už se těším až tady bude psát Bohumil osobně.Je to bojovník jak se patří!!!
Milda_Km napsal:
Tak a Bohumil píše.....Ano budu tam,vsem podekuju za podporu a platim 3 sudy. Uz to mam v hlave namyšleny.verim ze ste me vy kamaradi udrzeli dostat se z toho...mel sem na mále kamarade sak vis...
Tak coooo? Ešte někdo uvažuje jestli pojede?? Zkuste i nějaký ty VIP, co Tome Touratech. Nepřijede se fananek nebo liška ožrat s dobrou partou lidí?
Už se těším až tady bude psát Bohumil osobně.Je to bojovník jak se patří!!!
Rád bych Bohumila poznal osobně, četl jsem tadz toho o něm moc moc moc... )
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak tam jsou zvyklí;-)co bys chtěl od lidí co mají Bmw:-D
Jen taková technická da se to odjezdit i na gumách heidenau K 60 scout nebo mám pořídit štuple?
magoss napsal:
Tak tam jsou zvyklí;-)co bys chtěl od lidí co mají Bmw:-D
Jen taková technická da se to odjezdit i na gumách heidenau K 60 scout nebo mám pořídit štuple?
Da se odjezdit na cemkoliv, jen jde o to jak moc se chces valet a rochnit v bahne
F 650 GS (00)
Toli v GaPa ... nevím jestli to chci slyšet znova .... nebo to znova prožít, s horší vopicí jsme ani vyváznout nemohli ... ten večer jsem za pivo utratil cca 70éček ..