čau draci, máte pravdu koukal jsem na to a ten odstín je fakt trochu jiný, ale nikde nejsou vidět škrábance jen drobný škrábanec o loga ... takže asi fakt to spadlo ze stojanku, ale divné že to odnesl zobák.
Teď jsem si všiml, že přední kotouč je volny.... jakoby ten vnitřní prstenec má vuli jak je sešrubovany s tím středovým kotoučem tak musim motorku poradne projít a radši vše podotahovat
macabe napsal:
jo táák, jsem to porovnával s druhym kotoučem, pravý je pevný a levý má vůli...
Vůle na předních kotoučích by měla být jen "do boku" - tzn. plovoucí kotouč. Směrem "dopředu-dozadu" by volný být neměl.
Upravil Tonda dne 08.12.2013 22:27
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
schrek - záleží jak moc - nějaká desetinka tam samosebou bude vždy. Ale jak to "chodí" už moc, tak bývají opotřebené ty válečky/nýty/ (udělá se na nich ploška) a někdy i "oka" kotoučů. Pak už ten kotouč kolikrát "cinká", jen když motorku tlačíš a otáčí se ti kolo.
Upravil Tonda dne 08.12.2013 22:30
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
macabe napsal:
čau draci, máte pravdu koukal jsem na to a ten odstín je fakt trochu jiný, ale nikde nejsou vidět škrábance jen drobný škrábanec o loga ... takže asi fakt to spadlo ze stojanku, ale divné že to odnesl zobák.
Teď jsem si všiml, že přední kotouč je volny.... jakoby ten vnitřní prstenec má vuli jak je sešrubovany s tím středovým kotoučem tak musim motorku poradne projít a radši vše podotahovat
to je snad jasny ze neni skrablej protoze je ten zobak koupenej novej to je evidentni :-) jinak by tam byl i ten cernej plast - to vis moto spadne ze stojanku a zobak se urve raz dva je to vyslovene exponovany misto :-D
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
macabe napsal:
jj vůle je jen do stran. dopředu dozadu se nehýbe. takže by to mělo být ok
kupoval jsem tu zde, je to dovoz itálie
http://www.tmspower.cz/
Máš kupovat od ověřených prodejců (Bob,Marty, Pari,.....). Všichni víme jak jezdí taloši.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
procházel jsem ji celou s kamošem co zná bavoráky a dlouho už na nich jezdí.... nikde jinde není ani škrábanec.
a jezdil jsem na ní a měl jsem ji i v servise u bavoráka procházel ji taky celou a říkal, že je v moc dobrém stavu.
nepanikar my te jen masirujem vis kdy mne moto naposled lezela ? - 2.12 :-D tahal jsem to z blativy rigole div mi zilka nepraskla enduro si musi obcas cuchnout k zemi - zobak v jinym odstinu je to posledni - zacni nervoznet az v dobe kdy ti zacne "neco" tikat v motoru
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
No mne vadí hlavne tá tmavá farba. Časom som zistil a hlavne posledné roky ako sa v Europe prejavuje globálne otepľovanie , že treba bledé odtiene.
Keď ti niekto bude tvrdiť že je na tom vidieť viacej špina, to vôbec nieje pravda.
Skôr naopak, jeden Offroad a uvidíš ako bude tá tmavá bunda vyzerať.