Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 3:   1    2    3  

Jaký mobil / systém Vám vyhovuje?
Alda
Přidané 09.12.2013 10:25

Registrace: 20.10.07
Lada11 napsal:
Ahoj, zaprvé si myslím, že si koleduješ o pěknej flamewar Smile
za druhé plus mínus souhlasím s tím, co jsi napsal o Apple a za třetí jeden můj postřeh z podobných debat (aniž bych se chtěl kohokoli dotknout) - při podobných debatách hodně lidí argumentuje tím co na tom a onom "telefonu" jde a nejde a jak to má ****ně / nemá ten druhý. Přitom to, co opravdu potřebuje a kde by ho to skutečně brzdilo když to nejde nebo jde pomalu, většinou funguje dostatečně.
K té výdrži HW k akuálnímu SW - bohužel jsou teď tyhle věcičky středem zájmů - jak výrobců a obchodníků, tak ale i koupěchtivých uživatelů, bez nichž by to nešlo. Proto ten překotný vývoj. Myslím, že zařízení, které hledáš (kvalitní "ne-zas-tak-smart-phone"Wink nenajdeš - nemá totiž obchodní potenciál.
Život je krásný a je škoda nasírat se, že se tel. číslo nevytočí za čtvrt ale za celu vteřinu ;-)
PS: jsem ne-zcela spokojený uživatel iPhone4, ale switchovat kvůli tomu nebudu

Pral bych ti napsat na mym 3GS mail, zapomnel bys na banality o vterinach. Tam jde fakt do tuhyho Smile
Nehlede na to, ze nemam zadny zalohy. Protoze iP5 s iOS7 mam sice zazalohovanej na cloudu, ale do 3GS s iOS6 to stahnout uz ani nejde Angry

Alda
Přidané 09.12.2013 10:30

Registrace: 20.10.07
Bajlak napsal:
Labus01: Všechno se dá nastavit a telefon nebude dělat vůbec nic bez tvého souhlasu. Přesně jak si napsal je to super věc na hry, internet a další aplikace. Na android je i spouty app, které jsou zdarma na Jabko stejná aplikace už třeba stojí kilo Smile to prostě nechápu! Alda psal, že ho potřebuje k práci tak předpokládám i internet atd. Pokud jenom volání a sms klidně bych šáhnul na nějaký starší kousek typu Nokia 6310. Naprosto úžasnej telefon k podnikání.

Prave. To je presne ono, k praci se mi to hodne hodi, jinak bych fakt asi sehnal Nokii N95. To byl posledni telefon, kterej jsem zboznoval a to celych 6 let. Kdyby neumrel, mel bych ho dodnes Smile.
A krome prace je to samozrejme i o fotaku, navigaci, pocasi apod.

Jinak nesouhlasim s tim, ze vsechno vypnes a tel. nedela nic. Kazdej smartphone toho dela mraky a ani to netusis. Vypnout to fakt nejde.
Dokonce i aplikace od tn.cz zada povoleni k pristupu k mikrofonu kdykoliv! Kazdej to odklikne a ani nevi.

Bajlak
Přidané 09.12.2013 10:55

Registrace: 19.06.12
N95 jsem měl. Taky sním maximální spokojenost. To vysouvání na obě strany bylo super. Aplikace o to sice žádají, ale pokud to nepotvdíš tak to tak nepojede. To že to lidi nečtou je jejich problém Smile Já prostě normálně funguju a když cejtím, že je zabržděnej nebo to nejede tak jak má. Hodím do továrního nastavení. Se synchronizuju s google účtem a během minuty mám nastavený zpátky kontakty, obrázky, záložky atd. Telefon běží zase jako hodinky Smile
Upravil Bajlak dne 09.12.2013 10:58
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén clap

Labus01
Přidané 09.12.2013 16:46

Registrace: 28.04.12
Bajlak napsal:
Aplikace o to sice žádají, ale pokud to nepotvdíš tak to tak nepojede. To že to lidi nečtou je jejich problém Smile Já prostě normálně funguju a když cejtím, že je zabržděnej nebo to nejede tak jak má. Hodím do továrního nastavení. Se synchronizuju s google účtem a během minuty mám nastavený zpátky kontakty, obrázky, záložky atd. Telefon běží zase jako hodinky Smile

alda to hodil jen jako příklad, ale takových akcí se v tom telefonu odehrává tolik, že tom nemáš ani představu - už jenom synchronizace pohybu telefonu, kterou si pravidelně google schovává na serverech a ty o tom netušíš a zakázat jim to nemůžeš... když jim vypneš internet, tak jsi v háji, a máš z toho nokii 5110Smile to já ne, mě o funguje pořád stejně.
a zatím sem se nesetkal s ničím, co bych já s tím pravěkem nemohl oproti novýmu telefonu. na internetu jsem denně několik hodin, sms, volání a výdrž baterky stále přez 3 dnySmile bohužel si tam nezahraju nový 3D hry, na který ovšem nemám časMad
třeba bych tolik nezavrhoval blackberry. měl sem chvíli Z10 a byl jsem z ní unešenej. neskutečně odladěnej SW k HW, příjemný odezvy systému, kterých u androidu nedosahneš. o tom,že to zkrachuje bych nedebatoval...BBRY krachuje už 10 leto co vímGrin

to alda: v číně se dají pořídit nový nokie v licenci, takže N95 můžeš klidně mít. ovšem ta kvalita už taková není co byla z finska...
www.spotreby.cz/sigs/ico_2_43826.gif

Chimera
Přidané 09.12.2013 16:57

Registrace: 04.07.11
Jak píše radovant, v anketě chybí operační systém Windows Phone. Sám mám Lumii 800 s WP 7.8 a jsem spokojený. Přívětivost, jednoduchost a rychlost odezvy operačního systému je silně návyková a já sám budu měnit už jen za WP8, resp. 9.

Milda_Km
Přidané 09.12.2013 16:59

Registrace: 12.07.12
By jste se divili co mám po šuplíkách. Můj oblíbenec Dancall 2711
Milda_Km přiložený následující obrázek:

[33.96Kb]
Upravil Milda_Km dne 09.12.2013 17:00

paja1
Přidané 09.12.2013 17:05

Registrace: 02.02.09
Jaký mobil?

Tohle už řeším taky. Dcerám už ****ek přinese druhý chytrý mobil(Sony xperia), ale já mám stále starou Nokii 6710 navigátor.
Takový super telefon už neexistujeSad
Telefonuje, SMSkuje, fotí a naviguje. Všechno perfektně a to je přesně to co jsem od telefonu potřeboval a budu potřebovat.

Moc nepotřebuju k životu nové a nové elektronické fičurky, takže internet na telefonu používám, ale jen když musím. Hry a spešl aplikace mě vůbec nezajímají. Pracovní maily a tak.... ty mi domů ani do telefonu nesmí.
Prostě jsem špatný zákazník....

Bohužel už ani nokia nedělá co bych potřeboval. 6710 má klasický displej a je výsuvná, což má kouzlo ve výdrži baterie. Kámoši jen čumí jak dlouho takový starý krám vydrží navigovat bez dobíjenísecret
Už tak rok koukám jaký nový telefon by mi vyhovoval, ale vývoj jde směrem pro mě úplně špatně. Až má nokia klekne tak netuším do čeho půjduhmm!

Třeba se tady nějaký tip objeví....
Pája

TomasTT
Přidané 09.12.2013 17:09

Registrace: 15.03.07
Především by to chtělo udělat možnost zvolit víc než jednu odpověď, protože třeba pro práci mi vyhovuje blackberry ale na práci s fotkama a multimédia mám iPhone. Pracovat na iphone s mrakem mailů je peklo a naopak blackberry a fotky to taky není ono.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Paul
Přidané 09.12.2013 17:55

Registrace: 04.03.11
Za mě Windows Phone 8. Přítelkyně má Lumia 710, já Lumia 820, brácha Lumia 720 a máti jsme koupili Lumia 620 a všechno funguje, neseká se a hlavně se dají pořídit za výborný ceny jelikož Nokia uznává celoevropskou záruku. Mám vyzkoušeno, že přítelkyně reklamovala svůj telefon (chyba při první aktualizaci), který je z italské distribuce a česká Nokia reklamaci bez problému vzala.
Jinak mám zkušenost s iPhonem i Androidem, ani na jedno nenadávám a naprosto chápu, že si je někdo koupí. Mě ale u Applu odrazuje cena a Android se počase prostě zaseká a zásadně zpomalí (pokud člověk nekoupí top modely, kde už se opět dostáváme na vysokou cenu).

Milda_Km
Přidané 09.12.2013 18:40

Paul napsal:
Za mě Windows Phone 8. Přítelkyně má Lumia 710, já Lumia 820, brácha Lumia 720 a máti jsme koupili Lumia 620 a všechno funguje, neseká se a hlavně se dají pořídit za výborný ceny jelikož Nokia uznává celoevropskou záruku. Mám vyzkoušeno, že přítelkyně reklamovala svůj telefon (chyba při první aktualizaci), který je z italské distribuce a česká Nokia reklamaci bez problému vzala.
Jinak mám zkušenost s iPhonem i Androidem, ani na jedno nenadávám a naprosto chápu, že si je někdo koupí. Mě ale u Applu odrazuje cena a Android se počase prostě zaseká a zásadně zpomalí (pokud člověk nekoupí top modely, kde už se opět dostáváme na vysokou cenu).
Paule neé. O Eu záruce u telefonech neé. Je to na koně za euro a šup to na met... Vždycky se šetřílek najde kterej to koupi s EU zárukou.Dělám to 15 let tak to fakt nemá smysl řešit. To jak kdyby někdo tvrdil že je Dacia na úrovni německé automobilky... A window Grin . Pro mě jako člověka ,kterej to prodává a ty zamitnute EU záruky opravuje už moc dlouho je to výsměch. Přijed za mnou. Ukážu ti servisní zakázky. Že si spokojený ty je dobře, ale těch 50 nasranejch lidí týdně je věc druhá. Nokia je ostuda a válcuje je i hujahej a jiný čínský a korejský mrdky. Tož tak.

Milda_Km
Přidané 09.12.2013 18:42

Jo a windows se nikdy nezaseka jsem chtěl napsat. Ten je zasekanej už od výroby Frown

hicks
Přidané 09.12.2013 18:42

Registrace: 09.07.08
Paul napsal:

jeste jedno osklivy slovo o Androidu a na srazu ti v noci zneuziju vejfuk u tvoji kocicky Pfft
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

radovant
Přidané 09.12.2013 18:50

Registrace: 30.08.12
Paul napsal:

Hehe, tak jsme tady na foru asi jen dva co to pouzivaji a nedaji na to dopustit. Jak 7.8 tak 8 jsou rychle, nezasekavaji se a funguji v poho. Spojeni skype, skydrive, office 365 je proste vyreseno supr. Ty lumie jsou i celkem bytelne. Jak 800, tak 920 se mnou zazila dost a funguji obe bez problemu Smile

hicks
Přidané 09.12.2013 18:54

Registrace: 09.07.08
radovant napsal:
Paul napsal:

Hehe, tak jsme tady na foru asi jen dva co to pouzivaji a nedaji na to dopustit. Jak 7.8 tak 8 jsou rychle, nezasekavaji se a funguji v poho. Spojeni skype, skydrive, office 365 je proste vyreseno supr. Ty lumie jsou i celkem bytelne. Jak 800, tak 920 se mnou zazila dost a funguji obe bez problemu Smile

jo a neni na to skoro zadny software.

Fantastickej kauf Pfft
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

radovant
Přidané 09.12.2013 19:04

Registrace: 30.08.12
Zatim jedine co mi chybelo je bmw remote, jinak mam vsechno... To uz davno neni jako kdyz to zacinalo...

Dedkoid
Přidané 09.12.2013 19:18

Registrace: 02.08.10
Já teď koupil Samsung Ativ S (Win Phone 8) za 5,5 kKč. To je tak max. co jsem chtěl za telefon dát. Mám v něm 64 GB kartu a fůru muziky. A má tlačítko fotoaparátu. U Androidu už věc nevídaná.

Co se týče systému tak ten je svižný, ale je v něm pár <|>. Třeba společná hlasitost pro hudbu a vyzvánění. To opravdu nepochopim. helpless

Dotaz na závěr. Kolik aplikací v telefonu potřebujete? 10, 20, 30 tisíc?
Upravil Dedkoid dne 09.12.2013 19:19

Milda_Km
Přidané 09.12.2013 19:36

Co znamená android nemá tlačítko fotoaparátu Grin?? Tohle není o sw ale hw a typů a výrobce.

TomVS
Přidané 09.12.2013 19:58

Registrace: 06.07.09
Milda_Km napsal:
By jste se divili co mám po šuplíkách. Můj oblíbenec Dancall 2711

Ten je dobrej!!! clap Ještě bych ho taky někde našel... Já mám v šuplíku tohle... Smile No i když v šuplíku... Shock Pro představu foto se 660kou... Grin
TomVS přiložený následující obrázek:

[52.2Kb]

Honza_BMW_VW
Přidané 09.12.2013 21:16

Registrace: 23.06.12
...týýý wogine, ten jsem měl, 63tis a nebo 73 tis. nákup, přijatá minuta hovoru á 10Kč
teď mám Nokia E66 a jakej tam je operační systém, to fakt netuším, nicméně telefon, SMSk, maily fungují, navi a web je slabší ;o))
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
servisak
Přidané 09.12.2013 21:23

Registrace: 02.01.09
Mám už rok Samsunga S3 s androidem zezačátku jsem z toho měl strach a dneska bych neněnil ani za nic
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 127
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.35 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI