Sérus chlapci já su tak ščasné že se du ožrat. Na příštím sraze máte u mňe štamprdlu ale bacha ať nepřeberete,zde jedna zákeřná fotka od kamoša...
Bohumil přiložený následující obrázek:
nahodou chléb ze sádlem je mooooc fajn papání kdyby to nebylo z ruky taky bych s váma zašel třeba se tam někdy šiknu dám ti vědít chce to čas
když ho miluješ není co řešit
jo nekdy zajedu a kastrůlky nechám doma dyk ani žádný nemám vevis tam byl jo tak udělame nějake sejšn v zimě pokecnem a tak
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
jo nekdy zajedu a kastrůlky nechám doma dyk ani žádný nemám vevis tam byl jo tak udělame nějake sejšn v zimě pokecnem a tak
Samozrejme,ze jsem se opet dostavil!Ale tentokrat mam spatnej zazitek,az jsem z toho trochu nemocnej.Jsem odchazel z hospody strizlivej a ty prazaci uz nechteli jit ani na panaka!No co bych vypravel.To s Bohumilem by se nam to nestalo!Takze taky vse nejlepsi.A spoustu dobrejch spolupicu,ktery vydrzej chlastat dle tve potreby!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
fifa napsal:
Samozrejme,ze jsem se opet dostavil!Ale tentokrat mam spatnej zazitek,az jsem z toho trochu nemocnej.Jsem odchazel z hospody strizlivej a ty prazaci uz nechteli jit ani na panaka!No co bych vypravel.To s Bohumilem by se nam to nestalo!Takze taky vse nejlepsi.A spoustu dobrejch spolupicu,ktery vydrzej chlastat dle tve potreby!
Hele Vevis, jsi měl jít s náma, my ještě šli do bugs baru jak minule
....tak tu se slaví svátky o 106 a na Juru si nikdo nevzpoměl ...na svatého Jiří "ZALÉZAJÍ" hadi a štíři a inak na jaře bych si přál znova popřát
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
bohumil napsal:
Sérus chlapci,tři dni sem tu nebil.Teroristi tmavé pleti ucvakali na Strážovskím visílači gáble...
Však tady bylo nějak mrtvo a hlad a taky žízeň. Měl bys to napravit.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi