Honza_BMW_VW napsal:
...počkééééj, s termínem okolo 25.-26.1.14 se počítá a neboj, to jen tak vypadá. Lyže můžeš mít jaký chceš, ale sem slabej na plíce, takovej neduživej, takže žádný strachy a řekni pro kolik lidí to mám zamluvit ;o))
Kouzelníku,člověče ty to do mně hrneš Já se 20. vrátím z tepla a hned na běžky,to teda budu vědět až po tom 20.Dřív fakt ne. Ale dneska jsem se bavil se švárou a ten by jel,takže asi tak 4 kousky by se našli.
čeče, tak v termínu 24.-26.1.14 je zamluvenej jeden 4lůžák, tak se domluvte a dej mi vědět. Zítra/pozítří, jak budu stíhat, pošlu cenu. Je tam manželská postel, pak 2x samostatné lůžko a ****ík na chodbě, ale neboj, není to "bordel/špína/humus/filcky/tetovaný myši", je to dobrý ;o))
www.jantruhlar.cz
Po koralkach se nedomlouvejte, my se takhle domluvili, ze 30/12 bezime z Pasek na Smedavu a zpatky. Druha parta bezi z Harrachova. Myslim, ze celovky to jisti, bude tma...ufff
Jinak jsem po xx letech vymenil Madshus Supersonic za Fischer CRS Classic Vasa, preci jen uz taky nevazim 70 ale 80kg a po tech 10 letech jsem si chtel udelat radost. Chtel jsem combiky, ale hosi z Liberece me to rozmluvili. Tak jsem zvedavaj.
milanek napsal:
Jezdím pravidelně ale jen rekreačně - s placatkou v kapse :-D když je krásně a jsou vyhledy tak to nemá chybu , neni mi teda uplne jasny kde se daji u nas vyuzit lyze na brusleni ale budiž - ja mam sporteny bohemia clasic a za ty prachy jsou to skvely lyze a opravdu paradne jedou kdyz je dobrej snih tak mi pripada ze porusuju fyziklalní zákony
;o) dyk to píšu vejš, Jizerky úplně luxusní, tedy po ránu, večer a příp. v noci s čelovkou a pak taky Jakušice (Jakuszyce) v Polsku http://www.jizers..., dojeď a svezeš se jsou tam parádní okruhy
Kdyz je snih,tak mi trasy na brusleni i na klasiku zacinaji skoro pred barakem.Je pravda,ze na to brusleni je to nekdy horsi.Ale super okruhy na brusleni jsou udrzovany tady v polskem Karlove ve stolovych horach.Mam to 5 km.A vejskove je to asi o 200m vejs nez u nas.Takze na snih uz docela dobre.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
..termín je na pohodu, klidně jinej, jen pak začnou prázdniny, začne být plno a toto ubytko je na dobrém místě
žádný stresy, dej vědět, jen někdy začátkem března jedu s hadama na jarňáky
Vevis - já musím cca 12km nahoru autem, ale de to
JohnyT - dobře Ti poradili, combi běžky jsou nijaký
www.jantruhlar.cz
...dnes jen na krátko a na pohodu po obědě, ale se sněhem je to kuwa špatný, fakt špatný. Jsem zvědavej na J50 na čem to jako pojedeme
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
Honza_BMW_VW napsal:
...dnes jen na krátko a na pohodu po obědě, ale se sněhem je to kuwa špatný, fakt špatný. Jsem zvědavej na J50 na čem to jako pojedeme
Zavidim alespon toto.U nas neni nic,tak se na pohodu projizdim na kole.
...to pozor, v Liberci je to taky na kolo a až do Jizerek do Bedřichova též na pohodu na kole. Jinak na běžkách je to sjízdné ze strany od Bedřichova až z Kristiánova. Též se dá jezdit ze Smědavy na Čihadla/Knejpa/Rozmezí/Kristiánov a na druhou stranu Promenádní cesta na Jizerku, ale je to fakt slabý.
www.jantruhlar.cz
Tak jsem si konecne zabruslil na novych lyzich,Byl jsem na Mísečkách a podminky paradni.
...lehká závist, já dnes 14km pěšky na J50, poprašek cca 1cm, tak kde kuwa ten sníh je sakra práce, copak se nekouká do kalendáře kolikátého je ;o))
www.jantruhlar.cz
zdravim, nemáte někdo ponětí, jak to vypadá se sněhem v okolí Liberce a jestli se dá někam jít na běžky ?
Jedná se mi o tuhle neděli až úterý.
Díky Jarda
jardajerman@seznam.cz
zdarec, sleduj http://www.jizers..., ale obecně je to na klasiku a starý běžky. Žádny parádní svezení, o víkendu zima jak v ruskym filmu 13 a 16 pod 0, sice svídtilo, ale normálně tam vůbec nepadá, ta zima je v tomto úplně nalevačku. Kdyžtak zavolej, ale na webu je aktual info. Bedřichov slabej, můžeš jezdit dokola na stadionu, pak z Nový Louky kousek pěšky, pak už to troch de a nebo ze Smědavy, nicméně, není to žádnej šlágr.H
www.jantruhlar.cz
...kdyby náhodou, nabízím běžky na skate - 182cm, nikdy nejeté, připravené na sezónu, tzn. skluznice s provedenou strukturou http://sport.bazo...-skate.php
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
...tak kdopak z vás kouká na "vasák" a nefláká se někde venku na motorce ;o)))
počasí žádná sláva, ale závod dobrej. 15tis lidí, možnost pro přihlášení 10min., masakr
PS: kdyby někdo měl zájem, můžu zajistit u Nyče skate lyže zn. Fischer Sepedmax s Rotefelou, vše nejvyšší řada za 10500,- Kč (v pá jsem jedny pořídil pro kamaráda + Salomon na klasiku)
www.jantruhlar.cz