podezřelá motorka...nevím,ale raději bych hledaljinde..nemusí ji být nic..ale než nejistota raději ne. Od boba dostaneš dobrou a nemusíš nad tím přemýšlet
http://czunici.ra...
Tu od Pavla znam dobře a je to sazka na jistotu.Navic se zivi jako mechanik a ta motorka dostala vzdy co potrebovala.A navic je uz bez posilovace.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přesně tak...Jestli chceš mít motorku bez jakýchkoliv starostí,tak od Pavla Tam není co řešit...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já se i docela divím, že ta Pavlova motorka ještě není pryč. Motorka s "neojebaným" servisem, "nezbořená", s doplňky, model 2007 s brzdami bez posilovače - za ty peníze není co řešit.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
díky za cenné rady.. rozhodně tedy vím, že diskutovanou motorku po "lehkých" pádech chtít nebudu.
Souhlasím s vámi, že ta Pavlova je slušná - potvrzená historie je cennější než falešná serviska a stočené km zkusím se zamyslet nad tím, jestli bych nějak dovedl při koupi té Pavlovo uřídit své cash flow (jestli dobře chápu je bez kufrů tzn +XY tis. Kč)..
Druhá mnou uvažovaná varinata byla o 30 tis. levnější (tzn. oproti Pavlovo GSA o 60tis.) a to sice zde http://www.motork...90599.html ..
Raději bych se domluvil s Bobem.Myslím že do 200 000kč ti nabídku udělá a to na ADV.Tvá druhá varianta je obyč GS.Já mám obyč GS na li´tákach a jsem spokojený,protože jezdím pouze on-road a velká nádrž mi nechybí,benzínek je dost. v prvním příspěvku jsi psal,že chceš ADV a druhá varianta byla obyč.V klidu to promysli,jakou a na co to chceš.Dvěstě není zas tak málo peněz,hlavně nespěchej.Pouze má skromná rada,samozřejmě jsou to Tvé peníze.
Dum spiro,spero.
DDaniel napsal:
Druhá mnou uvažovaná varinata byla o 30 tis. levnější (tzn. oproti Pavlovo GSA o 60tis.) a to sice zde http://www.motork...90599.html ..
Koukni na tu kousek níže. Konkrétně tuto. Mám takovej dojem, že ji tu prodával zdejší člen SADA. V každým případě je zanedbatelně dražší, ale podstatně vybavenější
GSA 1250 Rallye 2024
DDaniel napsal:
díky za cenné rady.. rozhodně tedy vím, že diskutovanou motorku po "lehkých" pádech chtít nebudu.
Souhlasím s vámi, že ta Pavlova je slušná - potvrzená historie je cennější než falešná serviska a stočené km zkusím se zamyslet nad tím, jestli bych nějak dovedl při koupi té Pavlovo uřídit své cash flow (jestli dobře chápu je bez kufrů tzn +XY tis. Kč)..
[/url] ..
Hele,zajeď se na tu motorku podívat a třeba se s Pavlem domluvíš...osobně(rozhodně nechtěj slevu po telefonu )
Jestli jsi z Prahy,máš to kousek,asi tě neubyde a budeš vidět pořádnou a udržovanou motorku,ikdyž je skoro 7 let stará...jestli už jsi nějaký obdobně starý kousky viděl,tak poznáš rozdíl hned
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No muze se stat. Znam par nemcu co tomu fakt moc nedaji. Kolega ma 1100GS od nova rocnik 1995 a ma najeto neco kolem 60 tisic. Tedy da tomu asi 3000 rocne...
radovant napsal:
No muze se stat. Znam par nemcu co tomu fakt moc nedaji. Kolega ma 1100GS od nova rocnik 1995 a ma najeto neco kolem 60 tisic. Tedy da tomu asi 3000 rocne...
znám dost lidí co jezdí v průměru cca 3000 km ročně ...
(ch)stepan
radovant napsal:
no, když se tak uklidňujete
Většina takových bazaristů má motorky od "starších" Němců, Francouzů nebo Italů, co nejezdili a jen leštili a koukali na moto pod plachtou.
Pak se kupec diví, že má najeto jen 40tis. km a mění ložiska, tlumiče,...
Jednou jsem jezdil s kolegou, když sháněl GS, a to co jsem viděl, jak se skládalo a stříkalo v jednou bazaru na střední Moravě, kde jsme se omylem dostali do dílny, prostě vše to byly leštěnky a nepadené "krásné" stroje.
Letos na jaře jsem to absolvoval zase s jiným kamarádem znova a po tom, co jsme objeli Čechy, jsem mu doporučil, ať si trochu připlatí, počká, vykašle se na kufry a bude mít fajn moto. Každý, jak vidí ještě motorku s kufry a drátěná kola, tak oslepne a už většinou nevidí ten někdy žalostný stav motorky.
Zlatý Bob a místní borci, kteří mají reálné km, ale to je boj každého kupce.
radovant napsal:
no, když se tak uklidňujete
Většina takových bazaristů má motorky od "starších" Němců, Francouzů nebo Italů, co nejezdili a jen leštili a koukali na moto pod plachtou.
Pak se kupec diví, že má najeto jen 40tis. km a mění ložiska, tlumiče,...
Jednou jsem jezdil s kolegou, když sháněl GS, a to co jsem viděl, jak se skládalo a stříkalo v jednou bazaru na střední Moravě, kde jsme se omylem dostali do dílny, prostě vše to byly leštěnky a nepadené "krásné" stroje.
Letos na jaře jsem to absolvoval zase s jiným kamarádem znova a po tom, co jsme objeli Čechy, jsem mu doporučil, ať si trochu připlatí, počká, vykašle se na kufry a bude mít fajn moto. Každý, jak vidí ještě motorku s kufry a drátěná kola, tak oslepne a už většinou nevidí ten někdy žalostný stav motorky.
Zlatý Bob a místní borci, kteří mají reálné km, ale to je boj každého kupce.
... se tím neukliďnuju
já taky koupil už druhou moto od Boba a velká spokojenost ...
jen jsem reagoval na to, že nájezd cca 3000km ročně není zas tak vyjímečnej ... pravda je, že ti co s takovým nájezdem znám, vetšinou nemají potřebu tu svoji motorku prodávat ..
(ch)stepan
chstepan napsal:
... se tím neukliďnuju
já taky koupil už druhou moto od Boba a velká spokojenost ...
jen jsem reagoval na to, že nájezd cca 3000km ročně není zas tak vyjímečnej ... pravda je, že ti co s takovým nájezdem znám, vetšinou nemají potřebu tu svoji motorku prodávat ..
3000km je ještě hodně, tatík má Rko a třeba letos najel tak 1500km (plus tak 1000km já) takže určitě bude takovejch motorek hodně, ale ty nebudou za "super cenu" jak někteří prodávající rádi píšou na motorkařích. Neříkám, že se nedá koupit dobrá motorka za dobrou cenu, ale jsou to výjimky.
To je pravda, ja jen ze ne vzdy je to podvrh kdyz ma moto min najeto. Ale je jasne ze od provereneho prodejce a moto v dobrem stavu je zaklad. Kilometry jsou vpodstate jedno, to vsichni vime
Stacet se ale, deti, co? NEMA!!!
3X jenže když to děláš poctivě a nestáčíš,proč taky když máš u toho servisní dokumentaci,nebo moto má 95k km, tak si musíš déle počkat na kupce není každej jako Marta s Gsákem kterým prostě u 1100 gs nevadí,že má 120k km a koupí,většina českých kupců chce 8 let starou moto aby měla 39000km,vím když jsem prodával varadera pokud mělo více jak 50k bylo neprodejné,to samé 950,990,u bmw je kultura a znalost lepší a lidi koupí také s 80k,ale holt si musíš počkat,je jednoduchý to naleštit S100 a umotat to,ale příčí se mě to a nemohl bych si dát potom na radarce s kupcem třeba v klidu pivo.
Proč si myslíš,že ještě nemám prodanou mojí výroční 1200 GSA jenom proto,že má 60k,k tomu serviska po velké inspekci,když jí naleštím dám tam 28000km nikdo to nepozná a do týdne je pryč,ale to se prostě nedělá.
Bob napsal:
....Proč si myslíš,že ještě nemám prodanou mojí výroční 1200 GSA jenom proto,že má 60k,k tomu serviska po velké inspekci,když jí naleštím dám tam 28000km nikdo to nepozná a do týdne je pryč,ale to se prostě nedělá.
Všichni víme,že v Česku prodávaná motorka musí mít mezi 20 000 km -30 000 km a u aut musí mít přesně o 100 000 km víc než motorka.Pravidlo většiny bazarů,alespoň co jsem se já díval.To,že velká GSa dokáží najezdit při slušném servisu a používání i 500 000 km nikdo nebere.POZOR-mluvím o nezasvěcených motorkářích!
.