DM3555 napsal:
už jsem to vyřešil, dá se to trvale skrýt v tom infu similar product. Tak snad se to zase nezačne samo zobrazovat...fakt to bylo otravný.
uff ...je to pryč.Díky! ušetřil jsi mi tak 5 let života
Tak to tam mám od včera zase
a tentokrát to udělali tak,že to nejde skrýt přes to info. Když kliknu na to,že to nechci vídat,tak to na moment zmizí,načte se stránka znova a do 3s je to tam zas a šoupne to text zase dolů,takže přesně ta chvíle,co chci kliknout na nějaký vlákno a poskočí to jinam ****i
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Tak to tam mám od včera zase
a tentokrát to udělali tak,že to nejde skrýt přes to info. Když kliknu na to,že to nechci vídat,tak to na moment zmizí,načte se stránka znova a do 3s je to tam zas a šoupne to text zase dolů,takže přesně ta chvíle,co chci kliknout na nějaký vlákno a poskočí to jinam ****i
Mohl bys příště sejmout obrazovku a poslat na můj email zdrojový kód stránky? Mohl bych třeba na chvíli vyhodit to Google-hledání, aby se zjistilo, zda to dělá Google (nebo něco jiného).
DM3555 napsal:
Ahoj ví někdo co mám v pc upravit aby se mi pokaždé nezobrazovala ta reklama vlevo nahoře....vždycky mi po cca vteřině posune zobrazovaný text a já kliknu na něco jinýho. mám vin 7. Na xp to nedělá.
Díky
Takže ADblock to úspěšně obcházelo, nakonec jsem zjistil, že to dělá doplňěk prohlížeče Chrome s názvem "WebSite Recommendation".
Jděte do nastavení Chromu, klikněte na Rozšíření a někde tam bude "WebSite Recommendation", tak ho vypněte a budete mít klid.