Alda napsal:
Me to pripada zajimavy, vyhodny.
Nevidim duvod resit v techto km podvozek, neni potreba, uz vubec ne na motorce, ktera evidentne slouzila k cestovani. Zadny off doplnky, plastovy kufry apod.
Takze za me ano.
Jasný,mám najeto o 20 víc a tlumiče naprosto v pohodě. ABS taky nemám a zvykl jsem si.
Ja mam Libore tlumice taky v pohode. Problem byl, ze jsem krapet prehledl ohnuty vidle.. proto ten predek nefungoval.
Ale uz jsou narovnany, nebylo potreba nic menit, takze uff..
Nekecej. Kdy jsi na to přišel a jak? Co zadek,ten už jsi poslal?
Když je hlad,je i husa dobrá.
Alda napsal:
Nevidim duvod resit v techto km podvozek, neni potreba, uz vubec ne na motorce, ktera evidentne slouzila k cestovani. Zadny off doplnky, plastovy kufry apod.
Takze za me ano.
Jasný,mám najeto o 20 víc a tlumiče naprosto v pohodě. ABS taky nemám a zvykl jsem si.
No já ti teda fakt nevím... Jels na motorce s tlumičema opravdu v pořádku? Já na několika a rozdíl to je jak prase - dokud nezkusíš tak si myslíš jak ti to tlumí.
Kdyz jsem mel 12tku, nechal jsem tlumice repasovat v 70tkm, protoze vsichni rikali, ze proste jsou total.
Po repasi + Hyperpro pruziny zadny rozdil!
Kdyz jsem mel najeto 100tkm, svezl jsem se na zanovni 12tce a podvozek fungoval naprosto stejne.
Ja teda u 12tky nepoznal, jestli ma podvozek najeto 10 nebo 100tkm. A to jsem si to fakt dobre overil.
Alda napsal:
Takze za me ano.
Ja mam Libore tlumice taky v pohode. Problem byl, ze jsem krapet prehledl ohnuty vidle.. proto ten predek nefungoval.
Ale uz jsou narovnany, nebylo potreba nic menit, takze uff.. 1
Zadek uz je zrepasovanej, ale ten nebyl tak dulezitej, asi to ani nebylo nutny.
No ja bych to asi nepoznal, me prislo vsechno OK, akorat mi jeden znamej zjistil, ze mam motorku o 2cm kratsi
Ja to teda na 1100gs poznal ukrutne!A uz vubec nemluvim o terenu,tam to poznas okamzite.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jak sem psal - 12ka při 45tkm, u 11ky repas v 60tkm a v obou případech obrovitánský rozdíl. A drtivá většina lidí říká to samé.
Pak je otázka, jestli není "problém" u vnímání řidiče.
Upravil ripper dne 17.12.2013 20:01
Takze za me ano.
Ale uz jsou narovnany, nebylo potreba nic menit, takze uff.. 1
Zadek uz je zrepasovanej, ale ten nebyl tak dulezitej, asi to ani nebylo nutny.
No ja bych to asi nepoznal, me prislo vsechno OK, akorat mi jeden znamej zjistil, ze mam motorku o 2cm kratsi
2 cm jsou u BMW v toleranci né.
Když je hlad,je i husa dobrá.
jj tak jo, chapu, repas a nova pruzina je nutnost, ale co s tou prevodovkou resp. 3. prevodovy stupen a cukani = je to vazny problem, tak aby se s tim nedalo jezdit - zase aby se to jeste vic nenicilo, pokud je to problem jaka je cca cena opravy? Omlouvam se za zbesile dotazy, ale opravdu bych nerad slapl vedle...
sayide napsal:
jj tak jo, chapu, repas a nova pruzina je nutnost, ale co s tou prevodovkou resp. 3. prevodovy stupen a cukani = je to vazny problem, tak aby se s tim nedalo jezdit - zase aby se to jeste vic nenicilo, pokud je to problem jaka je cca cena opravy? Omlouvam se za zbesile dotazy, ale opravdu bych nerad slapl vedle...
Dikes
Cena opravy bude mozna vyssi nez jina starsi prevodovka.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak: Me stal minuly rok repas zadniho 2500 pruzina a 2750 samotny repas. PRedni na tom bude podobne. Delal mi to prochazka. Skoda zes nerekl driv, ja jsem tady prodaval zadni repasovany na kterem jsem najel vseho vsudy 500km. Pri mych 75 kilech je hyperpro dost tvrde
Ted mam Wilbers a miru a spokojeny nad miru. Ta zmena puvodni>repas byla obrovska a ted repas>wilbers je fakt sileny rozdil. Nova motorka Az budu veliky kluk tak TracTive
sayide napsal:
no tak to je teda pekny... takze ruce pryc???
no tak lepší to s ní nebude. Takže to buď opravíš - to si zjisti cenu, kterou ti přesně stejně asi nikdo neřekne, když se neví co jí přesně je. Nebo se poohlídni po jiné mašině.
Dikes
Nechceš se zaměřit na jiný "kus"? S tou převodovkou (opravou) Ti to vyjde na dost peněz... Určitě se tady najde bezproblémová motorka za "relativně" podobnou částku.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kdyby ten prodávající věděl, že ho oprava bude stát např. 5k, tak to opraví a může to s tou výbavou prodat za 80k. Ale za 5k to zřejmě neopraví.
Jukni na mobile.de. Je tam za 2590 jedna celkem hezka cervena. Ma sezonni zncky, coz znamena ze alespon posledni majitel s ni v zime nejezdil. Vybava veskera zadna, ale kdyz jsem ja tak hledal pred rokem kolem Mnichova tak ty motorky jsou tady celkem hezke (****ty kraj, lidi servisuji primo v BMW), takze mozna se to nakonec vyplaci. Tedy pokud nenajdes neco u mistnich clenu a das se do hledani v nemecku
Vyprdni se na doplňky a jdi po pořádném základu. Doplňky si můžes doplnit časem. Ty blbůstky nejezdí. Raději bych dal víc za dobrou holotu než méně za odoplňkovanou loterii. Jestli máš hluboko do žlabu, vem odzkoušenou holou a budeš alespoň jezdit a né opravovat.
Projdi si i další inzerci tady [url]http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?thread_id=20597&pid=362223#post_362223[url] třeba. Stejně za tebe nikdo nerozhodne.
Upravil Medik dne 17.12.2013 21:08
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz