Takže si koupil to evolveo? Já ho dnes objednal a zdarma jsem dostal Gladiator RE 100. Dorazí to v úterý tak uvidím
Upravil Bajlak dne 12.01.2014 17:42
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Jj koupil na zkousku a opravdu je to outdoor telefon jo a tu nabijecku sem videl v hodne obchodech k tomu.
Jinak telefon si vzal nakonc bracha vyuzije ho na 150% oproti me ale opravdu si myslim ,ze je to ted to nej co jde koupit v outdoor verzi na dve simky a hlavne ta baterka to je mazec sice je to pak velky ale proste vydrzi. Zkusime pak nejaky testy nebude to nejakej hard jak kolega rikal ze odpalovali Sonin basetbalovou palkou a dodnes s nim vola ale neco otestujem.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mám Sonyericson Active. Má ho brácha a chtěl jsem ho koupit i ženě na vánoce. Jsem max spokojen a žena potřebuje rozměry malý mobil. Ale už se nedal nikde sehnat, tak jsem šel do dražby nového na Aukru. Vyhrál a ...přišel použitý bez USB kabelu, záručáku a nefunguje reproduktor. Tak teď probíhá martýrium vrácení.
Kdyby jste někdo věděl kde kupit Sonyericson Active, dejte vědět.
Pro případné zájemce podám pár zkušeností:
Baterka - 4 dny s netem, wifi, gps. čtení webu, emaily, volání - v pohodě s rezervou
Displej - na slunci velká bída
Tlačítka pod displejem - jdou moc zlehka, než to vyhrabu z kapsy tak buď zavěsím nebo zvednu ani nevím komu
Tlačítka ostatní - naopak moc tvrdé, blbě se mi ovládají
Hlasitost repráčku je hodně velká.
Mikrofon - Druhá strana řiká že mluvim jak z trubky
Systém - nevím jak to je s implementacemi u výrobců ale tady jsem už musel několikrát vyndat baterku. párkrát se mi už stalo že se nějak resetlo nastavení simek.
Takže dojmy zatím rozpačité.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
V práci jsme dostali Samsung C3350 Xcover 2. Víc jak rok chodí z ruky do ruky a nikdo se s ním zrovna nemazlí. Po kladných zkušenostech jsem si ho pořídil i domů. Nemá wifi a foťák taky nestojí za moc ale zato má rádio s vestavěnou anténou a svítilnu. Myslím že za ty prachy to ujde a výdrž je super, nabíjím každých 14dní.
No přočetl jsem spoustu recenzí a pousta lidí ho spíše vychvaluje no uvidíme v úterý pak můžu tak poreferovat. Všecjny telefony jsou made in china takže je to úplně jedno. Mám lenovo a jsem spokojený.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén