zetor napsal:
PavelDR : být Tebou, tak prodám klasické orig. mlhovky a koupím orig. LED mlhovky BMW...před nedávnem mi je ukazoval Servisák na svojí mašině...vypadají podobně jen jsou o něco menší...
no nevim nevim , ale serviska si kupoval kulady LED svetla prezeme MADE IN HONKONG, ale treba je vymenil za origo BMW
Ty má nad tim...dálkový...
to z toho ma vanocni stromek jak Radim
Nemám ja mám mlhy standart a přidal jsem jen dálky
... servis a diagnostika BMW Motorrad
u vas ve Stratosu stoji jedna mlhovka 2500?? Tak to dost pochybuju.. Milane Milane, mlzis.. pokud teda nerikas nase ceny.. co vim tak u vas stoji 2.774,- (do vaseho ceniku tu online vidim)
My je mame za 2.498,- vc. DPH..
Tak jsem se těšil,že budeš levnější než Stratos.Milan toho asi má moc,tak se sekl.Ještě si ten nákup musím rozmyslet,když tak se ti pak ozvu.Díky za info o ceně.
.
DM3555 napsal:
Nechci zakládat nové vlákno, tak to dám sem.
Je nějaká varianta/náhrada led žárovka za H7 do těchto světel..viz odkaz níže a popřípadě kdo má zkušenosti. Světla používám jako dálková http://www.autofa...7-12v.html
LED varianta H7 je a funguje vraj velmi dobre, bubu to uz ma aj nahodene aj to testoval a zatial hlasi iba spokojnost
live fast, die young be wild, have fun
DM3555 napsal:
Nechci zakládat nové vlákno, tak to dám sem.
Je nějaká varianta/náhrada led žárovka za H7 do těchto světel..viz odkaz níže a popřípadě kdo má zkušenosti. Světla používám jako dálková http://www.autofa...7-12v.html
LED varianta H7 je a funguje vraj velmi dobre, bubu to uz ma aj nahodene aj to testoval a zatial hlasi iba spokojnost
Měl by jsi někde fotku, jak svítí ty origo LED? Nebo spíš dojmy, lepší, horší atd.. Dík
foktu nemam ale na pohled to sviti fakt pekne je to pas ostreho svetla . Mam je chvilku a zatim po tme nejel. Uvidis na radarce
tie od GIVI su vseobecne zname... a urcite sa najdu aj taki ktori za ne daju 300€ ale podla mna to za tie peniaze nestoji
podla mna LED technologia sa oplati iba vtedy pokial je za rozumnu cenu, nase motorky svietia uplne postacujuco aj v originalnom stave, vsetko ostatne ako napr. "nizsia spotreba" su pre mna iba takou vyhovorkou
seriovy alternator to v pohode utiahne aj s GPS aj s vyhrievanymi ruckami aj so zapnutymi hmlovkami a zapnutym STARCOMom
live fast, die young be wild, have fun
to utahne to máš pravdu ale proč si nedat na moto něco co lepe funguje lepe svtí je to originál a ještě to ušetří par wattu výkonu