Biker755 napsal:
Myslím,že do teď,to většině lidí nevadilo a neřešili,kdo a jak má vyplněný profil ,tak proč to měnit.Můj názor,zbytečné téma.
Máš pravdu. Jdu si upravit profil, abych tam měl ještě větší "pitchovinu", jak někteří dnešní "oslavenci"...
Upravil hobr dne 01.01.2014 20:46
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
servisak napsal:
Mě to teda nevadí že tam mám všechno vyplněno a nikdy mi nikdo nevolal.
Spíš mě vadí , že někomu volám a on tam nemá ani křestní jmeno.
Stačí, když tam má přezdívku.
Já to osobně neřeším, řídím se heslem žij a nech žít.
Tedy s vyjímkou toho, že by někdo chtěl žít jinak, než jsem určil já
Vždyť je to blbost regulovat, nařizovat, vyplňovat......třeba jak psal Swat, DOCův profil bych nerad, aby zmizel. To že už jezdí za jinou bandu neznamená, že jeho příspěvky nemají nadále své kouzlo a rád se občas k nim vracím. A třeba by mě i mrzelo, kdyby si jeho nick registroval nějaký ignorant.
Myslím si, že to, jak to tady Miloš nastavil je fajn a jak se k té místní svobodě postaví každý, kdo se registruje, je jeho problém. Nežijeme a nebudeme žít v ideálním světě a to je dobře. Byla by to pěkná nuda. A pokud někdo touží po telefonu Emila a nebo ho bude chtít navštívit, za rozumný obnost napráskám, co je třeba. Nakonec, bylo by to takové hezké, české Práskání je dokonce národní sport po celé generace, v dnešní době dotaženo téměř k Orwelovské dokonalosti http://karvinsky....-kour.htmlLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
Rozhodne bych zadnou povinost nezavadel. Jen snad , aby si vsichni upravili to datum narozeni . Je to na kazdym jestli chce, aby mu nekdo volal ci jinak ho kontaktoval.
Jinak co me treba nekdy stve, tak to, ze nevim kdo je z jakyho kraje, a kdyz neco potrebuju tak se musim ptat tudiz dotycnyho "otravovat", pak zjistim, ze bydli an druhym konci republiky a treba uz je to pro me v te situaci nedosazitelne a vpodstate jsme ho zbytecne "otravoval".
Nemyslel jsem to nijak špatně.Šlo mi o to co tady píše Schrek.Škoda,že to takhle chápeme jen my dva.Nevěřím,že by právě z tohoto fóra někdo čerpal telefonní čísla pro callcentra.Napsat v profilu,alespoň okres z kterého jsem si myslím,že taky nikomu z nás neublíží.
.
staci velkému bratrovi?
skoda ze se kazdej nestara sam o sebe ale nejvetsi starost ma o ostatní a oduvodnuje to potřebou "co kdybych mu náhodou chtel zavolat"... a nerad bych ho otravoval.. co to je za kecy??? Vam uz vsem vazne j.ebe...
Upravil jezek dne 01.01.2014 20:39
Ať si každý vyplní, co uzná za vhodné. Ověřit pravost a platnost požadovaných údajů je stejně nemožné. Se smazáním nepoužívaných účtů nesouhlasím. Co když se za nějaký čas vrátí zpět, např. po změně rodinné, pracovní, zdravotní situace ap.
Mám vyplněno, ale nikoho bych nenutil to vyplňovat.
Když napíšu někomu PM, je mi jedno jestli má vyplněný profil. Většinou každý slušný (normální) člověk na konec PM napíše křestní jméno.
Když je třeba si vyměnit el čísla, uděláme to zase přes PM.
Profily bych nemazal.
Narozeniny v náhledu bych nechal. Myslím, že už nejen já tu má plno přátel, kterým rád popřeje k narozeninám. A bez náhledu se to nedá uhlídat. A kdo nechce uvádět, tak se ukáže 1.1. A od 2.1 už je po problému.
Jsem moc rád jak je tu forum vedeno (nevedeno). Zde je vidět, že i bez zbytečbých pravidel a nařízení se dá žít. Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Mám vyplněno, ale nikoho bych nenutil to vyplňovat.
Když napíšu někomu PM, je mi jedno jestli má vyplněný profil. Většinou každý slušný (normální) člověk na konec PM napíše křestní jméno.
Když je třeba si vyměnit el čísla, uděláme to zase přes PM.
Profily bych nemazal.
Narozeniny v náhledu bych nechal. Myslím, že už nejen já tu má plno přátel, kterým rád popřeje k narozeninám. A bez náhledu se to nedá uhlídat. A kdo nechce uvádět, tak se ukáže 1.1. A od 2.1 už je po problému.
Jsem moc rád jak je tu forum vedeno (nevedeno). Zde je vidět, že i bez zbytečbých pravidel a nařízení se dá žít.
Nejhorší smrt je z vyplašenosti.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
macabe napsal:
Někteří z nich sem už třeba ani nechodí, zaregistrovali se zjistili co potřebovali a už se tu neukázali.....
Také mě "štve", jak napsal Pavel výše, že se někdo zaregistruje a uvede nepravdivé údaje, nebo žádné. Viz datum narození, bydliště. Žádného nikdo nenutí aby detailně vypisoval z které dědiny (třeba Praha) kdo pochází a kdy má narozeniny - stačil by rok narození. Pokud někdo uvede vyloženě nepravdivé údaje, smazat profil. Je to sice cenzura, ale jinak to nejde. Chápu, že na to Miloš asi nemá čas, dávám to jako návrh na možné řešení.
Slovy klasika: "I v bordelu musí být pořádek..."
Můžete mi někdo vysvětlit, jak si myslíte, že byste zajistili správnost vyplnění takových údajů u veřejného webu ? To je NEPROVEDITELNÉ
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Kraftrad napsal:
A proč tu musí všichni vědět jak se jmenuju, kde bydlím, kdy jsem se narodil, jaké mám tel. číslo, jaké moto ? Kdo chce, ať si to zveřejní, ale nutit druhé k tomu samému, to je přece blbost, seznamky jsou jinde.
Každej nadává na Google, že to je šmírák a tady by se to nejraději zavedlo povinně. A o nemožnosti jakkoli zajistit správnost vyplnění údajů jsem již psal.
V takovém případě je taková snaha kontraproduktivní. Pokud si někdo chce vyplnit jméno dobrovolně, tak je pravděpodobné, že je i správně, pokud by to bylo povinně, tak kdo nebude chtít, vyplní fiktivní jméno místo dnešního nevyplněného a bude v tom ještě větší bordel.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
servisak napsal:
to jo ale někdy je ta přezdívka tak blbá že nevíš nic
Myslíš jako DMS355SS nebo jako to je ?
To bylo na mě?....já mám veškeré údaje vyplněné, nestydím se za ně a ani nemám žádné paranoidní představy o zneužití. Takže pokud má někdo nutnost z přezdívky zjištovat jméno, bydliště, tel apod.tak konkrétně u mě nemusí. Přezdívka je věc každého znás a každý k ní má určitě konkrétní důvod a nemyslím si že nutné tady přemyšlet zda je blbá nebo super nejlepší.