Kubrt napsal:
Lepší nemám. Myslel jsem, že mám uloženou fotku ze spod, z montáže, ale asi jsem jí smazal...
i tak díky a tebe se taky zeptám máš to na jednom šroubku nebo na obou spojené..Ptám se kvůli tomu klepání ale třeba se pletu..
Já to mám jen na dvou kouskách hliníkových lišt. Na silnici se to moc neklepe, ale na dlouhodobý off bych to nedoporučoval. Má to zas výhodu, když to dostane ránu, tak se to krásně sklopí.
Pitbull přiložený následující obrázek:
tomaspelant napsal:
ok chápu..byl jsem na to mrknout..jen si říkám jestli se to nebude klepat ale asi ne když to má hodně lidí..Když budete vědět o lepší fotce díky..ale i tak díky..
Já měl Helly FF50 na podobných držácích a řekl bych, že se světla klepala docela dost:
Těď jsem vyřešil Helly Micro DE takhle a je to PODSTATNĚ stabilnější!
A vypínač mám přímo na řídítkách obyčejný uchycený pomocí jednoduchého plechového držáčku:
tomaspelant napsal:
ok chápu..byl jsem na to mrknout..jen si říkám jestli se to nebude klepat ale asi ne když to má hodně lidí..Když budete vědět o lepší fotce díky..ale i tak díky..
Já měl Helly FF50 na podobných držácích a řekl bych, že se světla klepala docela dost:
Těď jsem vyřešil Helly Micro DE takhle a je to PODSTATNĚ stabilnější!
A vypínač mám přímo na řídítkách obyčejný uchycený pomocí jednoduchého plechového držáčku:
Ahoj mao,to tvoje řešení teď je moc hezké :-) nepovaluje se ti doma ještě jedno nááhodou třeba jen ta středová liťa ty ochrany světla bych si dořešil po svém
Dík snažil jsem se nic nekopírovat a navrhnout něco sám. Kryty světel jsem pak chtěl sladit s mřížkou chladiče od TT, takže nakonec jsem je vyrobil s vyhnutými voštinovýmy "žábrami" ve stylu mřížky.
Bohužel budu muset asi zase poslat GS do světa. Pořídil jsem si novou hračku a obávám se, že na obě mi nezbude místo... Zatím ale vedu sám se sebou vnitřní boj. Lučil bych se s ní asi těžko...
magoss napsal:
Ahoj mao,to tvoje řešení teď je moc hezké :-) nepovaluje se ti doma ještě jedno nááhodou třeba jen ta středová liťa ty ochrany světla bych si dořešil po svém
No, zo konečné řešení vypadalo nějak takto, musel jsem to trochu předsunout, vzhledem k eliminaci kolizí s vidlicemi při plném propružení. Bohužel navíc žádný kus nemám.
MaO přiložený následující obrázek:
vyrobil jsem to podle tohoto:
http://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/256935/c31250-osvetleni/bmw-r-1150-gs-2f-adventure-289905-29-drzak-pridavnych-svetel-swmotech.html
Koupil jsem cca 50 cm plocháč z nerezu za asi 50 Kč, naohýbal, koupil delší dva šrouby M6 a 2x trubičku cca 15 mm, náklady cca 100 Kč a práce.
Upravil bmwivo dne 03.01.2014 07:07
Ivoš.
bmwivo napsal:
vyrobil jsem to podle tohoto: http://www.hzmoto...otech.html
Koupil jsem cca 50 cm plocháč z nerezu za asi 50 Kč, naohýbal, koupil delší dva šrouby M6 a 2x trubičku cca 15 mm, náklady cca 100 Kč a práce.
Řešil bych to teď jako bmwivo...je to jednodušší (já to mám z hliníkových plocháčů v černém eloxu) a hlavně je tenhle systém mnohem stabilnější než ty dva držáky na každé straně zvlášť (vlastní zkušenost).
Přesně jak píšete. Tak jak to má mao, tak to mám i já. Akorát mám na tom plocháči vypilované drážky v úrovni vidlic, abych si je při propružení o ten plocháč nepoškrábal.
Dokoupil jsem si jen delší šrouby a naštestí jsem doma měl dva velice šikovné silonové válečky,které se mě náramně šikly na vymezení mezery mezi plocháčem a zobákem
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bmwivo napsal:
vyrobil jsem to podle tohoto:
http://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/256935/c31250-osvetleni/bmw-r-1150-gs-2f-adventure-289905-29-drzak-pridavnych-svetel-swmotech.html
Asi takto, jen ty kšilty jsou teď v černém komaxitu a plocháč je ohnut ne dolu jak SW motech, ale nahoru.
bmwivo přiložený následující obrázek:
[140.4Kb]
Upravil bmwivo dne 03.01.2014 12:47
Ivoš.