ChipGS napsal:
ja mam zatim jen spatny zkusenosti se zdravotnictvim, rozepisovat se nebudu je to humus! jsou to namysleny arogantni hovada, ktery pacose ani neposlouchaji co jim rika, kde je bolest a tak. Pred dvema lety jsem si pichnul vetvicku do oka, a vyzkousel jsem 4 spitaly po cele CR protoze jsem u leceni cestoval:-( hruza
a je toho vice mnohem vice
Paji, ja bych bez chorobopisu neodesel, kdyz ne kvuli sobe tak aspon kvuli pojistovne...
V patek v Nemocnici na kraji mesta rikal Richard Krajco (ortoped) ze si vybral vyssi uroven reznictvi, protoze neni dost inteligentni, a co jinyho by delal s tema sikovnyma rukama? a ono to bohuzel sedi... ruce maj sikovny, ale nevi co s nema
mozna mas jen spatnou povahu a doktori ti to davaj sezrat
Ne vazne, je dost doktoru spatnych, ale take hodne dobrych. Ja jsem z lekarske velerodiny, takze mam v zasade zatim silnou protekci temer vsude, ale nedelam si iluze.
Nicmene... SYSTEM tu spatny vylozene nemame, vyzkousejte si UK a budete milovat ceske zdravotnictvi.
---
treba takova vec jako koncentrace mnoha spolupracujicich odbornosti v kazde trochu lepsi nemocnici neni samozrejmost, reseni akutnich pripadu rychle take ne... v plno situacich jsme fakt na spici. Ale urcite je co zlepsovat... cesi ale budou brblat nejspis porad
Upravil hicks dne 06.10.2008 23:55
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zkusenosti z urazovou nemocnici v Brne - jen ty nejlepsi! oravdu me tam davali dohromady a povedlo se jim to. tam jsou asi nej. doktori traumatologie!
Vite nedko neco o tom ze se bude, nebo se uz stehovala nemocnice z ponavky?
Za dalsi Bakesova nemocnice - chuda nemocnice a dokrori neumej sit. jizva na rameni je neco monstrozniho. nastesti pomoci rehabilitace kretou jsem si naordinoval je ted rameno v cajku
PPetr napsal:
zkusenosti z urazovou nemocnici v Brne - jen ty nejlepsi! oravdu me tam davali dohromady a povedlo se jim to. tam jsou asi nej. doktori traumatologie!
Vite nedko neco o tom ze se bude, nebo se uz stehovala nemocnice z ponavky?
Za dalsi Bakesova nemocnice - chuda nemocnice a dokrori neumej sit. jizva na rameni je neco monstrozniho. nastesti pomoci rehabilitace kretou jsem si naordinoval je ted rameno v cajku
Taky jsem si musel na vlastní žádost vydupat by mně sanita nenechávala na Bulovce,ale aby jsme pokračovali na Vinohrady. Nakonec mi dali za pravdu jak saniťáci (mimochodem byli super a zachránili mi doslova život) tak doktoři na Vinohradech. Uvidím co bude dál. Jestli si taky budu muset sám ordinovat rehabilitaci...
Někdy je to fakt SÍLA...Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
nu co dodat já sem při pádu asi v 80 km poškodil palec nešlo s nim hnout vůbec nic jel sem do špitálu tam odborník povídá to nic není koukej jít do pr..... tak sem šel a palec bolel jako krá..... zahojil se sám a bolí do dnes schodou okolností sem zajel k takový bábě co tady l v okolí léčí všechno možný a ta povídá že to sice zlomený asi nebylo ale pořádně vymknutý a poraněný vazivo v kloubu stačilo to včas zandat a pomazat a prej bych dnes o tom vůbec nevěděl dodnes lituju toho že sem tam k ní nešel hned chybama se člověk učí když ho miluješ není co řešit