Do Paskova se da prijet kdykoliv, je tam v boude chlap a za 100,-kc muzes jezdit, kdyz trefis jak tam nekdo trenuje na krosce tak je to nanic. Neni to tam moc velke.
F 700 gs
Díky kluci za postřehy....dnes už to na Prajzske balím a mířím zpět do města měst...až opět zamířím do Slezska (v lednu asi povinnosti nedovolí), dám vědět a třeba některý z kontaktů zkusím...
Na příště je zatím kde jezdit, ani žena ani zeť se mnou nebyli na všech ze jmenovaných tratích a určitě tam budou chtít vzít...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Dneska sem tam byl... Akorát sem si nevšiml, že v noci pršelo. Po 50m už to začínalo být drsné, po 200m sem sebou poprvé švihnul. Horko těžko sem se z tama vůbec dostal pryč, následovalo druhé lehnutí. Hrozný masakr. Krásné lepkavé blátíčko asi 5-8cm hluboké.
Protože sem jel z druhé strany, tak sem si nevšiml, že už tam mají budku. Areál je hodně rozšířený. Mají tam dva okruhy - cross a pro ostatní. Potkal sem tam dva týpky, kteří se mě smáli s čím že sem to tam přijel - cituji - ty vole si drsný, sem tam jel na krosce a taky sem to nedal - uplně zalepené kola. Trochu problém je, že to podloží vůbec nevsakuje a tudíž blbě schne.
tel. 777914920, 603958330, 773162878. Prý stačí zavolat a někdo tam přijede.
kama se tam jede - https://maps.goog...7&z=17
Upravil ripper dne 08.01.2014 20:40
Helmut z Ludgeřovic
Mělo by to jít jak sem psal o dva příspěvky výše. Vyzkouším až bude sucho a dám vědět. Nebo se pak domluvit až Qwert pojede nějakou kochačku.
P.S. záleží jak se moc o Advika bojíš. Někteří se offu s ADV bojí jak čert kříže.
Upravil ripper dne 14.01.2014 08:34