raptor napsal:
pani pozrite si historiu kurzu bitcoinu voci referencnym menam...
... v tom grafe uvidite v roku 2013 tusim jeden pomerne velky skok
to o tom aky je bitcoin "neovplyvnitelny" a "neukradnutelny" su rozpravky starej blazkovej... minimalne to ze sa da aj ukradnut sa uz dokazalo a o "neovplyvnitelnosti" si myslim svoje
ak chce niekto investiciu ktorej hodnotu je tazko ovplyvnit tak ivestuje do zlata, platiny alebo diamantov... a to nie je prosim pekne moj vymysel ale nazor odbornikov
a v sucasnosti sa dost rozbehli ine vzacne kovy do ktorych sa oplati investovat
Ptal ses v cem je bitcoin neovlivnitelny na rozdil od ostatnich men EUR $ CZK
ne na to co je lepsi investice
tazke neovplyvnitelny.. ehm ehm.. a pozrel si si ten nahly prepad v roku 2013? live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
jezej teba tie LED smerovky za 10€ musia zasadne srať že?
Smerovky me neserou. Sere me kazdej kdo vedome prodava kradeny veci stejne jako ten kdo je vedome kupuje.. proste charakter.. jeste ze se u vas nevyrábějí cely motorky.. ja mam totiz vseobecne motorkare za slusny lidi.. pravda, zjistil jsem ze jsou i vyjimky.. povazujes se ty sam za slušného cloveka? odpověz si sam..
az nekdo bude treba nekdy prodavat tvoji ukradenou motorku nekde na netu tak se hlavne nerozciluj a bud zasadne v klidu.. o nic nejde..
Upravil jezek dne 06.01.2014 21:52
akoze ste to hovorili pani? nezavisly? neovplyvnitelny?
ktora svetova standardna mena naposledy takto v priebehu mesiaca skocila?
este raz ak ma niekto chut a nervy na spekulovanie je to v sucasnosti asi ten najlepsi sposob ako prist pri troche stastia k velkym peniazom... ale nato su potrebne take skoky ako bol ten z aprila 2013... len musi byt pripraveny aj na to ze o tie prachy z velkej casti pride
a ze sa taketo nieco podobne coskoro zopakuje by som sa kludne aj stavil
Upravil raptor dne 06.01.2014 21:57
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
jezej teba tie LED smerovky za 10€ musia zasadne srať že?
Smerovky me neserou. Sere me kazdej kdo vedome prodava kradeny veci stejne jako ten kdo je vedome kupuje.. proste charakter.. jeste ze se u vas nevyrábějí cely motorky.. ja mam totiz vseobecne motorkare za slusny lidi.. pravda, zjistil jsem ze jsou i vyjimky.. povazujes se ty sam za slušného cloveka? odpověz si sam..
az nekdo bude treba nekdy prodavat tvoji ukradenou motorku nekde na netu tak se hlavne nerozciluj a bud zasadne v klidu.. o nic nejde..
jezek podla mna ty si vôl, ja som nikde nič neukradol a v živote by som nepredal jeden šrób ktorý by bol z kradnutej motorky
ale ten rozdiel ty asi nie si mentálne schopný vstrebať...
Ja jsem vul protoze nerozlisuju kradenou vec z motorky a kradenou vec z fabriky na motorku.. gratuluju ti.. uz nemusis dal sam sobe omlouvat tve pocinani.. moje svedomi to neni.. jen jsem napsal ze mi to vadi vcetne tveho alibismu... a je mi jedno kolik lidi ti to tady schvaluje a po smazani evidentne jasneho inzeratu se zbozim pochazejicim z trestne cinnosti preposilaji kontakt na tebe do PM. Tito lide se s vidinou usetrenych penez podileji na zlodejine stejne jako ty.. kazdy bude tvrdit ze o nicem nevedel a nic neukradl..
V zasade kazdy bude mit pravdu ale jak jsem jiz napsal, ver mi ze soudce by to videl jinak a rychle by ti to vysvetlil..
dostal jsi moznost napsat puvod zbozi a radsi jsi inzerat smazal a neudelal jsi to - proc asi.. nam oboum je to jasne stejne jako kazdemu tady.. kazdy se se svym svědomím musí vyporadat sam.. nemam uz co bych k tomu dodal.. howgh
Upravil jezek dne 06.01.2014 22:15
To ovsem nema nic spolecneho s bitcoiny. Omlouvam se za OT. Jen jsem musel reagovat na raptoruv prispevek ve kterem pise jak pozna kazdeho kdo "podezrele" obchoduje.. no ty wole to jsem se zas zasmal..
jeste jednou sorry..
Upravil jezek dne 06.01.2014 22:12
ešte raz ja som nič neukradol, tak láskavo prestaň robiť zo mňa zlodeja !!
nazývaj si to alibizmom nazývaj si to čím chceš. Keď predávam zánovného Akrapoviča z mojej motorky za pomaly 50% ceny nového tak je to stále vela. Ľuďom skrátka nevyhovieš.
ale ja viem kde je chyba, je slabá zima tak ježko ako zimný spáč nespí a hladný bodá pichliačikmi live fast, die young be wild, have fun
Tak poslední prispevek: jaky jsi alibista kazdy pozna na tomhle slintu co jsi prave napsal.. zánovní akrapovic tu nikdo nezpochybnuje ale neomezeny pocet LED blinkru a hlavnich svetel na nove LC ktery se vyrabej uplne cirou nahodou ve fabrice Hella na Slovensku z tvy motorky asi neni co?? Leda bys osvetloval svuj vlastni hokejovy stadion znackovymi svitidly..Vidis sam jak jsi trapnej ty poctivaku??? Zlodeje z tebe nedelam (to ty sam) a nikdy jsem nenapsal ze jsi zlodej vsiml jsis? Napsal jsem ze se na teto trestne cinnosti vedome podilis (ty sam sobe namlouvas ze to tak neni a o nicem nevis a jednoho takovyho u nas ted soudej a pred nedavnem ho po roce a pul pustili z vazby- taky tvrdi ze nic neukradl a o nicem nevi) a stojim si za tim. Dej me za to k soudu a pujdu k nemu velmi rad.. treba budou levnejsi dily az se do ceny novych prestanou zapocitavat ztraty z kradenych veci ve vyrobe az vas vsechny co o nicem nevite pochytaj.. jako organizovana skupina budete mit vyssi sazbu.. organizovana skupina znamena ze nekdo vymysli kdo to ukradne, kdo to pronese a kterej moula to proda.. je to skupina lidi kdy kazdy ma pri teto trestne cinnosti svoji funkci jen to nekdo vymysli a zorganizuje.. a tito lide se ani navzajem nemusi znat.. ani nemusi tusit predesly ani nasledujici pohyb zbozi.. (je jedno jestli je to kokain, tricka Addidos nebo svetla BMW.. )
jeden ukradne - ten to vi.. druhy pronese z fabriky - uz nevi co v krabici na vino bylo.. treti proda - povida furt dokola "ja to neukradl".. ctvrty co koupil - me 250kc za novou vec co stoji 5x vic bez uctenky koupena pres internet vubec nebyla divna. Hlavne ze jsem usetril.. ano usetril. Rozdil zaplati vsichni ostatni...
ale na toto tema by jsme mohli založit vlastni vlakno s anketou a ver ze k tve radosti bys mel urcite hodne priznivcu nebo dokonce "fanousku" kteri radsi koupi "levnou" vec ale budou si jako ty namlouvat tyhle blaboly.. typicky cesko-slovenska vlastnost pochazejici z dob velmi nedávných.. jeste nekolik tisicileti a snad uz to zmizi.. spolecne s cechy a slovaky...
jezek napsal:
Tak poslední prispevek: jaky jsi alibista kazdy pozna na tomhle slintu co jsi prave napsal.. zánovní akrapovic tu nikdo nezpochybnuje ale neomezeny pocet LED blinkru a hlavnich svetel na nove LC ktery se vyrabej uplne cirou nahodou ve fabrice Hella na Slovensku z tvy motorky asi neni co?? Vidis sam jak jsi trapnej ty poctivaku???
Abych to vrátil zpět k Bitcoinu - jako investice je to vysoce rizikové a pokud je nemám koupené za nízkou cenu, tak bych se tím vůbec nezajímal. Ztráta času a ve finále pravděpodobně i peněz. Chápu,že to může být pro určité lidi atraktivní, ale to nemá co dělat s investováním, jsou to pouze emoce. ___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
allroad napsal:
Jde mi o příp. praktickou zkušenost. Jestli jste se s tímto způsobem platby setkali např. v oblasti služeb
allroade prodal jsem za posledni mesic asi 70 bitcoinu... dej na to bacha... pokud je chces prijimat SLEDUJ kurz a men ceny operativne.
asi to pujde i automaticky.
U nás ve firmě to není až tak aktuální, ale v Jeseníkách se dá bitcoiny zaplatit např. pronájem srubu i dokonce lázně uvažují o tomto způsobu platby. Hicksi píšeš, že jsi BTC prodal, tzn. na burze? Mě vůbec nejde o investice, zajímá mě spíše pragmatické využitíl ve službách...
tim chci rict, ze kurz a udalosti okolo toho sleduju FAKT FEST.
jo na burze.. a 70 btc mas ted skoro 1.4 mice. Ja z toho vykuchal 1 mic, neb jsem mel strach.
pokud vim, tak nakupy v BTC fungujou asi tak... ze to RYCHLE koupis nekde na bitstampu nebo btc-e, a RYCHLE za to koupis zbozi/sluzby.
Nikdo nechce dopadnout jako Tesla motors, co prodali americanakovi vehikl a ono to par dni na to padlo snad o 40% dolu.
ted to vylitlo kvuli Zynga.. testuji jestli budou prijimat.
predtim to trapili cinani -- centralni banka.
Upravil hicks dne 07.01.2014 02:07
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
Tak poslední prispevek: jaky jsi alibista kazdy pozna na tomhle slintu co jsi prave napsal.. zánovní akrapovic tu nikdo nezpochybnuje ale neomezeny pocet LED blinkru a hlavnich svetel na nove LC ktery se vyrabej uplne cirou nahodou ve fabrice Hella na Slovensku z tvy motorky asi neni co?? Leda bys osvetloval svuj vlastni hokejovy stadion znackovymi svitidly..Vidis sam jak jsi trapnej ty poctivaku??? Zlodeje z tebe nedelam (to ty sam) a nikdy jsem nenapsal ze jsi zlodej vsiml jsis? Napsal jsem ze se na teto trestne cinnosti vedome podilis (ty sam sobe namlouvas ze to tak neni a o nicem nevis a jednoho takovyho u nas ted soudej a pred nedavnem ho po roce a pul pustili z vazby- taky tvrdi ze nic neukradl a o nicem nevi) a stojim si za tim. Dej me za to k soudu a pujdu k nemu velmi rad.. treba budou levnejsi dily az se do ceny novych prestanou zapocitavat ztraty z kradenych veci ve vyrobe az vas vsechny co o nicem nevite pochytaj.. jako organizovana skupina budete mit vyssi sazbu.. organizovana skupina znamena ze nekdo vymysli kdo to ukradne, kdo to pronese a kterej moula to proda.. je to skupina lidi kdy kazdy ma pri teto trestne cinnosti svoji funkci jen to nekdo vymysli a zorganizuje.. a tito lide se ani navzajem nemusi znat.. ani nemusi tusit predesly ani nasledujici pohyb zbozi.. (je jedno jestli je to kokain, tricka Addidos nebo svetla BMW.. )
jeden ukradne - ten to vi.. druhy pronese z fabriky - uz nevi co v krabici na vino bylo.. treti proda - povida furt dokola "ja to neukradl".. ctvrty co koupil - me 250kc za novou vec co stoji 5x vic bez uctenky koupena pres internet vubec nebyla divna. Hlavne ze jsem usetril.. ano usetril. Rozdil zaplati vsichni ostatni...
ale na toto tema by jsme mohli založit vlastni vlakno s anketou a ver ze k tve radosti bys mel urcite hodne priznivcu nebo dokonce "fanousku" kteri radsi koupi "levnou" vec ale budou si jako ty namlouvat tyhle blaboly.. typicky cesko-slovenska vlastnost pochazejici z dob velmi nedávných.. jeste nekolik tisicileti a snad uz to zmizi.. spolecne s cechy a slovaky...
Jo,přesně tak. Všichni tito šmejdi by se měli koukat na svět pouze přes zamřížované okno. Já bych tu tyto Česko-slovenské kradáky nepostrádal.S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
BTC maj tu vyhodu,ze jich je omezeny pocet a budou pribyvat pouze omezenou dobu.Pak uz nikdo zadne jine nevytezi,takze v dlouhodobem horizontu by to nemusela byt spatna investice.Na druhou stranu je jejich kurz hrozne zavisly na tom jestli je nejaka zeme nezakaze atd.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
takze v dlouhodobem horizontu by to nemusela byt spatna investice.
Bitcoin je BOZI.. ale porad VYBORNY zpusob jak prijit o prachy.
Ja bych si je v BTC neukladal ani omylem. Muze to padnout na 15USD/BTC.
NIKDO to nedokaze poradne odhadnout.
asi nepadne.. ALE...
17 cm
nikto uplne presne nevie kto za BITCOINom stoji,
nikto nevie ci Satoshi Nakamoto je clovek alebo skupina
nikto netusi kedy pride dalsi skok (tak prevelmi potrebny k tomu aby spravni ludia v spravny cas draho predali a nasledne nakupili to iste za totalne prepadnute ceny (rozdiel su ciste nezdanene peniaze) a potom iba pockali kym to zasa vyskace hore a cely proces sa zopakuje
ak sa taketo vykyvy nebudu diat velmi casto je to idealny sposob ako prist k velkym peniazom
pre mna je to cele vylepsena a sofistikovana verzia Pontziho
nikto uplne presne nevie kto za BITCOINom stoji,
nikto nevie ci Satoshi Nakamoto je clovek alebo skupina
tohle je asi irelevantni.. ten protokol je citelnej, zdrojaky public... je to p2p sit.
Max muze Satoshi trhum zatopit pripadnym masivnim vyprodejem.. pry ma megaBTC
nikto netusi kedy pride dalsi skok (tak prevelmi potrebny k tomu aby spravni ludia v spravny cas draho predali a nasledne nakupili to iste za totalne prepadnute ceny (rozdiel su ciste nezdanene peniaze) a potom iba pockali kym to zasa vyskace hore a cely proces sa zopakuje
ak sa taketo vykyvy nebudu diat velmi casto je to idealny sposob ako prist k velkym peniazom
pre mna je to cele vylepsena a sofistikovana verzia Pontziho
Ponzi to spis asi byl.. a spise plati na jine ALT-meny imho.
17 cm