.. na opla vivaro mam pozitivni reference od kamarada, co je pouziva ve sve firme. Jedine minus je komfort - je to dodavka a na dalnici pomerne hlucna - osobne jsem s tim jel Tabor - Pelhrimov - Hustopece a je v tom randal.
.. na BM Vito muj druhy kamarad (mel ve sve firme 3 kusy od novoty) naopak nemuze najit slusneho slova.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Hele kup Sharana, a nemáš problém, jezdí to za stejné peníze jako ta OCTA, spotřebák stejný jak octa, narveš tma 7 lidí a je to pohodlný. není co řešit, budeš prodávat tu octu? kolik má najeto? kolik by jsi za ni chtěl? Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
A proč uvažovat o ojetině? Od 375 tis. je třeba nový Peugeot 5008 s dobrým benzínem 1,6 l, 120 k v benzinu. Doplní se ještě nějaká výbava za cca 40 tis, + prodloužená záruka aspoň na 4 roky. Cena bude někde kolem 420 tis. Minimálně se dá ukecat ještě 15% sleva a hned je to cca 360 tis. Stejně tak Renault Scenic nebo Citroen Piccaso Grand. Co se pokazí, bude na garanci a většinou, když je takto auto na servisu, vždy autosalón půjčí jiný vůz. Pokud se autem nejezdí denně služebně, tak podle mě je to nejlevnější řešení. Co vy ostatní na tento názor?
BMW 1200 GS a ///M3
..jo ten Scenic nebo Grand Picasso nevim. Scenic je urcite malej. Ale 5008cka je dost dobry auto a da se sehnat za zajimave penize - kamos v praze ma centrum předváděcích aut: http://www.yousif.czBubak
xHackerM napsal:
Chtěl jsem Ti poradit novou Alhambru nebo Tourana, ale je to stále mimo Tvůj rozpočet. Nicméně tyhle auta v lepší výbavě jsou fakt kočáry.
..Touran je malej. Dozadu nedas 2 autosedacky a dospelaka.
Bubak
My měli Grand Scénic a teď Citroën C8. Posuvné dveře na elektriku, 7 samostaných křesel - možno vyndat,posunout,zaměnit. Velmi tichý interier, díly v pohodě. Máme 2,2 HDI a spotřeba 7,5l. Najeto 140000 bez investic.
Poslední modely mají 1,6 HDI - SUPER motor. Nekradou se a za 300 tis. bude cca 2011 s minimem km. Minulý rok se prodávaly ještě nové - Peugeot 807.
Já kupoval ojetý v Něměcku s 50 tis. a 4 roky jetý. Doplnil jsem jen WEBASTO - tedy ovladač, topení - předehřev to má v základu.
Dácia Logan ne ftip i dkyž by to asi špatné auto nemuselo být .
jinak já bych asi bu ď Ford Galaxi i dkyž je to Ford a hnije to nebo T4-5 a co VW Turan??to je tuším 7mi místné MPV ne??
Upravil magoss dne 06.01.2014 21:00
magoss napsal:
Dácia Logan ne ftip i dkyž by to asi špatné auto nemuselo být .
jinak já bych asi bu ď Fort Galaxi i dkyž je to Fort a hnije to nebo T4-5 a co VW Turan??to je tuším 7mi místné MPV ne??
..Ford a hnije?? Leda ty vraky svareny COckem ze 4 totalek... ... Touran je malej.
Bubak
no nevím tchán má fockuse rok 2002 shnilé lemy na dveřích, kamarát měl fockuse 2006 shnilé lemy dveře přední zadní a lem zadního podběhu,v bejvalé firmě koupil Tranzita nevím co je to za rok ale taky něco mezi 2005-2008 lemy, kolega si teď koupil galaxiho 2002 a už jsou taky opravované lemy zadních podběhů.
Teď mě napadla jedna věc, ale neber to jako moje doporučení. Francouze bych si nekoupil. Kolega má ale 3 holčičky a jediný auto v jeho rozpočtu kam narve 3 dětský autosedačky bylo Berlingo. Zkoušeli jsme naši Alteu a o kousek se tam třetí nevešla.
No a nebo se pak vykašli na MPVčko, ale mrkej na nějaký SUVčko. Ty jsou vzadu dost široký, většinou.
Co se týká fordů, přestali jsem je do firmy kupovat - po celém světě.
Nespokojenost. Měli jsm od Transitů, Focusů, Mondeí, C-max, B-max, S-max i Galaxy. Asi je důvod, proč se rakouští akcionáři takto rozhodli.
xHackerM napsal:
Teď mě napadla jedna věc, ale neber to jako moje doporučení. Francouze bych si nekoupil. Kolega má ale 3 holčičky a jediný auto v jeho rozpočtu kam narve 3 dětský autosedačky bylo Berlingo. Zkoušeli jsme naši Alteu a o kousek se tam třetí nevešla.
No a nebo se pak vykašli na MPVčko, ale mrkej na nějaký SUVčko. Ty jsou vzadu dost široký, většinou.
Služebáka mám nového Passata, ale raději jezdím C8. Toť za mne. U nás rozhodovaly zadní posuvné dveře. MPV jsou široká - u nákupáku problém a děti vyjedou a hrc - už se lakuje. U posuvných dveří to neni.
Také tam ovšem neni takový výběr. Držím palce,ať dobře vybereš. Někdo má rád buchty tvarohové a někdo makové! Někdo Francouze a někdo Němce.
Vysypat se ti může cokoli.