Máš ještě Navigator V skladem? V neděli bych se večer při cestě z Brna mohl zastavit a podívat se na něj. Pojedu autem, takže jen bych si ho osahal. Je to možné nebo není? Pak při lepším počasí bych se pro něj zastavil na moto s penězy? Děkuju za info.
tak si ho osahej za tech 17 papiru mmch moc nevim, co chces resit. Prijde mi to PODSTATNE lepsi nez 660ka/Nav IV.
....rád osahávám , ale hlavně potřebuju zjistit, jak to komunikuje ze Samsungem a F4......
no asi taky zalezi, jakej Samsunk mas
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bmwvvv napsal:
Mohu Ti napsat, že navigace BMW V komunikuje se Samsung NOTE 2 zcela bez problémů s instalovanou aplikací Garmin Smartphone Link.
Komunikace s interkomem od Schubert SRC bez problémů.
mne to taky fungovalo s NOTEM.. ale vlastni posilani navi prikazu (A2DP?) jsem nezkousel zatim.
17 cm
Máš ještě Navigator V skladem? V neděli bych se večer při cestě z Brna mohl zastavit a podívat se na něj. Pojedu autem, takže jen bych si ho osahal. Je to možné nebo není? Pak při lepším počasí bych se pro něj zastavil na moto s penězy? Děkuju za info.
tak si ho osahej za tech 17 papiru mmch moc nevim, co chces resit. Prijde mi to PODSTATNE lepsi nez 660ka/Nav IV.
....rád osahávám , ale hlavně potřebuju zjistit, jak to komunikuje ze Samsungem a F4......
Pochybuju, ze by to BMW nejak osidilo. Takze z vlastni zkusenosti, 660tka funguje s Iphonama, Samsungama (S4mini) a F4kou naprosto skvele.
Kdyz mas dve F4ky jako interkom, v pripade navigovani pri mluveni vypne interkom a pak zase aktivuje, vsechno funguje fakt paradne.
......neco takoveho jsem potreboval cist. Mam Samsung Galaxy S2 a vim, ze nektera BT s nim maji problem. Pri volani se Ti zobrazuji cisla a poznas presmerovane hovory? Je mozne pracovat s menu v telefonu pres navigaci?. Diky za podrobnosti
Po dvou dnech provozu Navigatoru V se pokusím hodnotit první dojmy. Co se týče navigace, tak je to solidní, nedokážu upřesnit její schopnost navigovat do sklepení baráku, ale pro běžné použití vyhledání bodu to není problém. Samozřejmě byl zpočátku problém s komunikací s Samsungem SII dle mého očekávání. Po upgradu softwaru navigace se problém částečně vyřešil. Nyní se mi sice připojí telefon, ale mám problém s jeho občasným samovolným odpojením nebo se mni nechce propojit F4, telefon a Navigator dohromady. Jistou roli ve zlepšení komunikace sehrálo nahrání Garmin Smartlinku do mobilu, ale sluchátko je stejně občas mrtvé. Jestli k tomu máte něko nějakou vychytávku, tak budu rád, když poradíte.
Z hlediska fcí je naprosto perfektní. Prostě to co mám v autě, mám teď i na motorce a pro moji práci je to úplně super. Vyřizování hovorů, poslouchání hudby a ještě navigace a nějaké doplňkové služby. Ještě napíšu později další poznatky.
Choseman napsal:
Po dvou dnech provozu Navigatoru V se pokusím hodnotit první dojmy. Co se týče navigace, tak je to solidní, nedokážu upřesnit její schopnost navigovat do sklepení baráku, ale pro běžné použití vyhledání bodu to není problém. Samozřejmě byl zpočátku problém s komunikací s Samsungem SII dle mého očekávání. Po upgradu softwaru navigace se problém částečně vyřešil. Nyní se mi sice připojí telefon, ale mám problém s jeho občasným samovolným odpojením nebo se mni nechce propojit F4, telefon a Navigator dohromady. Jistou roli ve zlepšení komunikace sehrálo nahrání Garmin Smartlinku do mobilu, ale sluchátko je stejně občas mrtvé. Jestli k tomu máte něko nějakou vychytávku, tak budu rád, když poradíte.
Z hlediska fcí je naprosto perfektní. Prostě to co mám v autě, mám teď i na motorce a pro moji práci je to úplně super. Vyřizování hovorů, poslouchání hudby a ještě navigace a nějaké doplňkové služby. Ještě napíšu později další poznatky.
cos mel predtim za navi? pocitam, ze ne 660ku.
17 cm
ADV ONE napsal:
17.025,- kc - mame skladem. Ale na prani dodame klidne az za mesic..
..tak nakonec koupeno v Inveltu za 16.220,- vč. DPH. Dekuju za informaci a za počkaní. Koupil jsem ji při výměně oleje po zajizdeni.
napiš k tomu ale informaci, jak jsis vybrečel tuhle slevu.. V inveltu je totiž pultová cena 18.718,- Kč.. Takhle to od tebe totiž zní, jako by ji tam za tyhle peníze běžně prodávali.. Samozřejmně to ale tak není..
takže děláš z lidí trošku "vokurky"..
...dobrý , ale je mi líto...posílám důkaz. Brečet jsem nemusel, jen jsem ji koupil bez mikroUSB kabelu a obalu a k tomu jsem si mimochodem koupil motorku.
Choseman přiložený následující obrázek:
Choseman napsal:
cos mel predtim za navi? pocitam, ze ne 660ku.
Předtím jsem na motorce žádnou navigaci nepoužíval. Chyběla mi, tak jsem to nahrazoval navigací v telefonu...tedy pokud jsem to potřeboval. Tady se mi libí, že je to "součástí" motorky a je to možné ovládat rolerem na řídítkách. Marketingově to zvládly, protože kdo vydrží mít před sebou prázdný držák na navigaci, že? Jen vychytat handicap Samsungu, bohužel firmware telefonu už nevyšel hodně dlouho, tak nevím, zda-li se neposunout dál a bude vyřešeno.
ADV ONE napsal:
..tak nakonec koupeno v Inveltu za 16.220,- vč. DPH. Dekuju za informaci a za počkaní. Koupil jsem ji při výměně oleje po zajizdeni.
napiš k tomu ale informaci, jak jsis vybrečel tuhle slevu.. V inveltu je totiž pultová cena 18.718,- Kč.. Takhle to od tebe totiž zní, jako by ji tam za tyhle peníze běžně prodávali.. Samozřejmně to ale tak není..
Zdravím tak to budte v klidu mě ji v Inveltu prodali za 20853kč s 4% slevou.
A to už jí mám zaplacenou,ale bohužel není skladem.
Ještě ted to rozdejchávám, ale těch věcí je víc co mě sere.
Upravil Fujitsu dne 27.02.2014 11:24
Fujitsu napsal:
Nech si vrátit peníze a kup to od Ježka nebo ze Stratosu, tohle je zlodějna.
ADV ONE napsal:
A není to náhodou 77528536089?
Téměř určitě je rozdíl v ceně mezi holou navigací a sadou vč. držáku.
Ježek dával kód a cenu na holou navigaci, 77528536089 je sada, která by měla stát 605EUR bez VAT. To znamená kolem 20 tisíc.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...