Jasně - chlapi stači cokoliv nacpat pod patku stojanu tak aby vám náklon mašiny vyhovoval. Pak to změřte . Já si odečtu tl. spodního dílu botky a do zbývající délky se udělají ty válečky. Nezapomeňte mrknout na stojan po sklopení aby jste měli fakt jistotu ,že nebude někde s vyšší botkou klepat.
www.marselus.com
honzis napsal:
Z toho co tu probíráte mi vychází, že lepší varianta od Marseluse je ta odlehčená a ne ta s masivní výplní. Zkusím se s ním domluvit, zda mi jí vychorobí na GS. Každopádně díky za změření. Ještě bych znovu poprosil jestli by mě někdo mohl změřit tu délku hlavního stojanu u Advíka od osy otáčení k zemi, abych věděl o kolik ho mám nastavit, nebo jestli náhodou někdo neví o volnejch stojanech na GSA. Diky moc.
dlzka hl. stojanu od os otacania po plochu stojanu dotykajucu sa zeme som nameral: 332 mm (+/- 1 mm)
Momentalna situacia uskladnenej moto v garazi mi to nedovoluje odmerat presne na milimeter, a udany rozmer je namerany tak ze moto stoji na hlavnom stojane, teda stojan je vyklopeny pod nejakym uhlom a preto doslovne neplati "délku hlavního stojanu u Advíka od osy otáčení k zemi" lebo to by som musel merat od osy kolmo na zem a to by vyjadrovalo v akej vyske od zeme je os otacania od zeme
... preto som Ti to napisal tak ako som napisal a to vyjadruje dlzku hl.stojanu od osi po koniec stojanu
O.K. ?
Upravil vlk dne 15.01.2014 20:26
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
marselus napsal:
Jasně - chlapi stači cokoliv nacpat pod patku stojanu tak aby vám náklon mašiny vyhovoval. Pak to změřte . Já si odečtu tl. spodního dílu botky a do zbývající délky se udělají ty válečky. Nezapomeňte mrknout na stojan po sklopení aby jste měli fakt jistotu ,že nebude někde s vyšší botkou klepat.
ja som vedel, ze ..........
Proč ten stojan jednoduše nenastavíte a vymýšlíte to tak složitě. Bude se v tom držet bordel.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
samo že jde prostě ho přežízneš vytočíš na soustruhu valečky abys to spevnil a zaroven nastavil zavaří se to a máš to
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak, Joe - sak jasne presne tak si myslim ze to dotycny urobi, apreto chcel vediet tu dlzku aby vedel o kolko to ma predlzit - ake valceky vyrobit
teraz ked Joe uviedol ze to ma o 2,5 cm tak to ma zas jednoduchsie
Ja som to chcel tiez takto robit ( po nahodeni tlmicov pre GSA na GS ), ale nahoda mi dopriala zakupit zanovny origo hlavny stojan z GSA a bolo vymalovane
Teraz ma honzis vse potrebne a moze kutit
Upravil vlk dne 15.01.2014 21:00
vlk napsal:
servisak, Joe - sak jasne presne tak si myslim ze to dotycny urobi, apreto chcel vediet tu dlzku aby vedel o kolko to ma predlzit - ake valceky vyrobit
teraz ked Joe uviedol ze to ma o 2,5 cm tak to ma zas jednoduchsie
Ja som to chcel tiez takto robit ( po nahodeni tlmicov pre GSA na GS ), ale nahoda mi dopriala zakupit zanovny origo hlavny stojan z GSA a bolo vymalovane
Teraz ma honzis vse potrebne a moze kutit
Joe napsal:
Proč ten stojan jednoduše nenastavíte a vymýšlíte to tak složitě. Bude se v tom držet bordel.
Hlavní samozřejmě chci nastavit, ale u toho bočního jsem myslel, že bude jednodušší ta botka
Jasně a nemusíš nic řezat a svarovat. Bordel se v tom nedrží ,jezdím tak už třetí sezonu. Pokud už tam nějaké bláto máš tak to znamená že si teda jezdil v blátě a máš zasmolenou celou mašinu a to už je pak myslím celkem jedno jestli to na vapce vezmeš ještě pres stojan. Myslím ,že je to právě ta nejjednodušší a nejrychlejší varianta . :-)
www.marselus.com