Stewe napsal:
spigr> když jste objížděli včera ČR, nebyli jste taky v Bylanech v Motobikes? Jen, že jsem tam s kamarádem kupoval 1150 GSA a byli tam kluci, co říkali, že jedou kolečko po motorkách
Jj , byli tam s dodávkou , měli naloženej V-Strom 1000 , borec to chtěl totiž vyměnit s doplatkem...
Furt se něco děje...
Stewe napsal:
spigr> když jste objížděli včera ČR, nebyli jste taky v Bylanech v Motobikes? Jen, že jsem tam s kamarádem kupoval 1150 GSA a byli tam kluci, co říkali, že jedou kolečko po motorkách
Jj , byli tam s dodávkou , měli naloženej V-Strom 1000 , borec to chtěl totiž vyměnit s doplatkem...
nene, tyhle jeli s Citroenem Picaso
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
nene, tyhle jeli s Citroenem Picaso
Tak tyhle tam byli taky s Citronem , ale tou největší dodávkou...
Furt se něco děje...
Bob napsal:
Spigr,že jsi se nezeptal tu zná každej legendární Kašákova angličanka od Mártyho
Jj Bobe , jsem mu to říkal , že to sem písnu , jestli jí někdo nezná , najednou se rozhodl , že se na ní mrkne a jeli...Říkal jsem mu i o tobě , ať se s tebou spojí , že dokážeš sehnat pěkný kousky , no teď je zas o trochu chytřejší...
Furt se něco děje...
Tuhle mašinu jsem měl rok a najezdil jsem na ní 14000 km bez problémů. To že projela Afriku křížemkrážem jsem při prodeji nezamlčoval,taky na to vypadala,ale po technické stránce byla v pořádku. Taky jsem ji prodal o pár desítek tisíc levněji,než ji prodává tento. Podotýkám,že motorka brzdila,rovinu držela,do zatáček nepadala,ale dobouchaná a sprejovaná byla. To by, ale našim adventure jezdcům vadit nemělo,když se potom každý chlubí tím,že brodí po nádrž bahnem,prohání to v lomu a motokrosových tratích. Největší problém na ní byl,že neukazoval palivoměr,teda spíš pěkně kecal. Baterka tam byla Odyssey z roku 2010.
Upravil Kasak dne 11.01.2014 17:48
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tuhle mašinu jsem měl rok a najezdil jsem na ní 14000 km bez problémů. To že projela Afriku křížemkrážem jsem při prodeji nezamlčoval,taky na to vypadala,ale po technické stránce byla v pořádku. Taky jsem ji prodal o pár desítek tisíc levněji,než ji prodává tento. Podotýkám,že motorka brzdila,rovinu držela,do zatáček nepadala,ale dobouchaná a sprejovaná byla. To by, ale našim adventure jezdcům vadit nemělo,když se potom každý chlubí tím,že brodí po nádrž bahnem,prohání to v lomu a motokrosových tratích. Největší problém na ní byl,že neukazoval palivoměr,teda spíš pěkně kecal. Baterka tam byla Odyssey z roku 2010.
Jenže pán ji asi zjevně trochu potunil za těch pár set km,co na tom najel.Asi s sebou někde jebl a považoval to za zlepšení stavu,tak nasadil cenu...dal do toho přece velký úsilí To není jen tak s sebou škrábnout a zvednout to zpátky na kola
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Je to na facku, ale v anketě jsem hlasoval "ne" - myslím že to za to nestojí. Jinak už asi 3 měsíce aktivně sháním zachovalou, nebouranou ochcávku I s nestočeným tacho. Nadlidský úkol... Všude slibují férové jednání a poctivou káru. Už jsem dvakrát šel "na jistotu" a nakonec obě káry stočené o 100tis/km obě bourané, ta jedna přes střechu. Ještě že existuje Cebie
Upravil mahomaho dne 12.01.2014 00:48
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
ahoj
Dej na doporučení kluků. Kupoval jsem v pondělí přes forum a nelituju toho. Byl jsem v Praze u Mártyho, je tam z čeho vybírat. Jsou to sice z Anglie, ale pěkné. A hlavně jsem na něho dostal doporučení od mnoha lidí. Dál ještě Bob, moc pěkná motorka....
Čtu tohle téma a nestačím se divit.Když tuhle motorku prodával Kašák tak to byla nejlepší motorka v republice o tom že jezdila v Africe ani zmínka , kamarád mu/Kašákovi/ volal a bylo mu řečeno "TOP STAV dovoz Anglie" a najednu je to šrot co každý haní a vý o tom že jezdila v Africe že je nasprejovaná atd. Jste tady všichni banda samolibých blbců. Pokud se jedná o člena který má 10 000 příspěvků tak je bůh a má vše nej a kdo se nevyjadřuje ke všemu jako nějakej vocas tak je u TOP TEN tohohle fora uplnej BLB. ZDAR A MĚJTE SE.
trawex J napsal:
Čtu tohle téma a nestačím se divit.Když tuhle motorku prodával Kašák tak to byla nejlepší motorka v republice o tom že jezdila v Africe ani zmínka , kamarád mu/Kašákovi/ volal a bylo mu řečeno "TOP STAV dovoz Anglie" a najednu je to šrot co každý haní a vý o tom že jezdila v Africe že je nasprejovaná atd. Jste tady všichni banda samolibých blbců. Pokud se jedná o člena který má 10 000 příspěvků tak je bůh a má vše nej a kdo se nevyjadřuje ke všemu jako nějakej vocas tak je u TOP TEN tohohle fora uplnej BLB. ZDAR A MĚJTE SE.
Typickou vlastností českou, je vymýšlet si a provokovat a když o něco jde, si spokojeně pochrupovat.
TAKE IT EASY
trawex J napsal:
Našel jsem si to vlákno...a musím říct, že z toho mám žel bohu podobný pocit...
trawex J napsal:
Vím,že to myslíš dobře a máš svým způsobem pravdu,ale řekněme si na rovinu...ty bys kamarádovi do inzerátu napsal,že prodává vrak?
On sám si naběhl.Když motorku kupoval,tak to uspěchal a byl zaslepenej rádoby dobrou koupí a chtěl už jezdit.To je každýho jeho vlastní blbost a myslím,že každej z nás to minimálně jednou udělal taky,než se poučil.Důležitý je,že při prodeji nezamlčel to,že to bylo ježděný v Africe na enduroškole,což jemu samotnýmu zamlčený bylo a zjistil to až později...aspoň,co já vím.Další věc je to,že to někdo od něj koupí za 245,dojede na tom "jenom domů" po cestě s sebou jebne a obratem to prodává za 280...to je svinstvo,už samo o sobě.O tom,co sám píše v inzerci na tu moto ani nemluvím.To jsou vyloženě lži!
Věc jiná je to,že když někdo kašákův inzarát chválí a pokud to prodává další,tak to poblije.To je prostě českej národní sport -pokrytectví.To ať si každej z nich sáhne sám do svědomí,ale těch lidí je minimum,co píšou i v jeho inzerátu a jinak,než tady.
Já nikde stav tý motorky nekomentoval,stejně jako většina lidí,co o tom věděla.Kašák je prostě kámoš,tak mu nebudu do inzerátu psát,že prodává šrot a myslím,že by to kamarádovi neudělal nikdo.Zvlášť,když on na stavu motorky nemá žádnou zásluhu.Prodává,jak koupil.Na tom není co kritizovat!Kupující měl stejnou šanci,jako on,přijít na to,že je to šrot.Nepřišel na to a koupil.Problém je v tom,že teď zamlčuje,lže a ještě na stav šrotu svouji vlastní měrou přispěl a nakonec za to chce víc peněz...
Máš pravdu v tom,že když někdo píše Kašákovi,že je to dobrá motorka a tady,že je to šrot,tak je to zhovadilost...ale divit se,že jemu do inzerátu nikdo nenapsal,že prodává šrot,je trochu nesmysl
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA