PavelDR kedy by si to chcel kupovat? Prave som volal s inym prdajcom a ze sa bude snazit norca s cenou tromfnut. Ak by sme brali dve sady mozno by sa viac pochlapil
Pebro
Si sa neozyval, tak ja uz ich mam objednane. Ale ak chces mozem sa spytat co by ta to vyslo.....
edit: poslal som mu mail. Potom to sem hodim. Mozno to bude zaujmat aj niekoho ineho....
Upravil pebro dne 17.01.2014 16:39
Pebro
pěkná cena. až budete mít fotky na moto (kufry i samotné držáky) prosím o zaslání. Přemýšlím o nich taky jako o alternativě k origo adv. na obyč LC.
p.
Kufry i držáky jsou doma.Teď musím počkat než dorazí LC.Kufry vypadají docela dobře.Trochu mám obavu ze zámků na nacvaknutí kufru k držáku.Je to podobné jako mají nové Zegy,ale ty to mají určitě lepší i když už jsem tady taky četl,že někdo novou Zegu ztratil.Řekl bych,že nejlepší a nejpevnější systém na odnímatelné kufry má BMW,Možná nemám pravdu,ale připadá mi to tak.
.
Tak se mi včera podařilo upravit tyto kufry na klíč od GS.Mám velkou radost,že mi i nadále bude stačit na moto i kufry jeden klíč.Dnes jsem na Motosalonu řešil s Jardou Šímou kvalitu těchto kufrů,které mimo jiné při svých cestách používal.Dle jeho zkušeností mu slouží Givi líp než jedny nejmenované a zde celkem dost propagované kufry.Snad jsem si dobře vybral a budu taky spokojený.
Co ostatní uživatelé těchto kufrů,máte nějaké zkušenosti?
.
Tak to gratulujem Ja budem mat zvlast kluc na masinu a zvlast jeden na vsetky tri kufre. Pokial vyhovovali Jardovi, myslim ze budeme spokojni aj my
Teda ja urcite nakolko nejazdim moc off
Pebro
Pavliku kdo ti zas delal tu barvu na ty kufry? Ja potrebuju ty svoje nabilo zaridis mi to PLZ, jedu za 14 dni do Znojma bych se stavil
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček