Zrovna tuhle jsme na ní koukali, někdo si je objednal. Já ti C3 ještě předtím nezkoumal. Rozhodně je to povedený, to ovládání na levé hraně dole je kupodivu asi snadnější než to bylo dřív a prý je míň hlučná říkal pán. Každopádně se mi líbí víc než ta poslední od BMW.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
V Louisu vyjde levnějc a ještě se dá něco usmlouvat
akorát je horší, že když tam člověk jede pro helmu, tak nakonec veze domů věcí víc a utratí dost peněz
hlavně, že je pivo ftlamě
Je mi to celkem jedno, zrovna helmy považuju za něco, co by v našem katalogu vůbec nemělo být ale když už to tam produkťáci SL dávají, tak budiž..
Nicméně kamenné prodejny v evropě by to měly prodávat všechny za plus mínus stejnou cenu 500 a 530EUR plus mínus taky podle DPH pochopitelně.
Pokud to má Louis za nějakou akční cenu, je to možné ale jejich standardní cena je stejná. Vynásob si to 26.9 a porovnej to s TT (případně -5%) a řekl bych že to moc rozdíl nebude, maximálně v řádu stokorun. A u zboží prodávaného u nás musí prodejce garantovat 30 denní záruční servisní interval, v německu mají 3 měsíce např. Rozdílné podmínky. Ale to jen pro úplnost. Zrovna v případě helem nechápu TT-SL, proč je to pro ně tak důležitý, když heĺmy prodává každý motokrám.. *******************************
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Je mi to celkem jedno, zrovna helmy považuju za něco, co by v našem katalogu vůbec nemělo být ale když už to tam produkťáci SL dávají, tak budiž..
Nicméně kamenné prodejny v evropě by to měly prodávat všechny za plus mínus stejnou cenu 500 a 530EUR plus mínus taky podle DPH pochopitelně.
Pokud to má Louis za nějakou akční cenu, je to možné ale jejich standardní cena je stejná. Vynásob si to 26.9 a porovnej to s TT (případně -5%) a řekl bych že to moc rozdíl nebude, maximálně v řádu stokorun. A u zboží prodávaného u nás musí prodejce garantovat 30 denní záruční servisní interval, v německu mají 3 měsíce např. Rozdílné podmínky. Ale to jen pro úplnost. Zrovna v případě helem nechápu TT-SL, proč je to pro ně tak důležitý, když heĺmy prodává každý motokrám..
jiste... ja smlouvani nemam moc rad.. nejsem arab.
Navic naklady na pripadnou reklamaci, cesta do Reichu... dulezite je TCO anebo CELKOVA CENA... pokud tady vidim, ze Tomas je (nebo neni? rozumne ochotnej resit reklamace, jsou moje naklady pokud je cena v rozdilu tak do 20%-35% cca nizsi v TT CZ.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks: já se právě v případě helem bojím těch tahanic s výrobci. Víme že třeba Vemar dovozce do německa (od kterého to přes TT občas bereme) nic neřeší a prostě to mění kus za kus. Ale někteří prudí a je to pak lepší neprodávat vůbec. Proto se mi třeba maximálně líbí přístup lidí z Rukky - 5 let nic neřešíš, než by dělali problémy, radši to opraví nebo vymění i když je tam podezření, že si to způsobil zákazník. Tam je to kompenzované tou cenou ale u helem jsem slyšel od jiných prodejců dost děsné story..
Každopádně pokud některý obchod nebo eshop udělá akci, nedá se to porovnávat. Ale zrovna v tomhle případě nevidím proč by se mělo vyplácet jezdit do Německa. Leda snad kdyby měl někdo eura za 20 Kč. 500/530EUR je prakticky totéž a po klubové slevě je to spíš o pár stovek levnější tady než tam. Ale jsou lidi, co zásadně nakupují venku, takovým prostě nemá smysl nic říkat, jsou přesvědčení že venku je všechno hned, lepší, levnější a s lepším servisem.. Každý ať si vybere. Já některý věci (třeba speciální sportovní vybavení) kupuju taky venku ale u určitých věcí pak vím o riziku, že se na mě tady každej vykašle, když se s tím něco stane. Ale seženu to takhle třeba dřív.
Pochopitelně že cenu cesty do Německa nikdo nepočítá. Srovnávají se jen ceníkové ceny. Nikdo pochopitelně nepočítá čas strávený na cestě atd. Tuhle jsme to počítali jak měli děsivé slevy v Drážďanech. Pokud je na oblečení sleva třeba 30%, tak u bundy ušetřím klidně i 4000. Když dám 2000 za cestu tak se to pořád asi vyplatí ale stačí aby neměli mojí velikost a už se to moc nevyplácí. Pak člověk zjistí, že mu to u nás vyměnit za jinou velikost nechtějí a je problém. Je to těžký - jak psal becka - pokud tam už člověk je, tak si koupí ještě nějaké blbosti, které by si normálně rozhodně nekoupil a v garáži pak má dvě pojízdný židličky a další nářadí, které nikdy potřebovat nebude atd...
Je to takový supermarket pro motorkáře. Něco jako takový lepší bikers crown. Z téhle kategorie mám radši Polo ale je to dost podobný..
Drtivá většina věcí má původ v asii ale mají hodně věcí vyráběných OEM, takže se to tváří jako dost značkové. Určitě jsi někde někdy viděl jejich nepromoky nebo rolky, to jsou asi dvě nejprodávanější věci. Je to ten styl - super rolka za 9.90EUR a k tomu hrnek zdarma apod. Obě ty firmy prodávají i kvalitní věci (uvex, shark, daytona, schuberth...) ale člověk musí vybírat.. Jsou naprosto dokonalí v umění aranžování a fakt to chce znát značky, vědět co je jen "další pákistánská značka" a co ne, hlavně v textilu pochopitelně. Já tam jeden čas jezdil docela hodně, obchod byl kousek od našeho obchodního partnera a pokaždý jsem vezl kamarádům věci a to samé když tam jel někdo jiný. Ale když to člověk sám používá, nakonec zjistí že i věci do garáže co vypadají dobře jsou šuntový a dřív nebo později se to rozpadne. Nářadí to samé. Prostě chce to dávat pozor na to, co člověk kupuje. Nablýskaný supermarket - dokonalá reklama a člověk tomu podlehne a koupí si ještě kokosák na skůtr a skříňku na šroubováky atd..
Ale zajet se tam podívat považuju za nutnost, už jen proto aby to člověk srovnal třeba s bikers crown u nás. Je to takový podobný styl a cílová skupina zákazníků.
becka napsal:
V Louisu vyjde levnějc a ještě se dá něco usmlouvat
já sem teda u Louise nikdy nebyl, ale co tu píšete to vypadá fakt jak Vjetnamskí tršiště
bohužel takovej supermarket s tak ochotnou obsluhou u nás nikde nenajdeš
a je jedno jestli jde o Polo, Hein Gericke, nebo louis v pasově
hlavně, že je pivo ftlamě
No my jsme jezdili do Louise do Regensburgu a byli tam většinou krajně neochotní. Možná že před pár lety když byl boom tak na lidi z ČR koukali skrz prsty. Nevím. Češi tam neměli dobrou pověst. Zrovna na tom krámu v Regensburgu byl nápis česky že to sledují kamerou.. Každopádně ochota tam rozhodně nebyla. Polo oproti tomu naprosto bezvadní lidi ale měli jen takový menší krám..
No tak nevím, soudruzi, mám naprosto odlišné zkušenosti. Již v 91 jsem vozil známým z Regensburgu , Norimberku a odjinud, věci na motorky a to i díly na opravu motoru.
Ani v Louisu, Polu či u Stadlerú v Regenu, jsem podobný stav nezaznamenal a to jsem tam byl fakt často, ob týden. Možná proto ,že se toho bralo vždy více.....nevím, já osobně negativní zkušenosti nemám.
To Wing: Můžu se zeptat, proč tak často zde používáš oslovení soudruzi? Přijde mi to tolik let po revoluci hodně hloupý a trapný, nebo naznačuješ svoje sympatie k rudochům?
to NP": soudruhu ako vidím nebol si na poslednom zjazde a máš značné nedostatky však Wingu??? myslím že nútené práce zmenia jeho myslenie. Česť práci súdruhovia - s BMW na večné časy a nikdy inak!!!
Béďo
Proč zde najednou chybí příspěvek od Winga? Včera v 18,33 ho sem v ložil, potom dvakrát editoval a leštil, jednou v 18,43 a podruhé v 18,54, potom v 00,08 znovu přeeditoval a zbyly už jenom tři tečky a najednou jakoby nikdy nebyl.....
Tak jen v kostce, co příspěvek xkrát upravovaný obsahoval.
Plamenný projev, jak se ho můj dotaz dotkl, jak on poznal negativní projevy komunismu, kolik mu je roků, Beda nazval pičusem z Bratislavy a ve finále jsme se dozvěděli, že jsme ho natolik nas...., že on z těchto stránek odchází navždy a přeje mnoho šťastných kilometrů.
Oslovení "soudruzi" používám taky a myslím to vždy z legrace, také často zvedám telefon s pozdravem "čest práci"
Možná je to tím, že jsme o trošku starší a tak nám to přijde legrační a určitě u mě to nekoketuje s komančema ani s jiným sociálním směrem, prostě to máme v sobě.
Přičítám tuhle nervozitu zimě, člověk je tak nějak nevybouřen a je hned nasranej a doufám, že to s jarem zase odezní
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Myslím že to už je vyloženě offtopic. Pokud tady začnou diskuze ještě o tom, kdo je nebo byl v jaké straně, tak to dopadne jako na konferenci motoklubu BMW. *******************************
zpet k C3: je to par dni co jsem ji mel na kokosu a musim uznat, ze oproti C1 je to veeelky krok kupredu.
Otevirani dolu pod bradou, delsi clunecni clona bez areacnich skoku, proste nastavis si to jak potrebujes a nejsi odkazany na tech nekolik poloh. Zpracovani standartne dobre, materialy taky, je o dost lehci a me osobne sedla uplne paradne.
Nestat takovou hromadu penez tak bych dost zvazoval nakup na pristi sezonu, no zatim jeste neco odjedu s C1.
Sice nevím co znamená offtopic, ale přijde mi to být dost ujetý. Chtěl bych jen napsat Wingovi, ať se kvůli takové pitomosti neuráží. Myslím si, že právě u něho by mě mrzelo, pokud by se rozhodl natrvalo odejít z tohoto webu. Jeho postřehy a cesťáky by mi chyběly...
To jen za moji osobu...
NP-dobrá kolego, omlouvám se Ti že jsem se naštval a reagoval nepřiměře na zmínky o komunistech atd... Dost jsem si s nimi užil, a nakrknu se vždy, když si na to jen vzpomenu. Příteli Radosku, Tebe bych nedokázal opustit, vždyť víš
Všem kolegúm či soudruhúm, jak je komu libo, přeji příjemné Vánoce a nechávám zde další prostor k diskuzi o Shubert C3. Hezké svátky !