Vjetrnik - zrovna nebyl nikdo po ruce, kdo by nás vyfotil za jízdy. Až jsme se vrátili, tak nás teprve zmerčila žena a vyblejskla nás alespoň na mobil. A ono fotit sám za jízdy na eSku moc nejde, zvláště, když zepředu slyšíš "jeď rychleji"
Upravil Tonda dne 23.12.2011 09:03
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak jsme letos na jaře vnukovi / 11let / pořídili krosku, a během léta se již za to naučil pořádně tahat. Je to čína 125 pro kluky akorát.
Olin přiložený následující obrázek:
Já se pokusil na podzim udělaat jednu uměleckou synovec Matěj 3r
falcons přiložený následující obrázek:
[185.8Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Zase jsem si vzpomněl na tohle vlákno, když mě starší syn (5 let) opět "pomáhal" v dílně - seřídit ventilové vůle už pod dohledem zvládá A s ježděním taky není problém - jak to vrčí, už na tom sedí, a táto jedééém. Už mu taky budu muset pořešit přilbu, ať nemusí na minibiku jezdit v cyklistický.
No ja od 6lete dcery pul roku poslouchal jak chce motorku a kdyz ji dostala, ujela 10m s tim ze ji to nebavi.. Ale malej uz roste a ten v tom ma jasno uz od malicka. Uz jen 10cm a dosahne i na stupacky..
[img][/img]
MarTTin přiložený následující obrázek: