Aldo, ten černej motor, koncovej převod a matně černé ráfky jsou super - v kontrastu s tou bílou je to "pecka".
Upravil Tonda dne 18.01.2014 08:22
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Vyky - netrpím předsudky typu "staré poctivé železo" a obecně mi nevadí ani celoplastová motorka, pokud bude spolehlivější a vydrží déle než předchozí model. Nevadí mi hypermoderní materiály a kosmické technologie, ale modernizací rozumím i zvýšenou spolehlivost jednotlivých komponent i celku a jejich delší celkovou životnost při vynaložení menších nákladů a to mi v dnešním, v tomto směru zvráceném světě chybí.
Ani jednu z motorek jsem naživo neviděl. RT se mi líbí a považuji ji za designový pokrok, GSA vypadá také pěkně ale nevnímám ho jako takový krok vpřed, je prostě jiný, ale to je subjektivní. Uvidím naživo a těším se na svezení na offroadu na srazu v Ga-Pa. Mimochodem by mne zajímalo, jestli jsou na rámu stejně hnusné sváry s nalepenými odlétlými "peckami" jako na LC2013, nechápal jsem, že tohle u BMW dopustí, loni v Ga-Pa jsem obcházel každou LC doufaje že to jen náhodně uniklo kontrole, ale bohužel... Přiznám, že s motorkami BMW žiju od roku 1998 ale tohle mne zasáhlo asi jako když vás po letech zklame nejlepší přítel:-).
Tondo přesně tak, ty matný ráfky jsou parádní a jak jsem všude nadával na to horní uchycení padáků tak na živo to vůbec nebije do očí a dá se s tím žít. Co moc nemusím jsou matný boční deflektory, průhledný by podle mě byly lepší, ale to je fakt prkotina.
Ivane, toho jsem si nevšiml, ale pořád tam je ta divná díra uprostřed motorky, kde vidíš uchycení tlumiče