lpes napsal:
Já koupil v železářství, cosi, čemu říkali "dlouhá matka" , vypadá to jako 22-ka šestihran s dírou se zaávitem uprostřed a je to cca. 5cm dlouhý. Je to za pár korun a ve spojení s 22 klíčem to funguje znamenitě. :-)
jj, přesně tak, koupíš to za 26kč a je to na 22 klíč
najdu ti klidně i dražší
Jediný rozdíl je, že tam máš díru oproti té matici, ale cenu máš 10x vyšší. A k tomu dej ještě 100,- za poštovné
Poštou to nepošlu vždy se to nechá poněkom poslat osobně... A buď v klidu nikomu to nenutím a pokud oně nebide zájem porovnám si je po poličce. A ta díra je tam schválně abys tím prostrčil torx na povolení zadního kola jinak pochybuju že někdo má 22 klíč v nářadí na moto
Upravil servisak dne 25.02.2012 17:05
... servis a diagnostika BMW Motorrad
nemohl, nelíbí se mi, když do inzerce kdekdo trousí svá moudra a kazí ji. A taky si myslím, že všechno má svého kupce. Kdo bude chtít s dírou, tak si koupí imbus od tebe . Pokud by to bylo multifunkční, jak jsi popisoval v jiném vlákně, tak neřeknu ani půl slova. To by bylo super a cena by mohla být i vyšší. Dal jsem tady tip na alternativu
Ten oboustranej bude taky už je u frézaře ten bude z hliníku tohle je spíš prot kdo mají v nářadí vytahovák cívek
... servis a diagnostika BMW Motorrad