Roman Jakub napsal:
Nevím. Přijde mi to jako dotaz. Mám se nechat tetovat? Z tvého dotazu tedy říkám NE!
Za sebe bych si klidně nechal motorku přestříkat. Ale:
- nikdy ne do černé. Mě se to opravdu nelíbí.
- jen pokud bych věděl, že mi motorka zůstane opravdu dlouho.
- musel bych předem mít zpracovaný návrh, abych věděl, jak to bude vypadat.
To si napsal přesně, to mi hned začalo běhat hlavou a proto píšu, mam málo času na rozhodnutí a tak sem se jen chtěl poradit. Krom jednoho, já mam černou rád, i auta mam převážně černý.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Novej napsal:
Tak jedině fotit průběh lakování aby bylo z fotek jasný že se to nedělalo kvůli bouračce
Tohle samozřejmě,ale stejně to moc nepomůže...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Macek01 napsal:
Mám možnost využít protislužbu a známej mi nabízí přelakování mojí motorky do černý matný barvy. Z jedný strany by se mi to líbilo, ale nevim, jestli do toho mam jít. Co vy šli by ste do toho? nyní mam GSA 2006 ve stříbrný barvě.
Jestli to nebudeš nikdy chtít prodávat,tak si to nalakuj.Jestli počítáš s tím,že to budeš každej rok/dva měnit,jak většina motorkářů tady,tak počítej s tím,že budeš mít s prodejem problém,protože k neoriginálnímu laku mají kupci pochopitelně nedůvěru.
No o prodeji neuvažuju, já bych jí měl rád dokud bude sloužit. Řekl sem si, že s ní budu do jejího skonání :-)
Ja jsem zastancem originalu, takze bych volil radsi polep.
A v pripade, ze je nezajimava barva, proc ne. Pokud nemas Alpin weis, tak bych klidne barvu menil.
A taky bych v pripade lakovani hodne fotil, abych mel pro pripadnyho kupce "dukazy", ze to nebylo kvuli bouracce.
Jawa navzdy je to super z bych taky dal samolepku. Egon ma taky BMW prelepeny KTM
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Polep OK, ale nelakoval bych to. V případě prodeje by to u mě vyvolávalo všelijaké otázky a asi bych takovou mašinu nekoupil.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
já bych se toho nebál,motorka není auto a každej motorkáž si svůj stroj upravuje k obrazu svému,černá je moc hezká akorát se rychle špiní,brzy jsou na laku vidět škrábance od neustálého leštění
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Mno sem tu zpět, koukam, že pro i proti se podobají mým otázkám v hlavě a jelikož určitě prodávat motorku nechci a ani to neni z důvodu zakrytí bouračky, tak do toho půjdu a udělam si Batmobil :-) tak až se to povede, tak sem hodim foto :-).
Upravil Macek01 dne 22.01.2014 10:07