Tonda napsal:
Myslím, že zadek pro verzi s ABS stojí v originále přes 2000Kč
Ok díky moc, taky mě to čeká a půjdu do origo obložení, osvědčili se a vydrží.
Pochybuju, že originál je opravdu BMW...
No tak to je jasný, že to pro ně někdo dělá "Brembo", svědčí o tom už nápisy na brzdiči
Tak potom tě nechápu, proč chceš kupovat BMW, když můžeš koupit levnější Brembo.
No to je jednoduchý, já to levnější vyrobený ne přímo pro výrobce BMW nechci. Ale tim neřikam, že je to špatné, jen já to tak chci. :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Tak nevím ale pokud Brembo dělá prvovýrobu pro BMW a já koupím ty jejich desky s označením OE tak jak mají na stránkách tak to je snad stejný jen tam asi nebude znak BMW ale kvalita musí být naprosto stejná ne
Já mám do rezervy koupený destičky od Zlocha, mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti z předchozí motorky a jako bonus je tam velmi příjemná cena. Naopak, už nikdy nekoupím Bendix, stály relativně dost peněz a po pár stovkách km jsem měl celkem dost poničený kotouč, navíc to pískání a skřípání taky nebylo příjemný.
Co se týká destiček na auta, tak na světě zase až tak moc (kvalitních) výrobců není, a kolikrát se jedná stále o jednoho výrobce který dodává ostatním. Třeba takový Textar se dá koupit minimálně pod třemi názvy jiných světových výrobců, ale stále je to ten samý Textar, jen s jiným potiskem na destičce, krabicí a různou cenou.
Upravil berka dne 24.01.2014 09:54
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Potřebuji poradit jak zjistím jaké kotouče mám na moto teď jsem vyndal zadní desky kvůli výměně a zjistil že jsou to textar.Je někde na kotouči napsáno vyraženo o jakou se jedná značku.Desky bych chtěl dát Brembo tak aby si s kotoučem rozuměli
Upravil cert68 dne 11.02.2014 21:14