jak se řekne maďarsky "ten placatej pes už tady ležel když jsem přijel" ?
Ale to by paní asi nestačilo. No ještě že jsi ho netrefilMařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Emilio napsal:
No sice jsem na motorce ještě hají naudělal,ale co se mě stalo včera bylo asi horší nežli zapomenout vystrčit stojánek....
Jdu z koupelny po očistotě,zvoní telefón zrychluju a jak došlápnu ještě mokrou nohou do kuchyně,tak mě to uklouzlo a já jsem zajel pod židličku takovým stylem,že jedna noha byla natažená dopředu (asi udávala směr),druhou jsem měl skroucenou pod sebou,takže jsem vlastně na ní ležel a byl napresovanej pod tou židlí...No jo,ale jak se dostat ven,když se židle opírala o stul a já byl ještě v takové poloze.....Sice jsem neměl žádné diváky,ale asi by to bylo legrační.....Dnes mě boli...... no víte kde,jakoby jsem trénoval gymnastiku...
no myslim ze kdyby si mel divky tak by se narame pobavili
a s tou gymnastikou to neprehanej Všechno bude, neboj mámo
[quote]JohnyT napsal:
Hele ja jsem nahodou gymnastiku par let delal a "TO" z toho rozhodne neboli, takze Emilio karty na stul cos to ta delal??? :-D[/quote.
Ja jsem taky chvili blbnul s gymnastikou.A tak si myslim,jestli on Emilio nechodival cvicit s holkama na kladinu.Kdyz ma ty zkusenosti!
Upravil vevis dne 30.08.2008 08:32
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...teda, ty vaše příběhy, už dlouho jsem se tak nezasmál ...tady je moje STORY:
...jedu na pár dní do Alp. Nabalím si své dva elegantní kufry, vyvezu motorku před garáž, opřu na policajta a že si pověsím kufry ...pravý v pohodě, levý nějak nejde ...potlačím - nejde, potlačím víc -nejde, potlačím nejvíc - už to jde, něco se hýbe ...ano, přetlačil jsem si motorku až na auto stojící za ní (MOJE ) ...prostě převrátil na druhou stranu ...jsem v lehkém šoku, nevěřím vlastním očím, loučím se s dovolenou, počítám škody
...z domu vybíhá manželka ...společně Bramborku stavíme a ...neuvěřitelné! jen ulomený pravý blinkr, lehce hnuté plexi a na autě to snad rozleštím ...blinkr lepím kobercovkou a jistím páskou co mi zbyla se zateplování podkroví (drží perfektně) a vyjíždím s cca 20 min zpožděním
Jsem bramborovej zajíc a říkal jsem si, že sebou už prostě nesmím plácnout, páč už jsem poněkud rozhrkanej a navíc Bobeš má svou váhu. Tak se vyhýbám i dírám v asfaltu a o of-roudku si akorát čtu. Smál jsem se a bavil až jsem sebou plácnul na dvorku našeho domečku před nastoupenou "jednotkou" celé rodiny a kamarádstva. Hoďku předtím jsem narazil soudek - lidí bylo dost. Ač vyléčený kuřák, uvolil jsem se dojet pro tyto pomůcky potřebným a při příjezdu zpět přejíždím dvorek - chtěl jsem se otočit kolem auta abych zase směřoval z brány a navíc je tam jediný rovný a pevný plácek a samozřejmě bylo dva dny posekáno. Všechno vím, jsem přece machr a tak se sunu opatrně vpřed a najednou co to? Náš debilní, papírový pes se rozhodl vzít útokem přední pneumatiku. Reflex je reflex a já ležím, kleju, pes zdrhá, obecenstvo tleská. Vzteky škubnu řídítkama a Bobeš je na kolech. Následek: ulomený blinkr, ohnutý nosič, modřina velikosti pěti padesátikorun, sebevědomí v háji a gatě od Bushmana v prdeli od kyseliny. Pozitivní na tom je, že už si umím opravit blinkr, sundat a nandat nádrž a
konečně vím, co tam mám za baterku. Hyena se mě vyhýbá a ví proč.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Je to asi půl roku přijel jsem s velkou slávou ukázat svý moto mojí kočce a trochu jí taky povozit. Zrovna jsem si den před tím koupil řetěz na kolo proti případným nenechavcům. Zaparkoval jsem před penzionem kde na mě čekala a motorku zamknul řetězem loukoť kola za padák. Po asi třec hodinkách v penzionu v Krkonoších jdu pěkně k motorce, nalozím věci do kufru svojí slečnu za sebe. Kolo jsem samozrejmě nechal zamčený a na zámek úplně zapomněl. Kolem chodili lidi, tak si říkám, pěkně to odpálim až bude spojka smrdět, ať koukají. Přední kolo jelo tak 40 cm, než se seklo a na štěrku mi pěkně podjelo. GS-o šlo na padáky,mladou jsem vyklopyl, jentaktak, že jí tam nezůstala noha a já jak to škublo šel skoro přez řídítka. Lidi se chechtaly, já si nadával co jsem to za vola a s mojí slečnou smim jezdit max. 80.