Marek BMW napsal:
adventure73-pardal-->upřesni variantu (tuším správně v1.?)
pro ostatni prosím pište nick přesně tak jak chcete jak má být na klíčence.
Randolf-- předpokládám, že ty uvozovky na klíčence nebudou ?
Ahoj chtěl bych poprosit 1x o variantu č.1 s nickem Jenča
a 1x o variantu č. 1 s nickem Vedoucí
Máro na sraz se nedostanu, ale mohl bych si to osobně vyzvednout u tebe, myslím, že jsem se párkrát viděli, kdysi na Štefi tech touru. Už je to dávno, měl jsem šedostříbrnou R 850R. A bydlím kousek od Hradce, na Chlumu.
Když jedu, tak jedu.
čau pánové možná budu trhat partu ale ty klíčenky jsou hrozný. obrázek super ale ten plast okolo je divnej bych si poškrábal brejle. kdyby jste to treba vyšili do něčeho měkého tak by to bylo super nápad dobrej NEPRUDIM JEN DAVAM NAZOR
basto napsal:
čau pánové možná budu trhat partu ale ty klíčenky jsou hrozný. obrázek super ale ten plast okolo je divnej bych si poškrábal brejle. kdyby jste to treba vyšili do něčeho měkého tak by to bylo super nápad dobrej NEPRUDIM JEN DAVAM NAZOR
hele vypada to na tkaninu ci co.
Jeste jsem to nevybalil.. dam report, pokud nezapomenu..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
boGaS napsal:
Marku ještě, že jsem taková lama. Ten sraz u Tebe, to je myšleno ten 14. u ustí nad orlicí nebo ještě nějakej jinej, o kterým nevim.
To tedy jsi. Protože je to 12.-14.9.08.
14. by jsi přijel s křížkem po funusu...
Upravil BIGR dne 01.09.2008 14:50
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
No jasně, to vim, že je od 12 do 14 jen jsem si chtěl ověřit, že je to ten samej sraz. Neznám vás tak jak se znáte mezi sebou. Zakládá ho miloš, pak k němu indicie vymějšlí cycli a pak někdo napíše, že je to sraz u Marka. Neznám osobně ani jednoho tak jak se v tom mám vyznat. Ale v pohodě, budu tam 12
boGaS napsal:
No jasně, to vim, že je od 12 do 14 jen jsem si chtěl ověřit, že je to ten samej sraz. Neznám vás tak jak se znáte mezi sebou. Zakládá ho miloš, pak k němu indicie vymějšlí cycli a pak někdo napíše, že je to sraz u Marka. Neznám osobně ani jednoho tak jak se v tom mám vyznat. Ale v pohodě, budu tam 12
Nešikovně jsem to napsal, trochu jsem se snažil text upravit. Šlo mi o to, aby jste klíčenky nechtěli po mě a já každého neodkazoval na Maru.
Tak to teda vůbec spravedlivý neni!!! Emilio nemá v práci co dělat, otravuje se tam a z nudy furt do něčeho čumí, a co hůř, on tam taky čmárá!!!!!!! Nejrozumnější by bylo, kdyby dal Emilio dárečky nám!!! A basta.