Tak jsem viděl zahájení v TV a osobně musím Rusům vyseknout poklonu.
Náádherně udělané....
Bylo vidět, že autor má poetickou duši a fantastický cit pro detail.
paja1 napsal:
Tak jsem viděl zahájení v TV a osobně musím Rusům vyseknout poklonu.
Náádherně udělané....
Bylo vidět, že autor má poetickou duši a fantastický cit pro detail.
Klobou dolů....
Suhlas
Cekal jsem tu ruskou nabubrelost a ono vubec. Bylo to velmi vkusny a moc se mi to libilo
Carpe diem
Tak za mš taky pochvala. Koukal jsem na to od začátku do konce. Je pravda, že nekteré vystoupení mohli být klidně kratší, ale jinak ok
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Zahájení možná pěkný, ale chvástání o tom jak za sedm let zvládli to co jinde trvalo desetiletí bylo víc než úsměvný. Nemluvě o "demokratické" volbě maskotů olympiády.
Soukup samozřejmě obrovská pochvala a gratualce, ale to co předvedl Bjorndalen to je na poklonu. Ještě si neodpustím rýpnutí do ruských fanoušků, kteří v momentě vypadnutí jejich favorita opustili stadion a jezdci dojížděli na poloprázdný stadion.
[quote]Paul napsal:
Ještě si neodpustím rýpnutí do ruských fanoušků, kteří v momentě vypadnutí jejich favorita opustili stadion a jezdci dojížděli na poloprázdný stadion.
To uz bylo videt na MS v atletice v Moskve, kde nebyli schopni fandit nebo zatleskat vubec nikomu kdo nebyl rus. Aspon si o rusacich nemusim delat zadny iluze.
Jinak Soukup
Upravil LORD dne 08.02.2014 18:07
Carpe diem
Ještě k tomu zahájení,celkem se jim povedlo,bohužel až na samotný závěr.Při nástupu domácích sportovců,použili song od Tatu Nas Ne Dogonyat.Zvláštní,propagaci homosexuálů a lesbiček na veřejnosti zakazují a potom si nechají zahrát od lesbiček.Kdyby někdo nevěděl tady jejich píseňDum spiro,spero.
bluesbery napsal:
Pekne, za jeden bilion Kc ( temer rocni hdp CR), kdy po skonceni OH vse osiri, se to vyplati... ukazat svetu, my na to mame...!!
Nic neosiří, protože v říjnu letošního roku zde mají být pořádány závody F1.
Tomu nerozumim, jak souvisi F1 se zimnimi sportovisti..to pojedou na bobove draze nebo rychlobruslarskem stadionu ? A divaci to budou sledovat z hokejovych tribun..?
bluesbery napsal:
Pekne, za jeden bilion Kc ( temer rocni hdp CR), kdy po skonceni OH vse osiri, se to vyplati... ukazat svetu, my na to mame...!!
Tomu nerozumim, jak souvisi F1 se zimnimi sportovisti..to pojedou na bobove draze nebo rychlobruslarskem stadionu ? A divaci to budou sledovat z hokejovych tribun..?
bluesbery napsal:
S tou F1 si myslím že to je docela možné. V minulosti jsem tam byl a Soči s předměstími má obrovskou rozlohu. jen přímořská pláž je dlouhá cca 150km. Jinak jsou to krásné lázně se suptropickým ovzduším , palmami a obdobnou vegetaci. Postupně to pak přechází v pohoří Kavkaz. Je možné , že v souvislosti s výstavbou olympijských sportovišť / ty u pobřeží / zároveň vybudovali infrastrukturu i pro případnou F1. Jsou tam nepředstavitelné prachy , tak proč by ne ?