Měl by někdo zájem o výměnu sníženého zadního centrálního tlumiče na F 650 GS za původní, popř máte někdo s tím zkušenost, s výměnou?..díky za všechny postřehy...
nazdárek taky jsem si koupil nedávno tuto motorku a mám podobný problém - když jedem ve dvou tak neprojedu kruháč aniž bych škrtal stojánkem. taky budu rád za každou informaci jak to řešit... díky
To kendy: tak jsem se díval, co tam mám za centrál, a jediný co jsem vykoumal, je, že je to Showa, nevím, zda tam půjde centrál z Dakara, ten přece má ještě z levé strany motoru nějakou část toho tlumiče, nevím, asi zavolám do Autecu, snad mi poraděj. Ale kdyby náhodou jste někdo věděl, dejte prosím vědět...díkes..
To Metjuu
na motorkářích někdo shání možnost přiškrcení 650 na 25kw.Jestli chceš tu svojí ještě prodat tak se mu ozvi
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=43026&fid=21
Kačka to má a ani moc nepadá! Změníš sklon vidlí tím,že to snížíš.Pak musíš popustit i předek,aby sis nepřipadal jak na chopperovi.Fšak jsi na tom taky víkend jezdil a jak ti to šlo.....
BMW R 1100GS vzor kačer
Ale to víš že se to dá zvýšit ale je to dost mastný-celou sadu dělá třeba touratech. přední vidle 280mm zadní pak 250mm ,vzadu je myslim taky 18" kolo.O kolik je to vyšší už sem se nedočet ale na zem už bych určitě nedošáhl