Alda napsal:
Ja to mam vymysleny tak, ze nic nehodlam prehanet zbytecne.
Mam v planu koupit rozsireni stojanku (nejspis Wunderlich - vypada suprove, jednoduse a je to cerny).
ma to koukam porad velky stribrny srouby... mozna vemu od TT. a tohle bude asi muj jediny doplnek krome RAM mountu na navi
a tractivu...
Upravil hicks dne 17.02.2014 11:03
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PavelDR napsal:
Po tom co jsem slyšel,že origo plexi na LC není moc účinné,
to by mne zajimalo, kterej picus tohle siri.
napr. pri moji vejsce 175cm jsem snad v zivote nejel na nicem lepsim.
ani Boris si nestezoval.
takze NA TU VEJSKU imho ZCELA VYJIMECNE.
Merim 192cm. Pravda mam spis delsi nohy a kratsi telo a sedim trochu hrbatej, takze jako bych mel o par cm min. A ne ze jen nestezoval! Nezazil jsem ZADNOU motorku na svete, ktera by byla aerodynamicky lepsi nez standard LC s plexi v nejvyssi poloze. A to se bavim o kompletnim rychlostnim spektru. Od 0-200. Neznam. Ani RT neni tak prijemny.
PS: navic to takhle perfektne funguje i v otevreny krosovy helme!
Pri 160 na dalnici v ni, lidi nepoznali, ze telefonuju z motorky!
No tak to já nesouhlasím, nebyl jsem z origo plexi spokojen, vzduch my šel přímo na vršek helmy...
Po výměně za větší od TT je spokojenost maximální....
Jasny, Lado, Ty ses taky velkej kluk
Mas o par cm vic nez ja, delsi telo a zada jak pravitko. Tim padem mas proste hlavu na motorce vejs. Pri mych rozmerech (a to nejsou zanedbatelny) je nicmene plexi na LC proste genialni.
Maiali nel Fango!
Neříkám, že nemáš pravdu, ale jenom mi přijde divný, proč teda na RT dělaj větší plexi, než má LC, když to není lepší ?
tys jel na novym RT?
to psal morabo
Jj, myslel jsem stary RT. To ma sice plexi takovy, ze mas dojem spis jak z kabrioletu, nez z motorky, ale nefunguje to pod jednim sklonem pri vsech rychlostech. Chrani hodne, ale dela i furu turbulenci....
Maiali nel Fango!
Alda napsal:
Ja to mam vymysleny tak, ze nic nehodlam prehanet zbytecne.
Mam v planu koupit rozsireni stojanku (nejspis Wunderlich - vypada suprove, jednoduse a je to cerny).
ma to koukam porad velky stribrny srouby... mozna vemu od TT. a tohle bude asi muj jediny doplnek krome RAM mountu na navi
a tractivu...
Mimochodem.. TT rozsireni mam na 11tce a mel jsme na 12tce a oboje se velmi rychle zprohyba a chrasti. Fakt mi to leze na nervy. Tedy snad nebude mit co chrastit.
PavelDR napsal:
...Po tom co jsem slyšel,že origo plexi na LC není moc účinné,přemýšlím že je taky pořídím...
tak ja newim iba si pocul ze origo nie je ucinne a uz by si rad poridil nieco ine? sak najskor vyskusaj, potom sa zariadis
.... ked som jazdil na dvojvacke a LC tak som ich samozrejme porovnaval, ostatne tu nebudem pisat, ale stitok na LC som zhodnotil:
konecne niekto vyrobil a pouzil absolutne funkcny stitok ( teda aspon pre mna - 194 cm ) s jednoduchym a pohodlnym ovladanim-nastavenim
neleze mi do hlavy komu tento stit nevyhovuje
mozna casom by som mu nieco vytkol, lebo faktom je ze na LC-ku som dal len cca 30km
+1
a) problem 1 -- nekdo ma uplne ****ni kecy o LCcku
problem 2 -- PavelDR to reflektuje, misto aby to bud zkusil, nebo se zeptal alespon prumerne inteligentniho orangutana s LCckem
no a hloupa fama zije dal.
jesteze LC nema retez
Kubo,proto se tady ptám.To s tím plexi,které nedostatečně hrání řidiče,mám od člověka,který vozí BMW stroje z Německa,ale sem asi moc nechodí.On sám má na LC namontované plexi ze vzducháče Advíka.Ovšem,když jsem teď viděl plexi od Puigu,tak to by byla asi nejvhodnější a nejjednodušší volba.Uvidím až na LC nejezdím nějaké km,jestli je nutné větší plexi,nebo ne.Jak to tady čtu,tak to není jednoznačné.Řekl bych 60:40 pro větší plexi.
.
Plexi ze vzducháče na LC? Jinak já (195 cm), sedlo daný vysoko a origo plexi na LC už to nezvládalo a házelo mi to turbolence do helmy, těžko říct, co by to udělalo se sedlem dole. Jinak bych samozřejmě nejdřív vyzkoušel a potom měnil.
progranit napsal:
Prostě podle vkusu každého soudruha...
Podle vkusu a podle figury
Jinak co do esteticna, libi se mi zatim jak origo normal i adv, i vyssi Touratech. Takze vsechny, co jsem vlastne videl. Jiny zatim neznam.
Maiali nel Fango!
Dá se někde najít co všechno vyrábí Puig na LC,případně kdo to tady prodává?Nemužu krom plexi a to ještě bez rozměrů nic víc najít.Mají prý vyrábět prodloužení předního blatníku,podsedlové plast a další.
.
PavelDR napsal:
Dá se někde najít co všechno vyrábí Puig na LC,případně kdo to tady prodává?Nemužu krom plexi a to ještě bez rozměrů nic víc najít.Mají prý vyrábět prodloužení předního blatníku,podsedlové plast a další.
zadej Arpád Mandák a má eshop na pár věcí.
mám objednáno-blatníček puig na zadní kolo
-prodloužení př.blatníku
tel.775193370
měřím 205 a zvýšeno mám o 30mm, stupačky sníženy o 2,5cm úplně jiná jízda...
A nemáš problém s pákou zadní brzdy při své výšce? Přemýšlím o snížených stupačkách také, ale bojím se právě toho, že si na ní pak budu šlapat. Bude prostě moc vysoko.
P.S. Vím, že Vy se bavíte o LC a já mám vzduch, ale předpokládám, že by ta ergonomie mohla být podobná
Co máš za stupačky?Já našel jen snížené o 15 mm,od SW-motechu.
jo, to jsou ony, neměřil jsem je, je to na nich napsané -2,5cm proti standartnímu umístění. Odšrouboval jsem ty nesmyslný gumy a myslím si že to je zrovna ve výsledku těch -2,5cm
všude dobře, s kávou nejlíp
A nemáš problém s pákou zadní brzdy při své výšce? Přemýšlím o snížených stupačkách také, ale bojím se právě toho, že si na ní pak budu šlapat. Bude prostě moc vysoko.
P.S. Vím, že Vy se bavíte o LC a já mám vzduch, ale předpokládám, že by ta ergonomie mohla být podobná
mě ta páka nevadí, vím o ní botou a zatím jsem si do ní nešlápnul
všude dobře, s kávou nejlíp