Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Leden 2026 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 3:   1    2    3  

Uloupené Kosovo
randolf
Přidané 02.09.2008 20:04

Registrace: 27.04.08
Hicks napsal:

Hicksi, nebudu reagovat na prispevky vyse; zaujala mne ovsem jedna vec:
Ty tvrdis, ze clovek by mel respektovat jen toho, kdo ho zpetne respektuje? To je zajimave. Trosku mi to pripomina tvrzeni ze nekrast bychom meli jen tem, kteri nam nekradou.

Mozna trochu moc generalizujes... ja mluvil o respektu Smile

Pokud budes respektovat nekoho kdo s tebou zachazi jak s kusem hadru, je to neco trochu jineho, nez kradeni.. co myslis?

Psal jsi ze prece nebudes respektovat nekoho, kdo nerespektuje tebe. Takze on taky nebude respektovat tebe, kdyz nerespektujes jeho. A mas z toho zpetnovazebni system. Takze aby se lidi respektovali, nekdo musi zacit. Chapes uz tu paralelu s kradenim?

Baltazar
Uloupené Kosovo
Přidané 02.09.2008 20:40

Registrace: 04.01.08
můj názor je že by se taková diskuze měla zavřít.
každej máme svůj názor a ten vždy budeme považovat za nejlepší. málokdo přistoupí na názor toho druhého a tím vznikají zbytečné konflikty.

radši mi dejte tip jak najít adresu mého otce, kterého jsem neviděl 20 let a teď začínám mít pocit, že to je chybahmm!
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto

hicks
Uloupené Kosovo
Přidané 02.09.2008 21:13

Registrace: 09.07.08
Baltazar napsal:
můj názor je že by se taková diskuze měla zavřít.
každej máme svůj názor a ten vždy budeme považovat za nejlepší. málokdo přistoupí na názor toho druhého a tím vznikají zbytečné konflikty.

radši mi dejte tip jak najít adresu mého otce, kterého jsem neviděl 20 let a teď začínám mít pocit, že to je chybahmm!

asi jo... je to OT... a jine nez naprosto vagni argumenty asi neuslysim Smile
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

hicks
Uloupené Kosovo
Přidané 02.09.2008 21:14

randolf napsal:
Psal jsi ze prece nebudes respektovat nekoho, kdo nerespektuje tebe. Takze on taky nebude respektovat tebe, kdyz nerespektujes jeho. A mas z toho zpetnovazebni system. Takze aby se lidi respektovali, nekdo musi zacit. Chapes uz tu paralelu s kradenim?

jenomze oni te nebudou respektovat, protoze tak rekl buh v koranu... takze nevim kde chces zacinat, kdyz uz jsi skoncil. Skoncil jsi proto, ze Koran je NEMENNE slovo bozi, takze ty sury proste nevymazes, nezmenis. Uz chapes? Je naprosto nezajima co ty respektujes, hlavni, prvni a podstatne je co rekl buh, pripadne delal Mohamed.
Upravil hicks dne 02.09.2008 21:23
17 cm

Slavek
Uloupené Kosovo
Přidané 02.09.2008 21:33

Registrace: 14.04.08
Hicksi, cetl jsi to o cem mluvis?
doporucuji vzit si Novy zakon v anglictine, koran v anglictine a cist to soucasne a trochu u toho premyslet ...

a nebo Psi projed svet, co nejvic zemi a kultur, ne jako turista k mori, ale poznej obycejny lidi a to jak zijou, bav se s nima ... s arabama prozij par dni ramadanu v suadsky, s indama se podivej na gangu, v cerny africe se podivej k nejakymu kmeni kterej je jeste nepriliz poznamenanej civilizaci ... a hodne si s nima povidej a mej oci otevreny

... a tak ... vic uz ti poradit nemuzu ...

slavekm.spaces.live.com
vevis
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 07:52

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Hicksi islam byl mirumilovne nabozenstvi a zradikalizoval se kvuli krizakum.Takze kdyz mluvis o dejinach tak za dnesni stav vlastne mohou i krestani.Nemyslim si,ze by v dejinach muslimove napachali vetsi zverstva nez krestani.A myslim,ze dodneska jsou zeme,kde je krestanstvi dost radikalni.Nekdy se staci podivat na Polsko.A moje zkusenost je,ze pravda byva uprostred.A zrovna tvoje nazory k reseni problemu neprispejou.Mel by jsi na sve 800gs vyrazit nekam na vychod a sam se presvedsit jaci tam lide jsou.Radikalove jsou na vsech stranach.A zabijet muzou treba i na fotbale.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

desperado
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 08:06

Registrace: 18.10.07
vlastne jsem nechtel do teto debaty vubec vstupovat, nerozumim temhle vecem.
dneska rano jsem poslouchal na CRO1 nejaky prizpevek. jednalo se o arabsky svet, kde bratr chce zabit vlastni setru ( matku asi 5 deti ) za to, ze seznamila jejich sestru s muzem, ktereho si vzala, ale rozvedla se. tim pospinila celou rodinu ( seznamenim ). tato zena dostava vyhruzne sms a boji se o zivot atd ...
co dodat?

peet
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 09:02

Registrace: 09.07.07
Tak už toho fakt nechte. K čemu to je, že nadáváte soukmenovci do volů a nevzdělanců? Má vlastní názor a to se cení, myslíte, že ho kvůli pár přízpěvkům do diskuze změní? Mám spoustu kámošů s názorama jako slávek atd, ale taky spoustu s názorama jako Hicks, ale neznamená to, kurwa, že se na ně kvůli názorům na Paletinu a Kosovo vykašlu.

Žádám tímto oficiálně admina aby tuto mimomísovou diskuzi odstranil , děkuji.zip it!

hicks
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 09:20

vevis napsal:
Hicksi islam byl mirumilovne nabozenstvi a zradikalizoval se kvuli krizakum.Takze kdyz mluvis o dejinach tak za dnesni stav vlastne mohou i krestani.Nemyslim si,ze by v dejinach muslimove napachali vetsi zverstva nez krestani.A myslim,ze dodneska jsou zeme,kde je krestanstvi dost radikalni.Nekdy se staci podivat na Polsko.A moje zkusenost je,ze pravda byva uprostred.A zrovna tvoje nazory k reseni problemu neprispejou.Mel by jsi na sve 800gs vyrazit nekam na vychod a sam se presvedsit jaci tam lide jsou.Radikalove jsou na vsech stranach.A zabijet muzou treba i na fotbale.

vevisi pls ted to je fakt neznalost Sad

Prvni krizacke vypravy byly reakci na vyvrazdeni a invazi islamu smerem k nam... az do krizackych vyprav JSME SE VICEMENE JEN BRANILI.

Mohamed osobne lhal, vrazdil, znasilnoval, objednaval vrazdy, schvaloval znasilneni.

Rika ti neco Rayhanna bin Amt? Jejiho manzela zavrazdil, ji zotrocil a znasilnil. Udajny "prorok" (chachaa Smile) osobne.

Islam nebyl V ZADNEM PRIPADE mirumilovny, at uz smerem k zidovskym kmenum, nebo k zooastriancum nebo krestanum.

Ateisty a polyteisty ani nepocitam... fakt... zjisti si, co delali v indii atd.

Mezi krestanstvim a islamem zas tolik paralel neni, prvni problem je ten, ze Bible je soubor knih INSPIROVANY bohem... Koran je ZJEVENY bohem.

Chapes ten rozdil uz? Krestanstvi (at uz ho mam rad, nebo nemam) ma mnohem lepsi potencial pro vyvoj... islam se pro DOSLOVNE nasledovani Koranu 1400 let vicemene nehnul a dokud bude Koran povazovany za to co ho povazuje mainsteam ted (tj. do pismene slovo bozi), nikam se nehneme.

Islam byl krvavy od prvopocatku a to je fakt, ktery si muzes overit sam. BOhuzel, tohle nasili bylo v masivni mire NABOZENSKY motivovane.

Do albanie se rad podivam, vam ale doporucuju si fakt neco precist... a nejlip z islamskych zdroju.
17 cm

low
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 10:08

Registrace: 11.01.08
ja si myslim, ze nez neco dlouhosahle studovat (cimz nerikam, ze je to na skodu), je daleko lepsi se sebrat a jet se podivat do islamistickych zemi. aby jsi pak nebyl za malomestaka s hoodne malym rozhledem tak, jak jsi to predvedl zde.
apropo to mne pripomina to je jako delat si nazor o CR a jejich obyvatelich ze sledovani TV nova.

albanie neni az zase tak muslimska zeme

PS: pro ostatni - vsak vas nidko nenuti to cist, natoz reagovat. jen si myslim, ze by to mohlo byt spise v sekci cizina.

Juan
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 10:40

Registrace: 16.03.08
Milý Hicksi, asi jsi hodně sečtělý a plný informací. Ale zrovna zde je spousta lidí, kteří se opírají o vlastní zkušenosti. To co tu provádíš sem nepatří. Chodil jsem zde rád, protože tu přizpívají lidé plní OSOBNÍCH zkušeností. Ikdyž jsem na motorce začal jezdit dříve, než jsi se narodil, považuji se dnes za začátečníka a sem chodím pro rady a zážitky z cest, kam si na motorce zatím netroufám. Teď už zde chodím méně, protože............................real sad
www.lc8adv.cz

hicks
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 10:56

low napsal:
ja si myslim, ze nez neco dlouhosahle studovat (cimz nerikam, ze je to na skodu), je daleko lepsi se sebrat a jet se podivat do islamistickych zemi. aby jsi pak nebyl za malomestaka s hoodne malym rozhledem tak, jak jsi to predvedl zde.
apropo to mne pripomina to je jako delat si nazor o CR a jejich obyvatelich ze sledovani TV nova.

albanie neni az zase tak muslimska zeme

PS: pro ostatni - vsak vas nidko nenuti to cist, natoz reagovat. jen si myslim, ze by to mohlo byt spise v sekci cizina.

Tak jsem smaznul odpoved... zatim jsem neslysel konkretni vyvraceni jedineho argumentu, co jsem sem napsal...

Je fajn, ze nekam podivat... ale jestli si myslis, ze za 14 dni na GSu vstrebas a pochopis mentalitu mistnich, zvlast kdyz neumis jazyk a/nebo pismo a principy fungovani... tak si to mysli Smile
Upravil hicks dne 03.09.2008 11:04
17 cm

JaraGS
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 11:20

Registrace: 17.02.08
to je zase něco tady Sad ..řídím se pravidlem ,, když nevíš co říct, neříkej to tady,, projel jsem už včera všechny videa a je smutné co se tam děje..i to, že to nemá konce..sám jsem měl možnost pozorovat od 94 - 96 co se tam děje a jako zvířata se tam chovají všichni..viděl jsem jakých zvěrstev jsou schopni Chorvati i Srbové..ted se konflikt řeší na jiném území, ale je to pořád to stejné..to že válkou trpí civilisti, děti atp je hnus a to v každé válce.. pokud je v tom náboženství je to o to horší..
nevidím důvod proč by zde neměli být i takové témata..kdo nebude chtít..číst je nebude..to že máme slabost pro podobné motorky neznamená, že musíme mít stejné názory.
rozhodně bych se nepouštěl v tomto tématu do žádných větších akcí..nikdo tady nemá nestranný objektivní pohled na to co se tam děje..bud o tom nevím nic a nebo zprostředkovaně a pak už může být pravda někde jinde..
takže neřešte co nevyřešíte..a čtěte co číst chcete a k čemu máte co napsat a je klid Wink ..

neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl

Pivos
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 11:45

Registrace: 17.08.07
že vás to baví, hádat se na stránkách BMW GS o takových věcech....
5.10.1842
www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven

desperado
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 13:30

Registrace: 18.10.07
Dívky v Pákistánu pohřbili zaživa, chtěly si samy vybrat manžele
http://www.novink...nzele.html
CO DODAT ...

low
Uloupené Kosovo
Přidané 03.09.2008 13:52

Registrace: 11.01.08
nepochopis, ale muzes se ji trosicku priblizit!!! a ne jen odsuzovat z toho co si prectes. ta tak

hicks
Uloupené Kosovo
Přidané 04.09.2008 03:43

desperado napsal:
Dívky v Pákistánu pohřbili zaživa, chtěly si samy vybrat manžele
http://www.novink...nzele.html
CO DODAT ...

treba nekteri mistni apologeti islamu pochopi, ze zamlcovani vaznych a nebezpecnych prvku nejen v koranu nahrava radikalum a odskacou to v prvni rade ti, koho maji islamisti nejbliz po ruce -- zensky, zbytky jinovercu co jeste nestihli povrazdit nebo vystvat, a vsichni co jim neprijdou dostatecne zbozni.

Na to, ze se jenom nasim uzemim v minulem stoleti prohnaly jak uragan rovnou dve zhoubne ideologie bych ty knizky fakt nepodcenoval, protoze oni je fakt ctou Wink
17 cm

fifa
Uloupené Kosovo
Přidané 04.09.2008 20:15

Registrace: 10.07.08
hicks....... že tě to tak trápí ,*pissed* dej už pokoj
když ho miluješ není co řešit

ChipGS
Uloupené Kosovo
Přidané 10.09.2008 12:37

Registrace: 15.10.07
fifa napsal:
snad něco o tom vím byl sem dokonce kosovskému albanci za svědka na jeho svadbě je to muslim vepřový nežere a jinny veci , a ten my vyprávěl co se tam u nich dělo sám utíkal v roce 2000 do rakouska. zajimaví je to že každá strana ma svojí pravdu podle toho co sem ted vydel na tomhle videu byli utlačováni srbove jeví se to jako pravdivě a ted čemu věřit když ten albánec my na vlastni uši vyprávěl uplnej opak::::?????? helplesshelpless

Bavil jsem se s kosovskym albancem na trajektu, rikal mi, ze jsou radi za to uzemi, ale s masakry, co tam nato a amici predvedli a nejaka jejich albanska organizace moc ne, protoze i on prisel o bratrance, ktery se choval lidsky k srbum, mel kamarady a bavil se s nimi, jemu to hrozilo taky, tak se musel od srbu distancovat.
A Mluvil neco o megazakladne, tak ted z toho filmu uz vim o co jde... za chvili budeme mit taky radaaarek... a za chvili budeme pod vlivem nekoho, koho ani nemuzeme urcit kdo je, jako pred par lety jsme byli pod vlivem SSSR, ale tam jsme aspon vedeli odkud presne vitr vane.

Zkratka jsem presvedceny o tom, ze Albanci uzemi chteli a potrebovali, protoze v takovych horach jake maji oni to bylo asi nic moc... a jsem presvedcen o nejake dalsi vyssi moci, ktera podobne valky a rozbroje nepokoje atd, jen pro sebe a pro rozsirovani se na dalsi uzemi vyuziva
Upravil ChipGS dne 10.09.2008 12:53
BMW R 1200 GS

Slavek
Uloupené Kosovo
Přidané 11.09.2008 06:22

Registrace: 14.04.08
kdo tam nebyl, nemluvil s lidma, nevnimal osudy a to cim ty lidi zijou a zili nepochopi ...

... bohuzel ...

slavekm.spaces.live.com
Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 134
Členové on-line: 1
Peacemaker

Registrováno: 8,767
Nejnovější člen: atomi

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.42 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI