mara napsal:
Jenom pro úplnost 1150GSA má jestli se nepletu propojovací 6 mm a přívodní a vracečku 8 mm.
Já tu rohovou propojovací spojku kupoval v Renocaru.
Nádrž jsem ještě neměl dole, ale spojka co je na pravé straně nádrže vidět sákne. Chci si je tedy všechny objednat a pro jistotu se raději zeptám. Chápu správně, že tam jsou 3 rychlospojky? 2 x 8mm a jedna 6mm? (1150 GSA)
mara napsal:
Jenom pro úplnost 1150GSA má jestli se nepletu propojovací 6 mm a přívodní a vracečku 8 mm.
Nádrž jsem ještě neměl dole, ale spojka co je na pravé straně nádrže vidět sákne. Chci si je tedy všechny objednat a pro jistotu se raději zeptám. Chápu správně, že tam jsou 3 rychlospojky? 2 x 8mm a jedna 6mm? (1150 GSA)
Jj sakne to z duvodu ze je okrouzek strzeny. Doporucuju pri kazde demontazi a montazi maznout vazelinou jde to pak asi 1000x lip sponit a za cas pak zase rozdelat. Okrouzek se necha koupit jako dil
... servis a diagnostika BMW Motorrad
mara napsal:
O - kroužky jsem kupoval minulý týden v BMW, stojí jeden 60,-Kč. Jak píše Servisák, - namazat před spojením.
Většinou se udrolí část O- kroužku, lze opticky posoudit stav, vozím též sebou jako náhradu. Pokud není, tak stačí na cesty 8mm trubička a dvě stahovací pásky jako sichr.
Ivoš.
Potok napsal:
Trochu nechápu, co se na tom krom těsnícího O kroužku může vykurvit?
Mně se stalo u jedné motorky, že ten plast při rozpojování v tom zápichu na zajištění praskl. Je pravda, že kdybych měl trpělivost a byl opatrnější při rozpojování, tak by to asi neprasklo.
Ivoš.
vše nej do nového roku a NEMÁTE NĚKDO NA PRODEJ KOVOVOU RYCHLOSPOJKU I VÍC KS ??? Díky moc
doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...
Přátelé, jsem lama a podařilo se mi zlomit tu rohovou 6mm rychlospojku, která propojuje "nádrže". Než objednám celou opravnou sadu od Famozy, tak se chci zeptat, jestli nevíte, kde koupit samostatně tuhle rychlospojku, která uzavírá z obou stran?
Buď jsem blbě hledal, nebo nevim... Nebo neválí se doma někomu ta origo? Trubičku tam rvát nechci
Díky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přátelé, jsem lama a podařilo se mi zlomit tu rohovou 6mm rychlospojku, která propojuje "nádrže". Než objednám celou opravnou sadu od Famozy, tak se chci zeptat, jestli nevíte, kde koupit samostatně tuhle rychlospojku, která uzavírá z obou stran?
Buď jsem blbě hledal, nebo nevim... Nebo neválí se doma někomu ta origo? Trubičku tam rvát nechci
Díky
Mařo, děkuju. Už jsem to psal i Pertlovi. Nechce si mi kupovat zatím, celou opravnou sadu na propojení půlek nádrží. Praskal mi jen ta propojovací rychlospojka... (viz. obrázek)
Časem budu muset stejně od Famozy objednat ty mosazný...
Kubrt přiložený následující obrázek:
[22.5Kb]
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jo vím, 6 mm, propoj půlek nádrže, rohová.
Pertla nemá 30 l nádrž...
Dej mi do PM kontakt, na zaslání, já ji půjdu najít.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Ahoj kluci, při chystani moto na dovolenou jsem zjistil že mám prasklou rychlospojku :-( prosím nemáte někdo na prodej nebo dáte prosím tip na spojku pro hadici 8mm ? :-(
Upravil DavidTR dne 14.07.2018 17:45
BMW R1150 GS Adventure 2002
DavidTR napsal:
Ahoj kluci, při chystani moto na dovolenou jsem zjistil že mám prasklou rychlospojku :-( prosím nemáte někdo na prodej nebo dáte prosím tip na spojku pro hadici 8mm ? :-(
Ahoj sháním označení materiálu O kroužku na rychlospojku na benzín, nejedná se o BMW rychlospojku ale o jiné moto má zelenou barvu, dík za info Václav.
Kratkej napsal:
Ahoj sháním označení materiálu O kroužku na rychlospojku na benzín, nejedná se o BMW rychlospojku ale o jiné moto má zelenou barvu, dík za info Václav.
Vesměs to bývá Viton
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...