Ještě jedna oprava, Pardon ale už nemůžu vůbec.
zaměstnancum se nechce dělat ani za 30.000,- měsíčně tak v sobotu jsem už v práci byl a jdu tam i v neděli........ takže Crosroad padá.
Snad za týden.
Robert přiložený následující obrázek:
[189.48Kb]
Upravil Robert dne 06.09.2008 18:48
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Robert napsal:
Tak jsem nakoupil a musím pochválit a poděkovat . V katalogu TOURATECH jsem našel užitečnou drobnost, bederní pás ( v katalogu píšou .... LUMBO-X Enduro lumbar belt ...) od firmy ORTEMA která ve svém oboru patří ke špičce. Jedná se o pás zpevňující záda a posouvající / rozkládající jejich ohýbání do delšího úseku a vyších partií = lokální ohyb je mírnější a tlumen pružným pásem. Po jeho koupení ( současná cena v katalogu je 1456,-) jsem neodolal, vzal enduro ( KTM 690 Hard Enduro ) a hned ho šel ozkoušet do lesa. Cesty byly v pohodě tak jsem prubnul stezky pro houbaře a taky pohoda. Pás vás nikterak neomezuje v pohybech které potřebujete dělat, a jediná věc se kterou musíte počítat je že i když dýchá tak se pod ním trochu potíte, ale to je u kravení na motorce normální. Vložky v jeho zadní části umožňují ohyb dopředu ale ohyb do zadu ( zalomení zad ) omezují.
Nemusíte mít obavu že se vám nevejde pod oblečení. Mám bundu BMW Rallye 2 PRO....pod ní tu největší želvu taky od BMW a pod to jsem dal tu ORTEMU. Jsem cvalík a přesto v pohodě. Síla pásu je 1,5 až 3 mm. POZOR není to místo želvy ale pouze jako další doplněk.
Takže pokud vás bolí záda tak za 1456 Kč nemohu jinak než doporučit, a dlouhou cestu jako Rumonsko ap. si bez něj asi nedovedu představit....
Ještě by mohli vykoumat něco na prdel ( někdo radil vložku do ciklo kalhot ).
... a kdyz me spis na delsi ceste boli zada vyse nez v bedrech, ale boli me spis "hrb" na to nejaky pomocnik neni ?
(ch)stepan
TomasTT napsal:
Bacha na tu oblast, je to tam sice super ale někteří osadníci kovbojského naturelu neváhají použít střelné zbraně. Měli jsme tam před časem několik nepříjemností. Na můj vkus je tam moc lidí, moc chat a moc turistů...
Nejlepčí je zahájit na Štěchovičáku cca 500 m pod benzínkou, tam vjedeš vpravo do lesa rovně cca 1 km pak se stočíš do leva a jedeš směr na Malou Lečici, tam si dáš 4 brodiky od 0,3 do 0,5 m ( jezděj tam i auta tak ti nikdo hubovat nebude, a pokračuješ Babsku roklí nahoru obět do kopců. Pokud jedeš takle tak chatku mimo Lečice nepotkáš a je to v poho. Babská rokle fakt stojí za to, je dlouhá cca 1 km, pořád do kopce a vystřídaj se na ní snad všechny druhy povrchů. Neni extra těžká, ale než jsem začal obouvat požádné gumy tak mě cca 3x pokořila. Pořád mi to nedalo tak jsem se tam vracel, až jsem jí zdolal a teď je to super zážitek cca 20 km za Prahou.
Tadle fotka je z tý Babský rokle - úsek slyzké kamení. A dá se projet najednou nebo tam jsou takové plácky na cca 4 odpočinky nebo otočku a návrat do nudné reality.
Kurňa jak to vidím jak to leží.....není ti ho líto???
TomasTT napsal:
Bacha na tu oblast, je to tam sice super ale někteří osadníci kovbojského naturelu neváhají použít střelné zbraně. Měli jsme tam před časem několik nepříjemností. Na můj vkus je tam moc lidí, moc chat a moc turistů...
Nejlepčí je zahájit na Štěchovičáku cca 500 m pod benzínkou, tam vjedeš vpravo do lesa rovně cca 1 km pak se stočíš do leva a jedeš směr na Malou Lečici, tam si dáš 4 brodiky od 0,3 do 0,5 m ( jezděj tam i auta tak ti nikdo hubovat nebude, a pokračuješ Babsku roklí nahoru obět do kopců. Pokud jedeš takle tak chatku mimo Lečice nepotkáš a je to v poho. Babská rokle fakt stojí za to, je dlouhá cca 1 km, pořád do kopce a vystřídaj se na ní snad všechny druhy povrchů. Neni extra těžká, ale než jsem začal obouvat požádné gumy tak mě cca 3x pokořila. Pořád mi to nedalo tak jsem se tam vracel, až jsem jí zdolal a teď je to super zážitek cca 20 km za Prahou.
Tadle fotka je z tý Babský rokle - úsek slyzké kamení. A dá se projet najednou nebo tam jsou takové plácky na cca 4 odpočinky nebo otočku a návrat do nudné reality.
Kurňa jak to vidím jak to leží.....není ti ho líto???
Bacha na to, diskuze je 6 let stará a uživatel Robert už sem nepíše
jardajerman@seznam.cz
Máte Tome na prodejně k vyzkoušení tohle? http://shop.toura...rettyPhoto
Nejlépe v M-ku? Nebo prostě v menší velikosti než pro 100kg pořízky? :-)
KTM 1190 Adventure R
Hodně se mi to líbí. Mám Acerbis Koerta a pod bundu to prostě jde nacpat opravdu obtížně, tohle by mohlo být řešení... Jen se trochu obávám neprodyšnosti toho zádového protektoru z jednoho kusu bez odvětrání. Ještě se mi líbí podobný chránič od Leatt Brace, z té 3D pěny, je to dost podobné tomuhle Ortliebu...
KTM 1190 Adventure R