Milošova nabídka je pro Tebe myslím ideální....
Jinak jsem na Adventure našel ješte tady http://obchod.mot...th=1_9_527
...ale to bys to měl 2x dražší než od Miloše...a kdo ví, jak to v reálu vypadá.
To Miloš: Dej mi na sebe prosím tela a určitě se dohodneme Ty od Maa jsou taky za rozumnej peníz. Právě, že jsem je nikde na Adventůru nenašel. Jo a když už jsem u toho nevíte někdo číslo tý černý barvy? Koukal jsem na ten odkaz co tady byl na barvy, ale nejsem z toho značení moc moudrej (ale třeba si stim lakýra poradí). Díky
MALI napsal:
To Miloš: Dej mi na sebe prosím tela a určitě se dohodneme Ty od Maa jsou taky za rozumnej peníz. Právě, že jsem je nikde na Adventůru nenašel. Jo a když už jsem u toho nevíte někdo číslo tý černý barvy? Koukal jsem na ten odkaz co tady byl na barvy, ale nejsem z toho značení moc moudrej (ale třeba si stim lakýra poradí). Díky
Tak jsem nechal přelakovat nádrž na mé 1150GS a bohužel jsem přišel i o loga BMW. Nemohl by mi prosím někdo změřit jaký mají tyto loga průměr. Na netu jsem našel více velikostí, tak teď nevím co tam dát. Podle mého odhadu se tam vejde něco kolem 8cm. Díky
pro ty co nechteji davat nova loga mam dobrou radu, nechte je tam a zalepte je lakoval jsem uz asi 3 nadrze a ani jednou jsem je nesundaval, neni to potreba, je za nimi mezera, takze pod ne barva zaleze a ze je pod logem jina barva to stejne nikdo nevidi
Hrál jsem si včera v Corelu a chystám se nechat si vyřezat tohle logo. Jen ještě nevím jakou barevnou variantu zvolím. Kdyby někdo chtěl přikládám soubor z corelu x4.
Kubicek přiložený následující obrázek:
[79.77Kb]
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
soubor do corelu
Kubicek přiložený následující soubor: 2012/u/samolepky.zip
Upravil Kubicek dne 10.05.2012 06:49
Jerry GS napsal:
Ahoj, pokud by to šlo, bral bych tu první variantu. Až budeš mít cenu a podrobnosti tak dej, prosím, vědět.
Nemám v plánu nic dělat, momentálně na to nemám čas ani prostředky. Vem si ten obrázek v corelu zajdi do reklamky a oni ti to vyřežou jak budeš chtít. Dal jsem to sem jen k dispozici, když už jsem se s tim patlal tak ať to někdo využije.
Upravil Kubicek dne 10.05.2012 08:32