tak sem to nasel, konecne cina zacala produkovat predni skla http://www.ebay.c...mp;vxp=mtr je sice slozitejsi to vymenit a ta cena je teda nic moc , tza tu cenu sezenu cely svetlo, sice nema homo znacky , ale i tak Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
praskin huh
zatím volný,sklo top stav,u hlavního světla malinko ožahlý od žárovky ale je komplet se žárovkama rámečkem,funkční,přendáš a jedeš.jeden zájemce je ale zatím se nerozhoupal.
Takže aktuálne info.
Predné svetlo je nerozoberatelne!
Sklo je komplexné jeden kus Z veľmi tvrdého a husteho materiálu, je oblúkovito brutálne kvalitné zalisovane do rámu asi tepelným. Procesom.
Nie je možné vybrať sklo z.rámu, mne sa to.nepodarilo na starom svetle áno.kladivom, je to husté a hmotovo vlisovane. Do plastu.
Ten vrchný plast ide dole ľahko cez skrutky, ale to nemá žiadny zmysel ani význam.
Zháňal som predné svetlo všade, nikde nebolo nič, bazár, weby, eBay nič.
Nové svetlo v asi 5 firmách nové cca 350 eur.
Takže záver.
Mám od Praskina jeho svetlo.
Telefón zdvihol ihneď, komunikácia bez.problému,. Svetlo poslal po kamošovi do Brna, zabalené brutálne kvalitné do milión ochranných igelitové, ledva sme to vybavili.
Cena bola vynikajúca.
Záver: praskin, ďakujem!
Ps. Praskina som v živote nevidel ani s ním nič neriešil.
praskin huh
zatím volný,sklo top stav,u hlavního světla malinko ožahlý od žárovky ale je komplet se žárovkama rámečkem,funkční,přendáš a jedeš.jeden zájemce je ale zatím se nerozhoupal.
Takže aktuálne info.
Predné svetlo je nerozoberatelne!
jj.. ja vam to rikal.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2