ja myslim ze jeste min. 20let jezdit budou :-) co treba TA600 ? ten se prestal delat jeste driv a koupis na to posledni sroubek
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
lidi proberte se nahrada afriky neni a uz nikdy nebude ! :-/ vsechny motorky co by si na to hrali by dneska byli moc tezky a nevykonny a nikdo by je nechtel , aby obstali musi byt lehky a co nejvic kobylek a pak se to bude logicky vic srat - spolehlivy muly uz dneska nikdo nechce kazdej chce jen "hrebce" a podle toho se o ne musi i starat - nebo by snad nekdo jasal az by se objevila nova 750ka s 39kw s 210kilo ?:-) a je fuk zeby mela strikacku a moderni podvozek
milanek napsal:
lidi proberte se nahrada afriky neni a uz nikdy nebude ! :-/ vsechny motorky co by si na to hrali by dneska byli moc tezky a nevykonny a nikdo by je nechtel , aby obstali musi byt lehky a co nejvic kobylek a pak se to bude logicky vic srat - spolehlivy muly uz dneska nikdo nechce kazdej chce jen "hrebce" a podle toho se o ne musi i starat - nebo by snad nekdo jasal az by se objevila nova 750ka s 39kw s 210kilo ?:-) a je fuk zeby mela strikacku a moderni podvozek
Zvuj popis by skoro odpovídal XTZ660Tenére, je těžká, má slabej nemoderní podvozek, nevýkonná je... jen je to jednobuch
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Nj vsak XTZ660 taky neni zadny terno :-) a ze by to byl kus poctivyho zeleza ? - od sedla dozadu to je jeden obri a jest epekne hnusnej plast :-)
asi je to v každém zřízení jiné...
Na kompletní sortiment Škoda originálních dílů a Škoda originálního příslušenství poskytuje Škoda Auto dvouletou záruku. Při zásobování trhu však společnost nesplňuje jen legislativní povinnost výrobce automobilů, která v ČR určuje dodávat náhradní díly pět let po ukončení sériové výroby: díly potřebné pro provoz automobilů Škoda mohou zájemci objednávat až 15 let a díly výbavy vozidla až 10 let po ukončení sériové výroby. n
2015 bude nova AT . Obsah 800 výkon 89koniku.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis