Zuby musí mít mezi sebou vůli a to je ona. Ta to zapříčinuje. Jezdi - neřeš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já bych řekl že u mě se žádný reakce nekonají natoš rány.Jediná reakce je když brutálně podřadím tak se to jakogdyby zhoupne ale žádný rány.No fákt nekecám...
Hele Bohušu a máš vůbec BMW když ti to žádný rány nevyluzuje?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Aš se zas potkáme tak si fšimni jak mám velkí boty,to se to pak brutálně podřazuje. Ted povalim na noční tak budu schválně poslouchat kardana co vyluzuje za pazvuky,pravá klapka mi už nemlátí díky Ivanovi sem tam naimplantoval pružinku.
Lepší než prožinka by bylo vyměnit těsnící gumičku. Ta to taky řeší. A stim kardanem jsou tři možnosti: 1.) Máš tam řetěz a ještě jsi to nerozpoznal
2.)Někdo tě natách při koupy motorky a neprodal ti BMW, ale něco jinýho
3.) Je rozbitej
Upravil Cycli dne 21.06.2007 08:38
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
To by neslyšel klapku přece. Nebo ji fakt neslyšel, ale už ho bouchala do kolena, jak byla volná.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
tak jsem se na ně trochu zaměřil a řekl bych že lezou z kardanu. nejde mi ale do hlavy jak se projevují: z 0 zařadim, rozjíždim se pohnu se asi o 20 cm a teprve pak to lupne. takže vůle mezi zubama to být nemůže. nebo může?
večer se pokusim sem přidat audio stopu.
nowis napsal:
tak jsem se na ně trochu zaměřil a řekl bych že lezou z kardanu. nejde mi ale do hlavy jak se projevují: z 0 zařadim, rozjíždim se pohnu se asi o 20 cm a teprve pak to lupne. takže vůle mezi zubama to být nemůže. nebo může?
večer se pokusim sem přidat audio stopu.
Tak to bud rad, ze lupe. To se pri rozjezdu aktivuje ABS!
Jj dulezity bylo napsat, ze se trochu rozjedes a pak lup - to dela asi ABS. Jednoduchy test - vyrad si ABS a udela to zase, nebo uz ne?
Jinak dotaz ohledne toho plynu - jde mi dost tezko a dost to degraduje jizdu hlavne pri castejsim razeni (malinky rozbity cesticky, co mam tak rad). Je nejaky lek jak ho udelat zase lehcetocivym?
Peacemaker napsal:
Jj dulezity bylo napsat, ze se trochu rozjedes a pak lup - to dela asi ABS. Jednoduchy test - vyrad si ABS a udela to zase, nebo uz ne?
Jednodušší je nastartovat, nechat ABS zapatý a odstrčit se nohama nebo to pustit pod kopec na neutrál a když to udělá, tak to je čerpadlo ABS. Zvuk to je jako když se něco otočí a upadne.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
ja by som sa chcel spytat /pisal som uz aj do cyrilmoto ale ziadna odpoved/
pri startovani na studeny motor
- klasicky to zaklepe kym nenatlaci olej
- 7 az 10 sekund ide normalne potichu pekne
- po tejto dobe zacne trosicka klepat cosi a z ohrievajucim sa motorom to zasa zmizne tak do 1 minuty
-nastavene podtlaky, ventily, axialna vola ventilov, novy olej 20w50 mineral, olej. filter, novy KN filter, motorka ma 41tkm a zdaju sa podla vsetkeho poctive
premyslal som ze by to mohol byt nejaky sponovak alebo rozvodova retaz ale to by potom robilo stale nie?
raptor:Tenhle problém jsem řešil taky a vyřešil jsem jej výměnou napínáku rozvodového řetězu.Nějaký konstrukční problém tam zřejmě byl ,protože ten co přišel vypadal kapánek jinak.Měnil jsem ten na levém válci,pravý zatím celkem v pohodě,ale občas už si taky klepne.Zatím to neřeším a jezdím.Levý jsem řešit musel,protože se začínal zasekávat.Po vymontování byl jako by přidřený.Cena opravy byla něco kolem tisícovky (pokud se nepletu)
Výrazně méně se ten pazvuk objevoval,pokud jsem jezdil na olej Castrol 20W50 minerál.Teď tam je olej TEXACO a zdá se mi že se pravý napínák projevuje častěji a hlasitěji,ale jak jsem psal výše -zatím neřeším.
Raptor:Taky.Problém nastane když se Ti začne zasekávat.Stávalo se to při brzdění motorem.Když jsem potom přidal plyn,napínák zůstal viset a z motoru se ozvaly kovové zvuky,jako když se po nastartování tlakujou napínáky.Pokud Ti to jen poklepává,zkusil bych dát jiný olej.Viděl jsem na Youtube nějaké video s BMW a klepalo mu to tam taky,takže pokud nevázne nechal bych to zatím tak.
no dnes som ju vytiahol po dlhsej pauze .. rano klasicky scenar
a vecer ked som siel s prace tak som ju nechal zohriat na dve policky ako obvykle, pohol som sa.. a medzi dedinami som ju na 5 vytocil tak do 7 tisic otacok na chvilocku
a ked som bol uz doma v meste tak stojim si na krizovatk a pocuvam ako z lavej strany pocujem tie zvuky uz aj pri teplom motori
zajtra doobeda idem za mojim dvornym mechanikom francuzom, nech mi to pozrie.. dufam ze to bude len ten sponovak v horsom pripade rozvodova retaz ale mam pocit ze aj tak bude treba rozobrat pol motorky
olej tam mam 20w50 mineral valvoline... je v tej motorke asi 1200km tak neviem ci by vymena oleja pomohla a ak ano tak za aky?