Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 5:   1    2    3    4    5  

Černá listina inzerce
Mr GS
Přidané 11.03.2014 09:47

Moderátor
Registrace: 18.12.08
stepan napsal:
Alda napsal:
No jak myslis.
Muj nazor je ten, ze ta pravdepodobnost je vazne miziva. A pokud se to teda jednou za par let stane, bude to asi omluvitelny a nikdo nedostane na zadek.

Jsem nekde, jedu nekam, u toho koukam do mobilu a ctu si forum, nahodou narazim na inzerat a zrovna tohle shanim a jeste k tomu jsem vlastne pred barakem inzerenta.. nevim no Grin

Dobře, tak jak chceš. Řeknu to tedy jinak, pokud by někdo něco prodával a já to moc chtěl a měl na to peníze, nebylo to daleko, tak volám bez ohledu na to, co si lidi píšou do fóra.
Je to takto lepší? Smile

tak seš přesně ten typ,o kterém tady píšem...za korunu prodá bráchu clap
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Alda
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:49

Registrace: 20.10.07
stepan napsal:
Alda napsal:
No jak myslis.
Muj nazor je ten, ze ta pravdepodobnost je vazne miziva. A pokud se to teda jednou za par let stane, bude to asi omluvitelny a nikdo nedostane na zadek.

Jsem nekde, jedu nekam, u toho koukam do mobilu a ctu si forum, nahodou narazim na inzerat a zrovna tohle shanim a jeste k tomu jsem vlastne pred barakem inzerenta.. nevim no Grin

Dobře, tak jak chceš. Řeknu to tedy jinak, pokud by někdo něco prodával a já to moc chtěl a měl na to peníze, nebylo to daleko, tak volám bez ohledu na to, co si lidi píšou do fóra.
Je to takto lepší? Smile

Tak odpovim "Beru, volam".
A je prukazne jasny, ze jsem prvni.
Pokud mam dotazy, nejdriv volam a pak napisu "Beru.".
Jestli behem volani napise "Beru." nekdo jinej, tak uz si fakt nevim rady Grin

chstepan
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:50

Registrace: 25.03.12
asi je to kacířská myšlenka, ale myslím, že je to na prodávajícím komu a kdy to prodá, jestli to zarezervuje nebo dá prvnímu kdo složí prachy ... nebo snad né ?
(ch)stepan

LukyGs
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:52

Registrace: 25.08.11
chstepan napsal:
asi je to kacířská myšlenka, ale myslím, že je to na prodávajícím komu a kdy to prodá, jestli to zarezervuje nebo dá prvnímu kdo složí prachy ... nebo snad né ?

To by jsi mohl stejně ale taky napsat, že je na kupujícím zda to nakonec koupí....nebo zruší rezervaci Smile
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
stepan
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:53

Registrace: 05.06.07
Mr GS napsal:
stepan napsal:
Alda napsal:
No jak myslis.

Je to takto lepší? Smile

tak seš přesně ten typ,o kterém tady píšem...za korunu prodá bráchu clap

Brácha je asi trochu něco jiného, než nějaká obyčejná věc, ne ? Frown

Prodávejte si věci, jak chcete, já vám rozhodně neubírám váš názor na to, jak by se vám to líbilo, ale já mám zase svůj vlastní názor.
Pokud si do inzerátu napíšete, ať nikdo nevolá, tak to budu respektovat, ale jinak volám.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
chstepan
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:54

LukyGs napsal:
chstepan napsal:

To by jsi mohl stejně ale taky napsat, že je na kupujícím zda to nakonec koupí....nebo zruší rezervaci Smile

každej máme " svobodu" rozhodování a svými činy pak o sobě něco sdělujeme společnosti ... takže jo, i kupující se může rozhodnout Wink
(ch)stepan

LukyGs
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:55

Registrace: 25.08.11
chstepan napsal:
LukyGs napsal:
chstepan napsal:

každej máme " svobodu" rozhodování a svými činy pak o sobě něco sdělujeme společnosti ... takže jo, i kupující se může rozhodnout Wink

A s tímto postojem, se nevyřeší nic a vlákno je tui jen na ulevení Smile
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
stepan
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:58

Registrace: 05.06.07
Alda napsal:

Tak odpovim "Beru, volam".
A je prukazne jasny, ze jsem prvni.
Pokud mam dotazy, nejdriv volam a pak napisu "Beru.".
Jestli behem volani napise "Beru." nekdo jinej, tak uz si fakt nevim rady Grin

Moc to komplikuješ, aneb proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
A když napíšu jako desátej, "beru, volám", tak jsem taky z obliga?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
Alda
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:58

Registrace: 20.10.07
Stepan: kdykoliv jsem tu neco prodaval, vzdycky to slo pres telefon. Nikdy jinak. Takze chapu. Ja zase nenavidim telefonovani, tak posilam PMky a zatim jsem nedoplatil na to, ze me predbehl nekdo na telefonu.
Ale kdyby to bylo pro dobro vetsiny, odhlasovali bychom si ze mame radi jasno a poradek, pak bych to taky respektoval a byl bych rad, kdyby i ostatni. Na tipcarsu stoji kazdy respektovani skoro 600Kc.

chstepan
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 09:59

LukyGs napsal:
chstepan napsal:
LukyGs napsal:
chstepan napsal:

přesně tak ..Wink
.. dobré chování a férovost se nedá nařídit ani vynutit

ale tohle vlákno by asi mělo být o něčem jiném ... čistě jen jako nástěnka špatných zkušeností z obchodování na tomto fóru - jestli jsem to dobře pochopil ..
Upravil chstepan dne 11.03.2014 10:02
(ch)stepan

Labus01
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:18

Registrace: 28.04.12
ale pro to aby sme sem mohli psat uzivatele by to chtelo nejaky pravida... Proto se tu ty pravidla resi...
Ja jsem pro, aby prednost meli ti, co do vlakna napisou beru dle poradi.
Je to jako ve fronte v obchodu. Taky si tam stoupnete a cekate az na vas prijde rada a nevolate z konce fronty na prodavacku, ze mate 2 rohliky, v regale nechate 3kc a jdete..
www.spotreby.cz/sigs/ico_2_43826.gif

TomR1
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:21

Registrace: 08.09.09
Přesně jak píše Štěpán, prostě bych zde jen uveřejňoval členy se kterými byl nějaký problém během obchodu....ať si pak každý rozhodne jestli udělá třeba rezervaci členovy, který zde bude v seznamu...o ničem jiném by to nebylo.

Tom
Tom

chstepan
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:24

Labus01 napsal:
ale pro to aby sme sem mohli psat uzivatele by to chtelo nejaky pravida... Proto se tu ty pravidla resi...
Je to jako ve fronte v obchodu. Taky si tam stoupnete a cekate az na vas prijde rada a nevolate z konce fronty na prodavacku, ze mate 2 rohliky, v regale nechate 3kc a jdete..

... prodávám svoji věc, tak si přeci já určím za jakých podmínek a komu ...
(ch)stepan

Dave81
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:25

Registrace: 12.12.12
Labus01 napsal:

a co když prodávající nechce(nemůže) vůbec fórum denně sledovat (třeba má 12 hod.denně v ruce volant) a preferuje komunikaci přes telefon? Podle mě by si to každej, kdo něco prodává měl udělat po svým. Kdo to chce sledovat přes vlákno, může klidně volajícímu odpovědět na otázky a říct mu ať se postaví do fronty....
Upravil Dave81 dne 11.03.2014 10:25

Labus01
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:35

tak jako inzerent napisu: jsem vytizen, volejte.
Kupujici (ktery sedi u pc a cte si inzerat) do inzeratu napise: beru, volam.

Pro obe strany je to 10 sec navic. A ostatni hned vidi, jestli uz budou 5ty v rade nebo prvni...

Dave81
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:39

Labus01 napsal:
tak jako inzerent napisu: jsem vytizen, volejte.
Kupujici (ktery sedi u pc a cte si inzerat) do inzeratu napise: beru, volam.

Pro obe strany je to 10 sec navic. A ostatni hned vidi, jestli uz budou 5ty v rade nebo prvni...

jako řešení to určitě je...jenže:
1) asi pravděpodobnější je že první volám a pak (možná) vim, jestli beru, nebo se teprve jedu podívat naživo (jak u čeho)
2) když dovolám a vím, že beru, už tam může mít někdo napsaný, že bere - co teď?
3) všechno se to dá řešit - rezervovat, pak volat, pak rušit...bla bla.....
4) daj se vytvořit sáhlodlouhý pravidla obsahující všechny možnosti, pak si inzerát přečte někdo neregistrovanej a je kde??? v pr.... protože přesto, že by koupit chtěl a prodávající by mu rád prodal, tak maj prostě smůlu....
5) vše bych nechal na slušnosti a férovosti.....

Woodman
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:43

Registrace: 23.09.09
chstepan napsal:
LukyGs napsal:
chstepan napsal:
LukyGs napsal:
chstepan napsal:

přesně tak ..Wink
.. dobré chování a férovost se nedá nařídit ani vynutit

ale tohle vlákno by asi mělo být o něčem jiném ... čistě jen jako nástěnka špatných zkušeností z obchodování na tomto fóru - jestli jsem to dobře pochopil ..

... a bude plné takhle nastavovaných příspěvků, kde se bude "kritik" s "potížistou" dohadovat: já nabízel takhle..., já to chtěl ale nemohl jsem tohle..., ale říkal si že takhle..., nojo ale myslel jsem to jinak... blablabla a zkončí to pí.. a čur.... Grin
Ta pravidla pořadí prodeje apod. by měl nastavit vždy inzerent v inzerátu a dodržovat je.

Labus01
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:51

ok, kazdy necht cini jak uzna za vhodne. Podle jeho cinu bude v tomto vlaknu pripadne vyvesen!annoy Smile

Vjetrnik
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:53

Registrace: 09.10.07
stepan napsal:
Prodávejte si věci, jak chcete.........

...holt jsou tací, co všechno potřebují mít předepsáno, nadiktováno, nejlépe příkazem, rozkazem ... nejlépe před nastoupenou jednotkou GrinGrin

No nic, je krásně, jdu si zajezdit...měli by jste udělat to samé Bye
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Dave81
Černá listina inzerce
Přidané 11.03.2014 10:54

Labus01 napsal:
ok, kazdy necht cini jak uzna za vhodne. Podle jeho cinu bude v tomto vlaknu pripadne vyvesen!annoy Smile

Myslím si to samé

Strana 2 z 5:   1    2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 135
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,734
Nejnovější člen: Phany

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.94 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI