Moje banka KB mně prodá devizy za 6,6 Kč. Zvýhodnění by platilo jen pro dodání v červenci, nyní ne, mají převis poptávky. Výhodou je reverse charge u DPH.
tak je to ještě navigace k tomu grátis a kufry vzhledem k ceně v AT, jak jsi psal taky
413000,- je cenikova cena bez slevy.
Nechci tu verejne hlasit kolik jsem dostal slevu.
Jen kvuli orientaci ti reknu ze kdyz vemes polskou cenu bez slevy a pridas v radech nekolika tisicu tak ses na me cene vcetne kufru a navi5
Carpe diem
tak je to ještě navigace k tomu grátis a kufry vzhledem k ceně v AT, jak jsi psal taky
Nechci tu verejne hlasit kolik jsem dostal slevu.
Jen kvuli orientaci ti reknu ze kdyz vemes polskou cenu bez slevy a pridas v radech nekolika tisicu tak ses na me cene vcetne kufru a navi5
to už je na mě moc v tuto večerní dobu složité a důležité je, že jsi spokojený
to je nejaka ocesana ADV, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dasek napsal:
Moje banka KB mně prodá devizy za 6,6 Kč. Zvýhodnění by platilo jen pro dodání v červenci, nyní ne, mají převis poptávky. Výhodou je reverse charge u DPH.
že mají ve výrobě převis je normální, zvláště u novinky.
Ke kurzu ti ještě poradím jednu věc, pokud máš kvalitního osobního bankéře, tak je schopný přes jejich makléře nakoupit větší balík deviz za aktuální kurz, který během dne kolísá. Já nekupuji za střed, ale vždy pod. Každý halíř ti na tomto objemu PLN udělá několik stovek
6,60 je zlodějina, když zlotý ještě dlouhodobě klesá
Dasek napsal:
že mají ve výrobě převis je normální, zvláště u novinky.
Ke kurzu ti ještě poradím jednu věc, pokud máš kvalitního osobního bankéře, tak je schopný přes jejich makléře nakoupit větší balík deviz za aktuální kurz, který během dne kolísá. Já nekupuji za střed, ale vždy pod. Každý halíř ti na tomto objemu PLN udělá několik stovek
6,60 je zlodějina, když zlotý ještě dlouhodobě klesá
Podívej se i na jiné banky.
Suhlas. Ja nakupuju od araba za kurz CNB
Carpe diem
Ne plna naloz. Ta cena je bez DPH
aha... no u dopravnich prostredku pouzivame i my DPHckari cenu s DPH jsem myslel
kazdopadne ja LCcko neGSA v plny palbe koupil za 440, bez navi oder koffer.
+ navi + topcase uz jsem na 470ti ale je to rok.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ne plna naloz. Ta cena je bez DPH
aha... no u dopravnich prostredku pouzivame i my DPHckari cenu s DPH jsem myslel
kazdopadne ja LCcko neGSA v plny palbe koupil za 440, bez navi oder koffer.
+ navi + topcase uz jsem na 470ti ale je to rok.
Davali jsme to bez dane, protoze jsme resili PL,CR,AT, a DPH je vsude jina a rakusaci tam maji jeste neco navic. Tak cena bez byla nejobektivnejsi.
Carpe diem