Zdarec Milane, přibudou výhledově ještě pozdější termíny?
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
dobry ale uprime umisteni kamery dohromady s tim nadstavcem teda nic moc , to vypada jak kdyby si mel kameru na hrudnim drzaku
Upravil schrek dne 15.05.2014 08:10
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Shrek: to bude asi tím, že jsem kameru měl na hrudníku Na helmě jsem to nechtěl kvůli větvím a hlavně mít celý den kameru na hlavě, není nic moc.
Darek: pusť to na počítači, tam by to mělo jít.
Radovant: jenom dvakrát, oba ty pády jsou na videu
Upravil Paul dne 15.05.2014 11:23
Po debaklu na Radarce to už asi nedám. Tam jsem odpadnul po cca 20 minutách a nemohl jsem ani stát a musel si dřepnout na špalek. Nevydržím stát na motorce déle jak 5 minut a to ježdění dokolečka mě taky nebavilo. Ještě jsem to dával s jednou rukou a když jsem nepřehodil za jízdy nohu přes topkejs, abych si vlezl na jednu stupačku, tak jsem to zabalil. Inu, kolena už můžu dostat jenom železný a ani tak si moc nepomůžu. Tak holt sem tam polňačka (ty jdou povětšinou v sedě) a jinak mám utrum. Bob měl pravdu, jsem na to moc rozbitej a sprosťáci říkají, že i starej.
Upravil Medik dne 15.05.2014 12:21
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Paul napsal:
Tak to hodím i sem. Sestřihl jsem krátký video z minulého víkendu, bylo to super
Hezký video ... jinak docela náhoda, ten kdo tam byl v lomu s červeným Patrolem jsem byl já (a kamarád měl černého defendra)
Upravil Flare dne 15.05.2014 13:20
/Flare