chafre napsal:
Pokud ti stačí angličtina tak to bych asi zvládl klidně pošli co mu chceš napsat a já mu to košatou angličtinou podám Mail je v profilu. Ale s italem by bylo lepší v jeho mateřštině a pokud vím, jazykem Da Vinciho perfektně vládne Morabo, dle mého lepší varianta, aby se pak ten talián nevymlouval, že nerozumí anglicky
Díky, nechávám si tě do zálohy kdyby zdejší borci s Italštinou zklamali
OK, máš to přeložený v mailu co máš v profilu, klidně to použij pokud bude třeba, ale taky se přimlouvám za tu taliánštinu...
Jestli potřebuješ něco do Italštiny, hoď mi přesné znění do PM a můžu ti to zajistit. Mám v okolí pár lidí co mluví plynně italsky a několik známých tam trvale žije.
Upravil berka dne 15.03.2014 08:53
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
xHackerM napsal:
2 LukyGS: Včera už jsem to zaklapl. Koukám, že Ti to chafre už přeložil a řešíš Moraba. Kdybys potřeboval, zavolej a já to obratem udělám.
Dík moc, Morábovi jsem to dneska posílal do mejlu včetně faktury a potvrzení o platbě.
berka napsal:
Jestli potřebuješ něco do Italštiny, hoď mi přesné znění do PM a můžu ti to zajistit. Mám v okolí pár lidí co mluví plynně italsky a několik známých tam trvale žije.
I'm sorry, the warehouseman made a mistake in setting parcel. I'm gonna ship subframe as soon as possible.
Deflectors could be useful for you? Of course I'd give you a special price to keep it.
Otherwise, I need you to ship them back and I'll issue a refund of expenses you get.
Regards.
Překlad přes googl transláte:
Ahoj Lukas,
Je mi líto, skladník udělal chybu v nastavení pozemek. Budu loď rám co nejdříve.
Deflektory by mohly být užitečné pro vás? Samozřejmě bych vám dát speciální cenu, aby ji udrželi.
Jinak, já potřebuju, abys je loď zpátky a já refundaci nákladů dostanete.
S pozdravem.
Bylo by prosím od někoho možné napsat že si ty spojlery teda vemu a at napíše tu jejich speciální cenu(budou k mání tu na foru bo já už mám deflektory na své moto namontované od Ježka) a aby prosím rychle poslal tu hrazdu?
http://www.zednic... http://luky2.rajc...