Má jí Hugitka a sehnal jsem ji pár lidem tady z okolí. Hlučnější samozřejmě je a je potřeba k ní ještě sehnat někde bradový deflektor. Ten není součástí a Acerbis ho ani nedělá. Ale pasují tam jakékoliv jiné.
Osobně jí nemám, jezdím tu Uvexu. Až se mi bude chtít, tak si ji asi taky objednám, za ty peníze je fakt hodně muziky.
Jinak já osobně stále čekám, až Scorpion udělá endurohelmu...
Podobnu dilemu som riesil pred par rokmi, nakoniec som si vymyslel variantu crossovej integralky + enduro bryle (styl do RO s plexi, po RO s brylami). Skusal som tu Uvexu, ale tlacila ma v rohoch, zaujimave bolo, ze karbonove prevedenie malo uplne inu vystelku a sedela super, akurat zase male taky titerny silt, co pri jazde hrkotal, vraj sa to riesilo vymenou z nekarbonky. Arai X3 tlacila, lacnejsie od Airoh, LS2 a este nejaky noname boli spracovanim uplne inde, fucalo popod plexi, hucali, tak som kupil Shoei hornet DS + crossove bryle. Vysledok bol pri presunoch s plexi super, pri off ale po chvili problem s velkostou bryli, tlacia na nose, kedze tento typ prilieb ma nizsi priezor ako crosove prevedenie a tiez ju pri vaznejsom off udychas, lebo v porovnanis cisto crossovou maju "papulu" blizko brady podobne ako turisticke integralky (porovnaj prevedenie s demontovanym siltom na fotkach). Takze doporucujem skusat, skusat, skusat, tiez zalezi na plexi na motorke, 880vka ho nema nejako moc goldwingove, tak aby ta pri jazde netahalo za silt, ci ti nefuka priamo do oci....Inak pred tyzdnom som skusal tuto http://www.eshopstyx.sk/product/x-lite-x-551-adventure-n-com-metal-white-9-12299/ a vyzerala slusne a navyse mala aj slnecnu clonu, co predchodzie nemali.
Mam rovno otazku na majitelov podobnych prilieb, nemate typ na nejake nizsie enduro bryle, co by vliezli do Hornetky?
Upravil patol dne 16.03.2014 09:19
patol napsal:
Podobnu dilemu som riesil pred par rokmi, nakoniec som si vymyslel variantu crossovej integralky + enduro bryle (styl do RO s plexi, po RO s brylami).
...rozumná varianta....
Jinak menší brýle dělá Ariete...sám je vozím, resp. mám jejich OEM verzi KTM...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Uvex je za ty prachy dobra (svyho casu asi 2600,- u luise v akci), ale...ksilt mi uz odletel, huci, fouka do ni a upevneni ksiltu a plexi mi po par stech kilometrech "busi" do usi pri rychlejsi jizde. Jakou teda vybrat helmu do cca 10tis s plexi, pinlockem a pripadne slunecni clonou? Suomy vypada dobre, LS2 ani Acerbis radeji ne.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
mno nevim, hodne lidi si stezuje na hlucnost a ty tri plastovy srouby (stejny jako u uvexky) me vubec nepresvedcili...kdyz ta helma jen trochu padne, jako ze me padne, tak ten ksilt urazim jak nic. Todle ma ta suomy vyreseny lip bych rekl.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz