Jeste prijde ta pohadka , ze potrebuje tve bankovni udaje k zaslani a jeste budes muset poslat zalohu dopravci nebo neco takovyho. Uz si presne nepamatuji co basnil I pád na hubu je pohyb kupředu
xHackerM napsal:
Reakce na mnou inzerovanou GSXR-1000.
Modře zájemce, červeně já.
Hello
Is it still available? i am interested.
Regards
Yes, it is.
Ok good , I am having a serious interest in the bike and i ready to pay the price and i hope its in a good condition ? , i am currently in London, Uk ,so please get back to me with your address so that i can confirm with the shipping company if they can pick up at your area, so after the shipping company confirms that they can reach your area we will arrange payment , and after the payment is completed, the shipping courier will come for the pick up
Regards
Who will be a shipping company?
A proč se vůbec namáháš odpovídat tím indiánským nářečím? Já bych psal striktně česky A pěkně květnatě.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
taky jsem si s nima dopisoval a dlouho, nechal jsem ho jednou vycukat do mrtě, a řekl jsem, že běžím zrovna na western union složit tu zálohu na shipping, ale že jsem cestou potkal babu a musel jsem jí ...no to, a že mi to dnes nevyjde, neb jsem utahanej. Tak zítra, ten vypisoval...pak už přestal, když pochopil, že si dělám prde*l, ale kdo ví, kolik volů se chytně a pošle jim těch 200 éček na dopravu....
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Na mě to taky zkoušeli, ale jen sem si z nich dělal srandu. Na procvičení angličtiny dobry. Ale žena jim ma to skočila a nezastavit ju tak by to poslala. Ještě mě ukazovala že ji pak vyhrožoval odkazem na stránku FBI