jetam napsal:
nějaký zhoršení kvality bych se vůbec nebál, přeci jenom tam maj o dost novější a modernější továrnu než mají v německu, v neměcku vyráběji hlavně jejich TOP pneu
Tak asi ta zastaralá továrna v říši vyrábí líp,když tam dělají jejich "top" pneu,nebo se pletu? A aušus pro masy lidí klidně šoupneme ke žlutejm...
Snažím se byt zásadovej a prostě bych toho výrobce "potrestal" tím jediným,co můžu-koupil jinou značku,aby si uvědomili,že že to byl přešlap. Když to tak pujde dál,tak si zachvílu nekoupíte ani tu mitasku,protože jako nezaměstnaní na ni nebudeme nikdo mít,když se v evropě nebude nic vyrábět...
Vikec napsal:
......Když to tak pujde dál,tak si zachvílu nekoupíte ani tu mitasku,protože jako nezaměstnaní na ni nebudeme nikdo mít,když se v evropě nebude nic vyrábět...
...nestraš, že by nebyly mé milované Mitasky...ještě teď mne bolí ruce z víkendového přezouvání...ale všechny naše endura mají nové sady pneu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Danes napsal:
ted mi prisla zadni Metzeler Tourance ,cumim na to a napis made in china.koukam na gumu co mam druhy rok na masine a napis made in germany. sem si nabeh nebo soudruzi z nemecka udelali druzbu s cinanama??
A je to tady
se mi docela libilo jak si prednasel na motoroute setkani,ale v duchu jsem si rikal ze mitas ani nahodou.dnes uz jsem koukal kolik a za kolik se da mitaska sehnat.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Mě to taky vadí, když na novém GS jsem měl přední Continental MADE IN KOREA a zadní GERMANY, dojel jsem je tak do půli životnosti a šly do pryč když mi na mokru podjely, a teď jedině Michelin Anakee a zatím 4 sady měly vždy MADE IN SPAIN, psychicky pro mě lepší
tak dnes mi prisla predni Metzeler Tourance,schvalne jsem objednal jinde nez zadni a o hodne draz,a co prislo?? zase sprcka cinska.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
no tak jak sem psal, že by to mělo být stejný tak nevím, koupený letos najeto 4500km DOT 0714 , držej skvěle na vodě dobrý ale ted sem na zadní gumě objevil tohle
a pak takovýdle malý, těch je tam vícero
eště prohlídnu předek, nered bych si někde ustlal díky gumám
Upravil jetam dne 13.07.2014 15:28
Jo, mám tourancu taky pěkně "zjizvenou"
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak já se ještě přidámvám k těm čínskejm Tourancekám. Zadní mám od pátku v garáži a bohužel taky Made in China:-(
Asi je sem hrnou pod tlakem, ta moje je vyrobena 20. týden 2014, to není zas tak dlouho.
Danes napsal:
ted mi prisla zadni Metzeler Tourance ,cumim na to a napis made in china.koukam na gumu co mam druhy rok na masine a napis made in germany. sem si nabeh nebo soudruzi z nemecka udelali druzbu s cinanama??
Bráchovi na Varaderu ulítl kus dezénu. Na nové gumě (44/2013). Fotku nemám, ale je to stejný případ jako byl na netu k vidění - urvaná guma až na plátno. Jel sám, nepřetíženej, správně nahuštěno.
Já měl prasklinky na boku Tourancek a to byli Made in Germany :-) (cca 3 sezony jete...) teď jsem dal nove... cca 15-20 týden 14 - made in China a uvidime :-) Podle mě to bude stejné jako jinde :-)
HonzaGS-SV napsal:
Já měl prasklinky na boku Tourancek a to byli Made in Germany :-) (cca 3 sezony jete...) teď jsem dal nove... cca 15-20 týden 14 - made in China a uvidime :-) Podle mě to bude stejné jako jinde :-)