no, ale zapojene ich mam len v testovacej verzii. Finalne zapojenie bude len na dialkove. Na to aby ma bolo vidiet mam denne svietenie. Je podstatne lepsie ako halogenove svetlo
copo@centrum.sk
copo napsal:
tak a vcera vecer som ich otestoval za jazdy. Uplna parada, svetla jak na kamione. Dokonca som ich mal pustene skoro stale ked sa zacalo stmievat a aj ked bola tma, nikto mi neblikol z protismeru, ze by som niekoho oslnoval. No a som spokojny, svietim, je ma vidiet a nikomu z protismeru nevadia.
Jo a taky jak kaminon budeš vypadat....co všechno si lidi na mašinu nedaj. Už je to tu skoro jak v emerice
nie su az take kolotocarske Na foto je to fotene s bleskom a v tme, tak vyzeraju otrasne. Pekne su pod nadrzou dane na rame a vcelku nenapadne cez den.
Ono na 1100 ziadne pridavne, ani male nevyzeraju moc pekne, tak je to jedno co budem mat nahodene.
A hlavne nemam z GS ziadnu lestenku a cukricek. Umyva sa len ked prsi a zo stitu akurat tak musky. Nie je cas na lestenie, kedze je teraz po vymene podvozku za hyperpro viac v terene ako na ceste.
Na lestenie a cukrikovanie by som si kupil 1200
copo@centrum.sk