Panove uplne nejdriv potrebuju otestovat ze je to regulator. Mam to venku rad nekam zitra po Praze dojedu to otestovat. Pak budu resit novej. ;-)
FYYFF
Nechci zbytečně zakládat nové vlákno, tak to hodím sem. Dnes jsem chtěl nastartovat a motorka (R 1200RT 05) jen škytla a okamžitě chcípla. Měla tendenci chytit, ale prostě nenaskočila. Zkoušel jsem to několikrát, ale bez úspěchu. Vždy jsem vypnul klíček, po zapnutí počkal až doběhne test a stále nic. Jen první chytnutí a okamžitě zhasnula. Kalibraci plynu jsem taky dělal a nijak to nepomohlo. Nikdy v minulosti jsem takový problém neměl, vždy naskočila na cvrnknutí. Jediné co mi napadá,že se jí nějak nelíbilo že jsem v týdnu několikrát asi 6-8x zapnul klíček aby neřval alarm, abych ji mohl pár metrů odtlačit. Jenže to jsem v minulosti už také dělal několikrát a nikdy to nemělo na start vliv.
Nakonec jsem ji nastartoval tak, že jsem měl během startu zároveň přidaný plyn asi na 1/4 a pak chytla okamžitě a také volnoběh byl pravidelný. Během dne jsem ji startoval ještě několikrát a už se žádný problém neobjevil.
Čím to mohlo být?
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350