vlk napsal:
Pocas tvorby Ceskej verzii trika som sa zapojil do diskusie o moznost vyrobit aj pre Slovenskych GS-ákov, ale v prvom kole to garant akcie "MilanV" nechcel miesat dohromady.
Teraz mame moznost, nechat si vyrobit tricka v SK verzii, s tym ze garantom akcie budem ja, MilanV zabezpeci vyrobu.
Potlac GS vpredu a nazov republiky vzadu je v prevedeni 3D (vystúpenej) potlace. Objednavat mozte priamo tu vo vlakne, treba uviest:
Mužské / Ženské,
Velkost,
Farbu ( vybrat si mozes z dvoch farieb: tmavo, alebo svetlo modra ),
Množstvo,
Sposob dorucenia (poštou / osobne) UZAVIERKA OBJEDNAVOK: 4.4.14 -vsetkym co si objednali poslem c. uctu na uhradu. Do 11.4.14 musim mat peniaze na ucte - platba za tricko bude vopred(tymto potvrdis zavaznu objednavku = objednavka je pravoplatna az ked vidim uhradu na ucte) cena tricka: do 16 eur(zalezi od mnozstva, ak nas bude 51 bude nizsia)
Po vyrobeni, budu tricka dorucene ku mne a ja bud odoslem postou, alebo si ich vyzdvihnes u mna (Myjava)
Nedokazem oslovit vsetkych slovenskych GSakov, preto o tejto moznosti mozes informovat svojich kamosov a znamych ktory by o tricko mohli mat zaujem
Na celej tejto akcii nijak neprofitujem, tricko sa mi paci, preto som sa rozhodol ze mozna by potesilo aj Teba-Vas a mozno sa niekde na cestach, doma alebo v zahranicii v nom stretneme .o)
TYCH, KTORYCH SOM VAS KONTAKTOVAL NA MAIL A UZ STE SI OBJEDNALI - NEMUSITE SEM DUPLICITNE PISAT OBJEDNAVKU.
TRIČKO BUDE VYZERAŤ TAKTO:
dajako nas malo je.
objednavky mi prisli aj inou cestou ako cez toto vlakno a PM-ky
napriek tomu, zatial musim uviest ze cez mnozstvo 50ks sa asi neprehupneme
.... tiez som si myslel ze je tu viac aktivnych SK gs-akov
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
Priebezny stav objednanych triciek = 26 ks
Vlcku aj to je malo.Tolko chodi GS po sk cestach a iba 26 si ich objednalo?Mozno sa im zda vela eur za trika
Málo, nemálo cena je jasne uvedena, kto tricko chce ten si ho objedna.
To ze chodi vela GS po Slovensku neznamena ze vedia o strankach bmwgs.
Nemienim tuto akciu inzerovat na viacerych moto-strankach / forach, nemam na to cas ani chut a preto som zamerne Vas vsetkych ostatnych vyzval aby ste o tejto moznosti informovali dalsich znamych / neznamych gs-akov
.... urobil tak niekto ???
Ked chcete lepsiu cenu, musite pre to nieco urobit
Upravil vlk dne 28.03.2014 21:01
vlk napsal:
Priebezny stav objednanych triciek = 26 ks
Vlcku aj to je malo.Tolko chodi GS po sk cestach a iba 26 si ich objednalo?Mozno sa im zda vela eur za trika
Málo, nemálo cena je jasne uvedena, kto tricko chce ten si ho objedna.
To ze chodi vela GS po Slovensku neznamena ze vedia o strankach bmwgs.
Nemienim tuto akciu inzerovat na viacerych moto-strankach / forach, nemam na to cas ani chut a preto som zamerne Vas vsetkych ostatnych vyzval aby ste o tejto moznosti informovali dalsich znamych / neznamych gs-akov
.... urobil tak niekto ???
Ked chcete lepsiu cenu, musite pre to nieco urobit
zahorak napsal:
Vlku aby to bolo aj tu tak jedno tmave tricko velikost L.obliekol bysom aj M.ale pri mojej vahe nech mam nejaku rezervu.dojdem si osobne prevzat
ok, plati ako sme sa tel. dohodli
Bob napsal:
No tak bratia není to až tak privela máte bmwačky tak snad 16 eček zkousnete né?
bmwacka mi nechce na moto sediet odkedy jazdim na stuloch, aj som jej doma ukazal ze ake pekne tricko by mala, ale nechce.
No co uz, nechce jazdit teraz so mnou, ale ved naco drevo tahat do hory
.... presne taak, a preto by si si mal objednat Damske tricka z kazdej velkosti, aby si vedel obliect to "drevo" ked budes v "horach"
Ujo Vlk at Vám zvýším objednávku prosím jedno L tričko pro mojí tetu zo Zarieče(kúsok od Púchova)at má radost je tvrdá nacionalistka a moje trička bmwgs.cz nechce nosit prosím zaslat na dobírku,adresu kam poslat posílám v PM velmi pekne dakujem.Bob
Bob napsal:
Ujo Vlk at Vám zvýším objednávku prosím jedno L tričko pro mojí tetu zo Zarieče(kúsok od Púchova)at má radost je tvrdá nacionalistka a moje trička bmwgs.cz nechce nosit prosím zaslat na dobírku,adresu kam poslat posílám v PM velmi pekne dakujem.Bob
dik za objednavku + posielam pozdrav z Myjavskych kopanic pre Tvoju pani
Bob napsal:
to Bob: tmavo, alebo svetlo modre?