Btw, Tucnej byl taky vtipnej, nikoho nezdravil, v obchode kdyz nemeli na vraceni doslova 1h (ano haler), tak se o nej priste prihlasili, ze mu ho dluzi!
A kdyz se nalil, tak mel oblibenou zabavu pri niz honil zenu a dceru se sekerou kolem bazenu, ze je zabije, taky sympatak...
Upravil morabo dne 23.03.2014 22:37
Maiali nel Fango!
Hoštice opravdu nestojí za nic. Ale jestli už tam budeš, tak je moc pěkný místo asi 3 km za Hošticema a to Jedraž. Velikej statek, dobře vaří, můžeš postavit stan u rybníka a i rybu ulovit. Byl jsem tam na svatbě a líbilo se mi tam tuze.
http://jedraz.cz/
Taky jsme tam byl a hned jak jsme zastavili tak se k nám hnala nepříjemná ženská a chtěla parkovný za motorky. Tak jsme udělali dvě fotky, protože na víc to nebylo a zase jsme frčeli nas.raný dál. :-)
Upravil Rendazase dne 24.03.2014 19:08
No ty woe to je kyc.. jeste ze se takova saskarna nedela na kazdym miste kde se natocilo neco, cemu se lidi parkrat zasmali.. hamba by me fackovala ukazovat neco tak ubohyho..
Upravil jezek dne 24.03.2014 20:23
Když jedu tudy na Šumavu tak se stavuju na kafe popř polívku ve filmové hospodě;Hoštice mají krásné okolí a byla by to i krásná vesnička nebýt toho hroznýho komerčního znásilnění -ten film paradoxně tu vesnici ničí ,mluvil jsem před lety s místní paní -byl i článek v tisku jak je to pro těch pár starousedlíků otravné když vám lidi lezou na plot a vrata ,nakukují do dvorů atd možná proto se brání těmi parkovnými atp. Středisko JZD (bývalé) je opravdu etalon kýče a nevkusu v nejvyšší míře, když jsem viděl rozpadený kravín ve kterém se točili filmy ,vzpoměl sem si na Zounarovu (předseda Rádl) větu ve třetím díle ,,kam jsme to za 40let dopracovali" ; co by asi Troška musel dát do scénáře dnes, aby popsal současný stav.